|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Jaký máte obvod paže? |
| Méně než 30cm |
|
2% |
[ 8 ] |
| 31-34cm |
|
8% |
[ 25 ] |
| 35-36cm |
|
10% |
[ 31 ] |
| 37-38cm |
|
16% |
[ 47 ] |
| 39-40cm |
|
17% |
[ 49 ] |
| 41-42cm |
|
14% |
[ 41 ] |
| 43-44cm |
|
11% |
[ 32 ] |
| 45-46cm |
|
7% |
[ 21 ] |
| 47-48cm |
|
4% |
[ 12 ] |
| 49-50cm |
|
2% |
[ 8 ] |
| Více než 51cm |
|
4% |
[ 12 ] |
|
| Celkem hlasů : 286 |
|
| Autor |
Zpráva |
Bucci

|
Zaslal: čt srpen 19, 2004 9:35 am Předmět: |
|
|
| Ondřej napsal: |
Ale vůbec nejtrapnější jsou jedinci, kterejm vyrostl za půl roku biceps o 7cm a všude nahlas prohlašujou, že by vživotě nesypali, že si přeci nebudou kurvit zdraví a ještě odsuzujou ty, co sypou, bohužel jednoho takovýho znám. | a o tom to je, ani nechoď nikam daleko, vždyť Jabloňák taky srdceryvně prohlašuje, že nikdy na sypání ani nepomyslel
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
PetkaB

|
Zaslal: čt srpen 19, 2004 10:03 am Předmět: |
|
|
| Ondřej napsal: | Myslím, že pro toho, kdo nechce sypat, může být důležité, jestli jsou dané výkony bez nebo s dopingem. Na druhou stranu je dost trapný se takhle přímo někoho ptát, zvlášť pokud je motivací pro onu otázku vlastní nízké sebevědomí. A taky bude rozdíl, když někdo dá dvě kůry za rok a druhej do sebe cpe celoročně megadávky.
Ale vůbec nejtrapnější jsou jedinci, kterejm vyrostl za půl roku biceps o 7cm a všude nahlas prohlašujou, že by vživotě nesypali, že si přeci nebudou kurvit zdraví a ještě odsuzujou ty, co sypou, bohužel jednoho takovýho znám. |
No,já tím chtěla říct spíš tohle:pokud někoho na cvičení zajímá to,kolik má přes biceps,pravděpodobně to bude mít hozený jinak než většina těch,co makají z jinýho důvodu..a pak by mu asi mělo být celkem jedno,jak kdo toho bicepsu dosáhl,jestli načisto nebo s AS (tím nemyslím konkrétně nikoho z těch,co se tady k rozměrům vyjadřovali )..a k tomu dotazu,jestli dané výkony jsou načisto nebo ne-já bych jim to samozřejmě řekla i tak,je mi to jedno,co si kdo o tom myslí,je to jen moje věc a moje rozhodnutí..ale mě na tom zaráží to,že pokud na tohle tema přijde řeč,nikdo se většinou nezeptá-kolik jsi vážila,když jsi to dala,jak jsi trénovala,jak jsi jedla..ale ve většině případů je první otázka-bylo to načisto?
|
|
| nahoru |
|
 |
Bucci

|
Zaslal: čt srpen 19, 2004 10:17 am Předmět: |
|
|
| PetkaB napsal: | | Ondřej napsal: | Myslím, že pro toho, kdo nechce sypat, může být důležité, jestli jsou dané výkony bez nebo s dopingem. Na druhou stranu je dost trapný se takhle přímo někoho ptát, zvlášť pokud je motivací pro onu otázku vlastní nízké sebevědomí. A taky bude rozdíl, když někdo dá dvě kůry za rok a druhej do sebe cpe celoročně megadávky.
Ale vůbec nejtrapnější jsou jedinci, kterejm vyrostl za půl roku biceps o 7cm a všude nahlas prohlašujou, že by vživotě nesypali, že si přeci nebudou kurvit zdraví a ještě odsuzujou ty, co sypou, bohužel jednoho takovýho znám. |
No,já tím chtěla říct spíš tohle:pokud někoho na cvičení zajímá to,kolik má přes biceps,pravděpodobně to bude mít hozený jinak než většina těch,co makají z jinýho důvodu..a pak by mu asi mělo být celkem jedno,jak kdo toho bicepsu dosáhl,jestli načisto nebo s AS (tím nemyslím konkrétně nikoho z těch,co se tady k rozměrům vyjadřovali )..a k tomu dotazu,jestli dané výkony jsou načisto nebo ne-já bych jim to samozřejmě řekla i tak,je mi to jedno,co si kdo o tom myslí,je to jen moje věc a moje rozhodnutí..ale mě na tom zaráží to,že pokud na tohle tema přijde řeč,nikdo se většinou nezeptá-kolik jsi vážila,když jsi to dala,jak jsi trénovala,jak jsi jedla..ale ve většině případů je první otázka-bylo to načisto? | to máš Peťko sice pravdu, ale když vezmeš ten případ, co zmiňoval Ondřej.....to je fakt vopruz
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt srpen 19, 2004 3:22 pm Předmět: |
|
|
| PetkaB napsal: | | No,mně spíš o to,než že se porovnává neporovnatelné,šlo o to,jestli někdo třeba řekne,když potká na ulici hezkou holku-no jo,pěkná,ale jak by vypadala nenamalovaná a v pytli od brambor...přesně na tohle jsem si včera vzpomněla ve fitku,když se mě dva kluci ptali,že slyšeli,že hodně benčuju a kolik teda mám maximálku...když jsem jim to řekla,jejich druhá otázka byla-ale to nebylo bez AS,že?Řekla jsem,že jsem byla na dorostenecké dávce oxandrolonu..podívali se po sobě a odtušili-tak tím se to vysvětluje...už mě to ani nenaštvalo a neříkala jsem jim,že ještě cca 2 měsíce před závody,tudíž už v dietě,jsem zatlačila100.. |
Nechci moralizovat a nemyslím si že ten kdo bere AS nemusí už nic dělat....pár známých se motá s AS na 50kg na benchi....steroidy neodsuzuju, ale vytáčí mě když vím že dotyčný sype...a přitom dělá machra že to má z kuřátka...přitom cvičí půl roku, technika žalostná, nasazení taky....jenomže pokud dá gram test./ týden...tak stejně chvíli poroste....takový lidi by to s AS ani neměli zkoušet.....je holý nesmysl nevyužít svého genetického fondu a vše stavět pouze na AS ....
|
|
| nahoru |
|
 |
zacatecn1k

|
Zaslal: čt srpen 19, 2004 3:33 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
PetkaB

|
Zaslal: čt srpen 19, 2004 5:46 pm Předmět: |
|
|
Ne,na oficiálních závodech jsem nikdy nebyla..moje maximálky jsou zhruba po6-8týdnech silového tréninku,předtím jsem šla klasickej objem a když jsem zjistila,že mi docela jdou váhy,zkusila jsem silový trénink..vím,kolik jsou rekordy v benči,ale bála jsem se,že pokud budu trénovat na sílu,neudržím se a vykrmím se,já vůbec nemám vůli držet stravu a tímhle bych si to jídlo oddůvodnila,já se znám..abych neměla nadměrnou prdel,musím cvičit nohy několikrát týdně a k tomu spoustu aerobky,to benčařky taky nedělají ..a k tomu mám špatný rameno-prostě spousta důvodů,proč cvičím jak cvičím a maximálky už si nikdy nevylepším..je hezký tahat váhy větší než půlka chlapů v posilovně,ale já si zbaběle vybrala cvičení takový,abych vypadala jak chci
|
|
| nahoru |
|
 |
milan menda
|
Zaslal: so srpen 21, 2004 11:02 am Předmět: |
|
|
| John NAil napsal: | | Tak jsem zmeril a je to rovnych 45 (samozrejme za studena) |
Nesplet ses ,neměřil jsis stehno?
|
|
| nahoru |
|
 |
Kódl

|
Zaslal: so srpen 21, 2004 11:35 am Předmět: Kódl |
|
|
A je dobrý mít v 18 pres biceps pri maximalnim napumpovani skoro 42 cm??:-) Nebo ne?. ( _________________ Zdrawím Kódl
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: so srpen 21, 2004 5:01 pm Předmět: Re: Kódl |
|
|
| Kódl napsal: | | A je dobrý mít v 18 pres biceps pri maximalnim napumpovani skoro 42 cm??:-) Nebo ne?. ( |
ale jo...
|
|
| nahoru |
|
 |
D.V.D
|
|
| nahoru |
|
 |
Missues
|
Zaslal: ne srpen 22, 2004 9:09 am Předmět: Re: Kódl |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | Kódl napsal: | | A je dobrý mít v 18 pres biceps pri maximalnim napumpovani skoro 42 cm??:-) Nebo ne?. ( |
ale jo... |
No chlape nic moc, budeš muset přidat............ ( )
|
|
| nahoru |
|
 |
LUC
|
Zaslal: ne srpen 22, 2004 1:47 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
PetkaB

|
Zaslal: ne srpen 22, 2004 4:30 pm Předmět: |
|
|
| LUC napsal: | když mám dobrej den,tak naměřim i 57 - 58 cm.Ale nevim,jestli se to sk dá počítat. Měřim skládacím metrem*1* |
Asi budu muset použít skládací metr,propadám se v rodinném žebříčku o další místo dozadu..byla jsem druhá rozdílem třídy a s tím se počítá...ovšem dnes se mi zdálo,že starší syn má nějakou větší ruku,zatímco já se ztrácím..a tak jsme měřili-já 30,syn 31...
|
|
| nahoru |
|
 |
Mike Tyson
|
Zaslal: ne srpen 22, 2004 6:27 pm Předmět: |
|
|
to je vek syna  ?
|
|
| nahoru |
|
 |
PetkaB

|
Zaslal: po srpen 23, 2004 7:01 am Předmět: |
|
|
| Mike Tyson napsal: | to je vek syna ? |
..31 není stejné číslo jako13,ale omlouvá tě,že jsi dyslektik a že máš 3týdny do závodů
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|