|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st říjen 13, 2010 5:08 pm Předmět: |
|
|
erny: můžu někdy příště, před týdnem naposled jsem dal 20 jen tak na rozcvičku a tak si věřím aspoň na vyrovnání PR 22x. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Ernandes

|
Zaslal: st říjen 13, 2010 6:29 pm Předmět: |
|
|
Jestli dáváš 20 jen na rozcvičku tak jich těch 25 musí přiletět  . Věřim tomu  .
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt říjen 14, 2010 5:22 pm Předmět: |
|
|
Tréninkový den: 504 - 14.10.2010
síla
kliky na bradlech 5x5xTH+18kg, 5x5xTH+6kg
shyby 3x5xTH+18kg, 9x5xTH+6kg
floor-press s JČ 3x5x45kg
přítahy v předklonu s JČ 3x10x45kg
upažování s JČ 3x15x6kg
zapažování s JČ 3x15x6kg
ČAS: 1:07 hod
Brutálně těžkej trénink. Jsem zničenej a šťastnej. Kdo necvičí, o hodně přichází. Činka zase ztloustla o pár kilo, takže to bylo těžký jak mrcha. Ovšem na začátek kliky na bradlech, pět sérií těžkých, pak jsem ztratil techniku a sílu a dodělal jsem to lehčíma sériema. U shybů jsem vymyslel jednu věc. Každý týden budu přidávat jednu sérii těžkých shybů a ubírat jednu sérii lehkých, aby byl celkový počet sérií pořád 12. Takže bude vzrůstat průměrně zvednutá váha a samozřejmě i celková nazvedaná, to je samo sebou.
Floor-pressy byly peklo na zemi. Ku*** ta činka je těžká. Přítahy docela šly, sice maličko s cheatingem, ale to nevadí.
Suplementace:
40g 80% proteinu a 60g gaineru _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: ne říjen 17, 2010 3:08 pm Předmět: |
|
|
Tréninkový den: 505 - 17.10.2010
dynamika
shyby 24x PR
trhy s JČ 3,3,3 (2)x45kg
výraz s JČ 3x3x45kg
swingy s KB 3x15
sklopky 2x10
supermany 2x10
russian twist s KB 2x15
kolečko 2x15
ČAS: 0:49 hod
Bylo to strašně, ale strašně těžký. Od minula hrozný skok. Hlavně na té dynamice je to hrozně poznat, že každé kilo nahoru jde o moc hůř rozhýbat. Trhy jsem chtěl dát 3x3, ale u poslední série si to levá strana těla rozmyslela a byly to jen dvě ošklivá opakování. Bylo to i dost v hlavě a taky mě zlobil úchop. Příště to snad bude lepší a cíl je poctivých 3x3 nebo lépe o pár opakování v součtu víc.
Výrazy taky těžký, ale přece jen tam ten pohyb není tak složitý a podařilo se to tam nějak vrazit. Pravá strana bez problémů. Tu jsem jel vždycky hned po levé straně a pak jsem dal pauzu.
Jo, ty shyby. Snažil jsem se od začátku na PR, když mě minule Ernandes namotivoval. Bylo to těžký kua, ve skutečnosti jich bylo 25, ale ten poslední byl tak hnusnej, že počítám jen 24.
Suplementace:
40g 80% proteinu a 60g 25% gaineru _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Ernandes

|
Zaslal: ne říjen 17, 2010 7:22 pm Předmět: |
|
|
Já to říkal  . 25 je pěkná hromada shybů vélka poklona před tim výkonem  .
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: ne říjen 17, 2010 7:38 pm Předmět: |
|
|
Dík, ale 24, jen 24. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po říjen 18, 2010 4:03 pm Předmět: |
|
|
Tréninkový den: 506 - 18.10.2010
kondice
{
shyby 10x
kliky 15x
swingy s KB pravá ruka 8x
swingy s KB levá ruka 8x
silové přemístění a výraz s KB pravá ruka 6x
silové přemístění a výraz s KB levá ruka 6x
trh s KB pravá ruka 6x
trh s KB pravá ruka 6x
} x3
ČAS: 22:01min
Peklo. Vražda. Smrt.
Suplementace:
trochu proteinu a sacharidů _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st říjen 20, 2010 5:14 pm Předmět: |
|
|
Tréninkový den: 507 - 20.10.2010
síla
shyby 4x5xTH+18kg, 8x5xTH+6kg
kliky na bradlech 6x5xTH+18kg, 4x5xTH+6kg
floor-press s JČ 6,5,5x45kg
přítahy v předklonu s JČ 3x11x45kg
upažování s JČ --
zapažování s JČ --
sklopky 2x10
supermany 2x10
russian twist s MB 2x15
kolečko 2x15
ČAS: 1:20 hod
Moc těžký a moc dlouhý. Budu muset udělat optimalizace. Nejdřív k tréninku. Na shybech podle plánu přidána jedna těžká série a jedná lehká ubyla. To stejné se dělo u kliků na bradlech. Přítahy v předklonu budu muset upravit a sice bych rád dělal méně opakování, protože tohle je moc a kazím techniku, respektive pomáhám si cheatingem. U floor-pressu jsem se zase málem posral. Přidáno jedno opakování. Možná byla na jedno opakování rezerva i na druhé sérii, ale neriskoval jsem.
Upažování a zapažování přesunuto do dne s dynamikou. Sice to tam moc nepasuje, ale mávání s 6kg činkou nepasuje ani moc do síly, takže je to jedno. Sílový trénink se možná zkrátí, i když dnes to na to nevypadalo a dynamický se o pár minut prodlouží, což mu neuškodí, protože bývá kratší.
Koukám na to datum, to je zas úplně magický :-)
Suplementace:
40g 80% proteinu a 60g gaineru _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt říjen 21, 2010 5:04 pm Předmět: |
|
|
Tréninkový den: 508 - 21.10.2010
dynamika
trhy s JČ 4x3x45kg
výraz s JČ 3x3x45kg
swingy s KB jednoruč L+P 2x15
upažování s JČ 3x15x6kg
zapažování s JČ 3x15x6kg
ČAS: 0:39 hod
Velká radost z trhů, kde jsem udělal 3x3, ale bez zaváhání, ne jako minule a k tomu ještě jednu sérii navíc, takže celkem 4x3. Příště bych rád zkusil 3x4. Co se povedlo u trhů, bylo slabší na výrazech. Buď po včerejšku, nebo po trzích jsem byl dost vyřízený. Odcvičil jsem přesně stejný objem jako minule, ale pocitově to bylo těžký, hlavně v pravé ruce, která má obvykle rezervu.
Swingy jednoruč masakr. Mnohem těžší než obouruč a hlavně levá strana je jaksi slabší, takže jsem rád, že jsem to takto rozdělil a může se to postupně srovnat.
Zbytek v tempu, pumpovačka.
Suplementace:
40g 80% proteinu a 60g 25% gaineru _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: ne říjen 24, 2010 5:31 pm Předmět: |
|
|
Tréninkový den: 509 - 24.10.2010
kondice
sklopky 2x10
supermany 2x10
russian twist s MB 2x15
kolečko 2x15
{
shyby 10x
kliky 15x
mrtvý tah pravá ruka 10x45kg
mrtvý tah levá ruka 10x45kg
trh s KB pravá ruka 8x
trh s KB pravá ruka 8x
swingy s KB pravá ruka 10x
swingy s KB levá ruka 10x
} x2
ČAS: ?? + 21:04min
Na první pohled velká flákačka, ale jsem rád, že jsem to přežil. Buď si to vymýšlím čím dál těžší a delší, nebo ztrácím kondici. Spíš bych řekl to první, nezdá se to, ale je to fakt záhul.
K režimu jen tolik, že přijela manželka na víkend, takže jsem měl pátek-sobota volno od cvičení. Cvičit budu dnes a zítra. V úterý mám bazén a saunu, takže to dávám volno pravidelně. Ve středu zase trénink. Ve čtvrtek pojedu k našim, ale chci dát nějaký minitrénink, ovšem uvidím, jak se mi bude chtít. V pátek pojedu zpět, takže to bych už dal buď pravidelný nebo náhradní a pak už snad zase pevný režim.
Suplementace:
před trochu proteinu a banán a po banán _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po říjen 25, 2010 4:14 pm Předmět: |
|
|
Tréninkový den: 510 - 25.10.2010
síla
kliky na bradlech 4x12
shyby 4x10
floor-press s JČ 3x12x31kg
přítahy v předklonu s JČ 3x12x31kg
upažování s JČ 3x15x6kg
zapažování s JČ 3x15x6kg
ČAS: 0:48 hod
Protože budu mít tento týden s tréninkem takový rozháraný, tak jsem si řekl, že bych mohl dát týden jakýsi deload. Nížší váhy a více opakování. Navíc už frčím pěkně dlouho a v podstatě přidávám trénink od tréninku. Tedy dnes trochu lehčeji. Docela pěkně to šlo a příjemná pumpovačka. Ale nic lehkýho to nebylo, občas těch 12 opakování u floor-pressu pěkně bolelo.
Suplementace:
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út říjen 26, 2010 5:18 pm Předmět: |
|
|
Dnes mi to nedalo, protože mi odpadla angličtina a dal jsem mini trénink. Ani to nepíšu jako normální zápisek.
shyby 104x (13x8) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
Zacharo

|
Zaslal: st říjen 27, 2010 8:14 am Předmět: |
|
|
Všechno nejlepší Petře (: _________________ "Champions are made, not born!"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|