|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
bigflex
|
Zaslal: ne říjen 10, 2010 9:17 am Předmět: |
|
|
| myval napsal: | | StrongerYAAHO napsal: | | Ochutnal jsem od Scitecu karamel , čokoláda a kokos .... musim uznat , scitec je můj nový favorit. |
já ted odsud mám mix příchutí a nemužu si to vynachválit, po každym treninku jiná příchut, to je bomba |
Ten Scitech mi připadal vždycky docela sladkej, ale je to jeden z lepších proteinů, to je pravda. Pro mě nejlépe kapucino
|
|
| nahoru |
|
 |
Bernhard
|
Zaslal: ne říjen 10, 2010 10:25 am Předmět: |
|
|
Od scitec mi nesedla jen vanilka a lesní plody,jinak výborné.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bez komentare
|
Zaslal: ne říjen 10, 2010 3:57 pm Předmět: Protein + sacharid |
|
|
Mám doma Protein Pure Whey od Champion Nutrition a budu si objednávat sacharid, ale nevím s jakým % bílkovin. Nechci moc abych byl zalitej tukem, aby to šlo spíše do svalů (samozřejmě že nějakému % tuku se nevyhnu). Který by jste mi doporučily Gainer? Co třeba Winner 14 nebo Compress B.I.G.? Měl bych u gaineru koukat aby to mělo co nejmenší % tuků?
|
|
| nahoru |
|
 |
Houdys

|
Zaslal: ne říjen 10, 2010 4:01 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | Mám doma Protein Pure Whey od Champion Nutrition a budu si objednávat sacharid, ale nevím s jakým % bílkovin. Nechci moc abych byl zalitej tukem, aby to šlo spíše do svalů (samozřejmě že nějakému % tuku se nevyhnu). Který by jste mi doporučily Gainer? Co třeba Winner 14 nebo Compress B.I.G.? Měl bych u gaineru koukat aby to mělo co nejmenší % tuků? |
když nechceš být zalitej tukem jak řikáš, tak si k tomu kup např. Maltodexx
|
|
| nahoru |
|
 |
Bez komentare
|
Zaslal: ne říjen 10, 2010 4:15 pm Předmět: |
|
|
Ano ale když bych chtěl gainer? Tak který by byl nejvhodnější, s vyšším obsahem bílkovin?
|
|
| nahoru |
|
 |
JOga

|
Zaslal: ne říjen 10, 2010 4:24 pm Předmět: |
|
|
| Bez komentare napsal: | | Ano ale když bych chtěl gainer? Tak který by byl nejvhodnější, s vyšším obsahem bílkovin? |
laktofit 50%
|
|
| nahoru |
|
 |
Houdys

|
Zaslal: ne říjen 10, 2010 4:26 pm Předmět: |
|
|
Já jsem pro weider 4000, ale je to na tobě
|
|
| nahoru |
|
 |
Petryck
|
Zaslal: ne říjen 10, 2010 7:52 pm Předmět: Rozdělení proteinových dávek |
|
|
Zjištuju, že proteiny bych měl cyklovat, rozdělit asi víc dávek. Když tělo si poradí jen s 25g za tři hodiny, pil jsem gainer s proteinem dohromady dvakrat denně. Nemáte někdo podobnou zkušenost? _________________ Petryck
|
|
| nahoru |
|
 |
Krieger
|
Zaslal: po říjen 11, 2010 12:01 pm Předmět: |
|
|
Zdravím. měl jste někdo No.1 protein od Biotech?
Zajímalo by mě správné dávkování tohoto proteinu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bez komentare
|
Zaslal: po říjen 11, 2010 1:25 pm Předmět: Compress B.I.G. |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
EpsteinBarr
|
Zaslal: po říjen 11, 2010 2:02 pm Předmět: Re: Compress B.I.G. |
|
|
Bez komentare...to sa celkom hodi aj ako odpoved.
Ak sa uz chcem na nieco opytat, tak sa predtym aspon pozriem na zlozenie bezneho gaineru a "porovnam" si to s maltou, co je 100% sacharid. Trosku zamyslenia neuskodi. A na toto clovek nemusi mat doktorat z biochemie a fyziologie...
|
|
| nahoru |
|
 |
premet
|
Zaslal: so říjen 16, 2010 6:47 pm Předmět: Elite Whey Protein |
|
|
Zdravím,
Má někdo zkušenost s Elite Whey Protein od Dymatize ? Jak je na tom chuťově a kvalitou ? :
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so říjen 16, 2010 6:51 pm Předmět: Re: Elite Whey Protein |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
NBD
|
Zaslal: so říjen 16, 2010 9:17 pm Předmět: |
|
|
jahoda nechut
cokolada dobra
|
|
| nahoru |
|
 |
Beast34
|
Zaslal: so říjen 16, 2010 9:33 pm Předmět: |
|
|
banan humus /ani to nebolo ako banan/
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|