KOLIK MATE PRES BICAAAK???

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - KOLIK MATE PRES BICAAAK???  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> KOLIK MATE PRES BICAAAK???
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Jaký máte obvod paže?
Méně než 30cm
2%
 2%  [ 8 ]
31-34cm
8%
 8%  [ 25 ]
35-36cm
10%
 10%  [ 31 ]
37-38cm
16%
 16%  [ 47 ]
39-40cm
17%
 17%  [ 49 ]
41-42cm
14%
 14%  [ 41 ]
43-44cm
11%
 11%  [ 32 ]
45-46cm
7%
 7%  [ 21 ]
47-48cm
4%
 4%  [ 12 ]
49-50cm
2%
 2%  [ 8 ]
Více než 51cm
4%
 4%  [ 12 ]
Celkem hlasů : 286

Autor Zpráva
Bucci

PříspěvekZaslal: čt srpen 19, 2004 9:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ondřej napsal:

Ale vůbec nejtrapnější jsou jedinci, kterejm vyrostl za půl roku biceps o 7cm a všude nahlas prohlašujou, že by vživotě nesypali, že si přeci nebudou kurvit zdraví a ještě odsuzujou ty, co sypou, bohužel jednoho takovýho znám.
a o tom to je, ani nechoď nikam daleko, vždyť Jabloňák taky srdceryvně prohlašuje, že nikdy na sypání ani nepomyslel
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
PetkaB

PříspěvekZaslal: čt srpen 19, 2004 10:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ondřej napsal:
Myslím, že pro toho, kdo nechce sypat, může být důležité, jestli jsou dané výkony bez nebo s dopingem. Na druhou stranu je dost trapný se takhle přímo někoho ptát, zvlášť pokud je motivací pro onu otázku vlastní nízké sebevědomí. A taky bude rozdíl, když někdo dá dvě kůry za rok a druhej do sebe cpe celoročně megadávky.

Ale vůbec nejtrapnější jsou jedinci, kterejm vyrostl za půl roku biceps o 7cm a všude nahlas prohlašujou, že by vživotě nesypali, že si přeci nebudou kurvit zdraví a ještě odsuzujou ty, co sypou, bohužel jednoho takovýho znám.

No,já tím chtěla říct spíš tohle:pokud někoho na cvičení zajímá to,kolik má přes biceps,pravděpodobně to bude mít hozený jinak než většina těch,co makají z jinýho důvodu..a pak by mu asi mělo být celkem jedno,jak kdo toho bicepsu dosáhl,jestli načisto nebo s AS (tím nemyslím konkrétně nikoho z těch,co se tady k rozměrům vyjadřovali )..a k tomu dotazu,jestli dané výkony jsou načisto nebo ne-já bych jim to samozřejmě řekla i tak,je mi to jedno,co si kdo o tom myslí,je to jen moje věc a moje rozhodnutí..ale mě na tom zaráží to,že pokud na tohle tema přijde řeč,nikdo se většinou nezeptá-kolik jsi vážila,když jsi to dala,jak jsi trénovala,jak jsi jedla..ale ve většině případů je první otázka-bylo to načisto?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Bucci

PříspěvekZaslal: čt srpen 19, 2004 10:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

PetkaB napsal:
Ondřej napsal:
Myslím, že pro toho, kdo nechce sypat, může být důležité, jestli jsou dané výkony bez nebo s dopingem. Na druhou stranu je dost trapný se takhle přímo někoho ptát, zvlášť pokud je motivací pro onu otázku vlastní nízké sebevědomí. A taky bude rozdíl, když někdo dá dvě kůry za rok a druhej do sebe cpe celoročně megadávky.

No,já tím chtěla říct spíš tohle:pokud někoho na cvičení zajímá to,kolik má přes biceps,pravděpodobně to bude mít hozený jinak než většina těch,co makají z jinýho důvodu..a pak by mu asi mělo být celkem jedno,jak kdo toho bicepsu dosáhl,jestli načisto nebo s AS (tím nemyslím konkrétně nikoho z těch,co se tady k rozměrům vyjadřovali )..a k tomu dotazu,jestli dané výkony jsou načisto nebo ne-já bych jim to samozřejmě řekla i tak,je mi to jedno,co si kdo o tom myslí,je to jen moje věc a moje rozhodnutí..ale mě na tom zaráží to,že pokud na tohle tema přijde řeč,nikdo se většinou nezeptá-kolik jsi vážila,když jsi to dala,jak jsi trénovala,jak jsi jedla..ale ve většině případů je první otázka-bylo to načisto?
to máš Peťko sice pravdu, ale když vezmeš ten případ, co zmiňoval Ondřej.....to je fakt vopruz
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt srpen 19, 2004 3:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

PetkaB napsal:
No,mně spíš o to,než že se porovnává neporovnatelné,šlo o to,jestli někdo třeba řekne,když potká na ulici hezkou holku-no jo,pěkná,ale jak by vypadala nenamalovaná a v pytli od brambor...přesně na tohle jsem si včera vzpomněla ve fitku,když se mě dva kluci ptali,že slyšeli,že hodně benčuju a kolik teda mám maximálku...když jsem jim to řekla,jejich druhá otázka byla-ale to nebylo bez AS,že?Řekla jsem,že jsem byla na dorostenecké dávce oxandrolonu..podívali se po sobě a odtušili-tak tím se to vysvětluje...už mě to ani nenaštvalo a neříkala jsem jim,že ještě cca 2 měsíce před závody,tudíž už v dietě,jsem zatlačila100..

Nechci moralizovat a nemyslím si že ten kdo bere AS nemusí už nic dělat....pár známých se motá s AS na 50kg na benchi....steroidy neodsuzuju, ale vytáčí mě když vím že dotyčný sype...a přitom dělá machra že to má z kuřátka...přitom cvičí půl roku, technika žalostná, nasazení taky....jenomže pokud dá gram test./ týden...tak stejně chvíli poroste....takový lidi by to s AS ani neměli zkoušet.....je holý nesmysl nevyužít svého genetického fondu a vše stavět pouze na AS ....
zacatecn1k

PříspěvekZaslal: čt srpen 19, 2004 3:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Petko chodis na zavody v benchpressu? s tim tvym vykonem bys mela velky sance na medaily

http://powerlifting.cstv.cz/rekordy/recbencpres.html
PetkaB

PříspěvekZaslal: čt srpen 19, 2004 5:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

zacatecn1k napsal:
Petko chodis na zavody v benchpressu? s tim tvym vykonem bys mela velky sance na medaily

http://powerlifting.cstv.cz/rekordy/recbencpres.html

Ne,na oficiálních závodech jsem nikdy nebyla..moje maximálky jsou zhruba po6-8týdnech silového tréninku,předtím jsem šla klasickej objem a když jsem zjistila,že mi docela jdou váhy,zkusila jsem silový trénink..vím,kolik jsou rekordy v benči,ale bála jsem se,že pokud budu trénovat na sílu,neudržím se a vykrmím se,já vůbec nemám vůli držet stravu a tímhle bych si to jídlo oddůvodnila,já se znám..abych neměla nadměrnou prdel,musím cvičit nohy několikrát týdně a k tomu spoustu aerobky,to benčařky taky nedělají ..a k tomu mám špatný rameno-prostě spousta důvodů,proč cvičím jak cvičím a maximálky už si nikdy nevylepším..je hezký tahat váhy větší než půlka chlapů v posilovně,ale já si zbaběle vybrala cvičení takový,abych vypadala jak chci
milan menda

PříspěvekZaslal: so srpen 21, 2004 11:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

John NAil napsal:
Tak jsem zmeril a je to rovnych 45 (samozrejme za studena)

Nesplet ses ,neměřil jsis stehno?
Kódl

PříspěvekZaslal: so srpen 21, 2004 11:35 am    Předmět: Kódl Odpovědět s citátem

A je dobrý mít v 18 pres biceps pri maximalnim napumpovani skoro 42 cm??:-) Nebo ne?. (
CIZO

PříspěvekZaslal: so srpen 21, 2004 5:01 pm    Předmět: Re: Kódl Odpovědět s citátem

Kódl napsal:
A je dobrý mít v 18 pres biceps pri maximalnim napumpovani skoro 42 cm??:-) Nebo ne?. (

ale jo...
D.V.D

PříspěvekZaslal: so srpen 21, 2004 5:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

milan menda napsal:
John NAil napsal:
Tak jsem zmeril a je to rovnych 45 (samozrejme za studena)

Nesplet ses ,neměřil jsis stehno?

Kdyby se spet, tak možná spíš lýtko, ale stehno 45 teda.
Missues

PříspěvekZaslal: ne srpen 22, 2004 9:09 am    Předmět: Re: Kódl Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
Kódl napsal:

ale jo...

No chlape nic moc, budeš muset přidat............ ( )
LUC

PříspěvekZaslal: ne srpen 22, 2004 1:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

když mám dobrej den,tak naměřim i 57 - 58 cm.Ale nevim,jestli se to sk dá počítat. Měřim skládacím metrem*1*
PetkaB

PříspěvekZaslal: ne srpen 22, 2004 4:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

LUC napsal:
když mám dobrej den,tak naměřim i 57 - 58 cm.Ale nevim,jestli se to sk dá počítat. Měřim skládacím metrem*1*

Asi budu muset použít skládací metr,propadám se v rodinném žebříčku o další místo dozadu..byla jsem druhá rozdílem třídy a s tím se počítá...ovšem dnes se mi zdálo,že starší syn má nějakou větší ruku,zatímco já se ztrácím..a tak jsme měřili-já 30,syn 31...
Mike Tyson

PříspěvekZaslal: ne srpen 22, 2004 6:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to je vek syna ?
PetkaB

PříspěvekZaslal: po srpen 23, 2004 7:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mike Tyson napsal:
to je vek syna ?

..31 není stejné číslo jako13,ale omlouvá tě,že jsi dyslektik a že máš 3týdny do závodů

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - KOLIK MATE PRES BICAAAK??? Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: