|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po říjen 04, 2010 4:28 pm Předmět: |
|
|
Tréninkový den: 498 - 4.10.2010
horní polovina těla
kliky na bradlech 5x10
shyby 7xTH+6kg, 7xTH+12kg, 6,6,6xTH+18kg, 2x8
floor-press s JČ 5x6x40kg
přítahy v předklonu s JČ 3x12x40kg
upažování s JČ 3x15x6kg
zapažování s JČ 3x15x6kg
ČAS: 1:07 hod
Dnes zase brutál. Těžký jak...moc těžký. Kliky na bradlech ze začátku překvapivě těžký, pak se to maličko rozjelo. Asi jsem nebyl ještě dost rozcvičený. Pak shyby u kterých jsem dřel první série a u nejtěžší to bylo hrozný maso. Počet opakování skoro stejný jako minule, ale tentokrát lepší technikou. Floor-press pro změnu víc sérií a méně opakování při celkovém větším objemu. Přítahy masakr, už jsem nemohl. Po druhé sérii upažování ramena brutálně napumpovaný.
Suplementace:
30g 80% proteinu a 60g gaineru _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
daymoon
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt říjen 07, 2010 4:29 pm Předmět: |
|
|
Tréninkový den: 499 - 7.10.2010
dynamika
shyby 20x
kliky 30x
trhy s JČ 3x4x42kg
silové přemístění a výraz 3x10xKB
swingy s KB ---
sklopky 2x10
supermany 2x10
russian twist s KB 2x15
kolečko 2x15
ČAS: 0:44 hod
První trénink s novým přírůstkem do rodiny. Je to pašák. Má rezervy a chce se mu přibírat. Nebudu mu bránit, pokud to bude v mých silách.
Trénink parádní. Včera jsem trénink vynechal, protože jsem byl strašně utahaný z práce. Dnes to šlo a hlavně těšil jsem se na novou činku. Swingy dám zítra v rámci kondice. Měl jsem toho dnes dost. Ty trhy mě pěkně vycucly.
Suplementace:
25g 80% proteinu a 45g 25% gaineru _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: pá říjen 08, 2010 4:31 pm Předmět: |
|
|
Tréninkový den: 500 - 8.10.2010
kondice
{
mrtvé tahy s JČ jednoruč pravá ruka 10x42kg
mrtvé tahy s JČ jednoruč levá ruka 10x42kg
sklopky 10x
swingy s KB 15x
russian twist s KB 15x
} x3
ČAS: 12:20min
Príma trénink. Krátký, ale výživný. Pauzy minimální. Šlo to dobře. Spodní záda a břicho totálně rozbitý.
Dnes jubilejní 500. trénink od doby, co to sem píšu, to je asi 3 a půl roku.
Suplementace:
nic _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Morico

|
Zaslal: pá říjen 08, 2010 4:42 pm Předmět: |
|
|
Moc pěkný trhy s JČ .. 42kg už neni nic snadnýho _________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: pá říjen 08, 2010 5:32 pm Předmět: |
|
|
Díky, časem se chci dopracovat k 50kg. Časem = co nejdřív. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: ne říjen 10, 2010 3:34 pm Předmět: |
|
|
Tréninkový den: 501 - 10.10.2010
horní polovina těla
shyby 2x5xTH+18kg, 10x5xTH+6kg
kliky na bradlech 10x5xTH+6kg
přítahy v předklonu s JČ 3x10x42kg
floor-press s JČ 5x6x42kg
upažování s JČ 3x15x6kg
zapažování s JČ 3x15x6kg
ČAS: 1:15 hod
Pořád píšu, že to bylo brutál, ale dnes to bylo opravdu hodně brutál :-) Shyby ve stylu Bear. Mozoly chtěly opustit moje tělo, ale naštěstí to neučinily. Budu se jich muset nějak šikovně zbavit sám. Kliky na bradlech těžký. Překvapivě.
Přítahy v předklonu taky těžký. Přidal jsem dvě kila a je to jak půl tuny. Floor-press silou vůle. První tři série jsem bojoval s krátkýma pauzama. Pak jsem je trochu prodloužil a to mi umožnilo udělat těch 5 sérií. Jinak by byly jen tři.
Suplementace:
30g 80% proteinu a 60g gaineru _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po říjen 11, 2010 4:24 pm Předmět: |
|
|
Tréninkový den: 502 - 11.10.2010
dynamika
trhy s JČ 3x5x42kg
výraz s JČ 3x5x42kg
swingy s KB 3x15
sklopky 2x10
supermany 2x10
russian twist s KB 2x15
kolečko 2x15
ČAS: 0:44 hod
Dnes trénink opět parádní. Hned po příchodu z práce. Sice jsem se nemohl nějak rozhoupat, cítil jsem se tvrdej a neohebnej, nakonec jsem do toho skočil rovnýma nohama a začalo to jít. Trhy výborné, přidal jsem od minula na každé sérii jedno opakování. Kromě poslední série tam byla ještě rezerva. Levá ruka se velmi snaží, dokonce se zdála celé dvě série silnejší, ale u poslední série u posledního opakování to bylo s velkým soustředěním a fakt explozí z celého těla.
Výrazy taky bezvadný. Tady má pravá ruka jasně náskok. Poznám to hlavně podle negativní fáze, kdy brzdím činku, aby mi nehypla do ramene. Levá ruka u toho maličko nejistě zasahuje, kdežto pravá úplně v pohodě dobrzdí.
Swingy moc dobrý, pocit v celém středu těla vynikající. Břicho klasika.
Zítra volno, jen ráno do bazénu. Dám si dvě kolečka v sauně a hurá do strusky, ach jo :-)
Suplementace:
25g 80% proteinu a 45g 25% gaineru _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: po říjen 11, 2010 4:33 pm Předmět: |
|
|
ja porad marne cekam, kdy uvidim v zapisu snatch s KB a vono porad nic, ma to nejakej duvod? jinak ty jc snatche si pekne rozjel _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po říjen 11, 2010 4:36 pm Předmět: |
|
|
Nikdy mě to nenapadlo. KB má 24kg a JČ 42kg, pro moje ego je lepší to druhý číslo
Já fakt nevím, příště zkusím. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: po říjen 11, 2010 4:42 pm Předmět: |
|
|
jasne, taky je to spis silove vytrvalostni vec..si zkus nekdy az budes mit chut kruhac s kb, treba: swing, clean and jerk, 1arm front squat, snatch.. s tim, ze na kazdej cvik odjedes nekolik opakovani a hned bez polozeni navazes na nasledujici, takle treba 2-3-4..kola, uvidis, ze to je velka zabava
_________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po říjen 11, 2010 4:48 pm Předmět: |
|
|
Takhle do kruhu cvičím asi tak 2x do týdne, tyhle cviky obvykle nedávám, díky za tip :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st říjen 13, 2010 4:41 pm Předmět: |
|
|
Tréninkový den: 503 - 13.10.2010
kondice
{
shyby 10x
swingy s KB 10x
silové přemístění a výraz s KB pravá ruka 6x
silové přemístění a výraz s KB levá ruka 6x
trh s KB pravá ruka 6x
trh s KB pravá ruka 6x
} x3
ČAS: 18:14min
Krátký, ale krutý, jak je dnes moderní říkat. Posílám pozdrav Lusterovi :-)
Suplementace:
trochu proteinu a sacharidů _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Ernandes

|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: st říjen 13, 2010 4:51 pm Předmět: |
|
|
daymoon: to si me potesil, ze si to zkusil takle rychle
ernandes:  to si nemusel, du si vzit hrst neurolu _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|