|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
ursus.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Spazik

|
Zaslal: pá říjen 15, 2010 4:59 pm Předmět: |
|
|
Hele ale takovejhle frajerů jako zmiňovaný Jurys jsou mraky, a kolikrát i majitelé posiloven. Začínali cvičit v době, kdy jediný informační zdroj byl plakát s Arnoldem na stěně sokolovny a pokud se sebou nic nedělali, tak mají podobný přístup ke cvičení jako měli před 30ti lety :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
myval

|
Zaslal: pá říjen 15, 2010 5:42 pm Předmět: |
|
|
u nás taky jeden takovej je.. rád si odchytává kluky, který očividne sou v posilovne poprvý, nebo nemaj žádný zkušenosti.. a pak jim ordinuje nesmysly .. a kluka třeba nechá cvičit přítahy horní kladky se shrbenýma zádama..
jednou mi taky jeden "machr", kterej snědl vešekou moudrost světa snažil vysvětlit, že moje technika stahování na kladky na triceps je hrozná .. cvičil sem stahování kladky s napnutýma rukama ve stoji..
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: pá říjen 15, 2010 6:03 pm Předmět: |
|
|
| Spazik napsal: | | Hele ale takovejhle frajerů jako zmiňovaný Jurys jsou mraky, a kolikrát i majitelé posiloven. Začínali cvičit v době, kdy jediný informační zdroj byl plakát s Arnoldem na stěně sokolovny a pokud se sebou nic nedělali, tak mají podobný přístup ke cvičení jako měli před 30ti lety :-) |
No to je presnej popis... A on prave je majitel, o to je to horsi
|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: pá říjen 15, 2010 6:17 pm Předmět: |
|
|
Vcera dvaja fajnsmekri cvicili bicepsove zdvihy v sede... s velkou cinkou  . Kto nevidel neuveri, ale aspon je sranda. _________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
|
|
| nahoru |
|
 |
dunnoWayne
(ban)

|
Zaslal: pá říjen 15, 2010 6:20 pm Předmět: |
|
|
| g_dgrim napsal: | Vcera dvaja fajnsmekri cvicili bicepsove zdvihy v sede... s velkou cinkou . Kto nevidel neuveri, ale aspon je sranda. |
Hm, málo vídané ale nic co by bylo špatně. Nebo byl na čince metrák?
|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: pá říjen 15, 2010 6:36 pm Předmět: |
|
|
Metrak mozno ak zaratam aj toho chalana.
Ale cakal som, ze sa niekto ozve, ze to cvici  . _________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
|
|
| nahoru |
|
 |
Hafan
|
Zaslal: pá říjen 15, 2010 6:37 pm Předmět: |
|
|
to ja kdyz nekdy potkam v posilovne ty mlady a rozvicuju se a zacnu s mensi vahou tak se mi zacnou smat prej co to delam za pohyby :D proste ignoruju a reknu at si hledi sveho _________________ Dorian Yates-Největší borec co kdy žil
|
|
| nahoru |
|
 |
dunnoWayne
(ban)

|
Zaslal: pá říjen 15, 2010 6:42 pm Předmět: |
|
|
| g_dgrim napsal: | Metrak mozno ak zaratam aj toho chalana.
Ale cakal som, ze sa niekto ozve, ze to cvici . |
Počkej, tobě nejde do hlavy že cvičil s velkou činkou zdvihy v sedě? Dovedu si představit jak jim to asi šlo když to tak popisuješ ale dřív docela často používanej cvik, ne zrovna uplně špatnej.
|
|
| nahoru |
|
 |
300lbs

|
Zaslal: pá říjen 15, 2010 6:59 pm Předmět: |
|
|
tento cvik take pouzivam,sice ne bezne,ale obcas ho zaradim.
|
|
| nahoru |
|
 |
Hafan
|
Zaslal: pá říjen 15, 2010 7:04 pm Předmět: |
|
|
tak je v tom i omezeny rozsah pohybu a to neni spatny zas _________________ Dorian Yates-Největší borec co kdy žil
|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
ignasov
|
Zaslal: pá říjen 15, 2010 7:23 pm Předmět: |
|
|
ja si na tento cvik pamatam dokona konkretny stroj
|
|
| nahoru |
|
 |
BartoSKo
|
Zaslal: pá říjen 15, 2010 8:27 pm Předmět: |
|
|
| dunnoWayne napsal: | | g_dgrim napsal: | Vcera dvaja fajnsmekri cvicili bicepsove zdvihy v sede... s velkou cinkou . Kto nevidel neuveri, ale aspon je sranda. |
Hm, málo vídané ale nic co by bylo špatně. Nebo byl na čince metrák? |
u nas to cvici dost borcov...
|
|
| nahoru |
|
 |
dunnoWayne
(ban)

|
Zaslal: pá říjen 15, 2010 9:08 pm Předmět: |
|
|
| BartoSKo napsal: | | dunnoWayne napsal: | | g_dgrim napsal: | Vcera dvaja fajnsmekri cvicili bicepsove zdvihy v sede... s velkou cinkou . Kto nevidel neuveri, ale aspon je sranda. |
Hm, málo vídané ale nic co by bylo špatně. Nebo byl na čince metrák? |
u nas to cvici dost borcov... |
Jo tak někde se to proflákne a drží, to je v pohodě, já to říct nemužu, vlastně jsem to snad ani ještě neviděl ale mě se ten cvik líbí. Pokud si dám jednou za rok scotovku , pak tenhle asi jen 2x ale d á m
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|