Alkohol - kolik pijete?

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 26, 27, 28  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Alkohol - kolik pijete?  Úvodní stránka -> Ostatní -> Alkohol - kolik pijete?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Luster

PříspěvekZaslal: so říjen 16, 2010 11:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

je to velky problem, ja sem zkusil alkohol jednou v zivote a svaly co sem vybudoval poctivou drinou behem 5ti let treninku byly druhy den vsechny pryc
Prinz Eugen

PříspěvekZaslal: so říjen 16, 2010 11:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Luster napsal:
je to velky problem, ja sem zkusil alkohol jednou v zivote a svaly co sem vybudoval poctivou drinou behem 5ti let treninku byly druhy den vsechny pryc

to si delas doufam prdel clovece
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ygg

PříspěvekZaslal: so říjen 16, 2010 11:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Myslím, že u Lustera je zbytečné tuto otázku vůbec klást .....

on si za těch 5 let totiž žádné svaly nevybudoval ... ...
Luster

PříspěvekZaslal: so říjen 16, 2010 11:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

bohuzel mas pravdu yggu
Michael Müller

PříspěvekZaslal: so říjen 16, 2010 11:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Wojtkingson napsal:
K životu nepotřebuješ miliony dalších věcí, který se stejně snažíš získat. Klidně mě oslovuj alkoholiku:D

Mně je dost jedno, kdo o co se snaží a kolik kdo čeho potřebuje nebo ne. Řeč nebyla o milionech potřebných věcí, ale o jedné konkretní, alkoholu. Z mé strany nic osobního, ze zkušenosti ale "potrefená husa nejvíc kope".
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: so říjen 16, 2010 12:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

TAk zalezi co se pije, jak casto a jake mnozstvi. Kdyz clovek jednou za cas zajde na pivo nebo vino, tak si myslim ze neni problem. Naopak, nekolikrat se mi po takovem alkoholovem opojeni dalsi den 'lip' (jinak) cvicilo. Nebo kdyz je clovek zrovna trosku opily, tak ma trenink jine grady, jde do toho po hlave, sice to nemusi vzdy dopadnout nejlip ale kdyz si da pozor... :)
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: so říjen 16, 2010 12:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Co se latek tyce tak nejlepsi je cvicit na Pervitinu. Tam je to bezkonkurencni, clovek jede jako Terminator, dava jedno opakovani za druhym, unava neni absolutne znat a i silove je na tom mnohem lip. Ovsem zalezi na davce, pri vetsich to uz ma radu negativ XD. Pro takove maratony jako jede Draper je to idealni.
Majesty

PříspěvekZaslal: so říjen 16, 2010 12:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

70mMyW!53 napsal:
Co se latek tyce tak nejlepsi je cvicit na Pervitinu. Tam je to bezkonkurencni, clovek jede jako Terminator, dava jedno opakovani za druhym, unava neni absolutne znat a i silove je na tom mnohem lip. Ovsem zalezi na davce, pri vetsich to uz ma radu negativ XD. Pro takove maratony jako jede Draper je to idealni.

Tady jsme v nejakym fetackym koutku ?
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: so říjen 16, 2010 12:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Majesty napsal:
70mMyW!53 napsal:

Tady jsme v nejakym fetackym koutku ?

To ne, myslis ze zavodni kulturisti kteri na drogach cvici jsou typicti fetaci? A neni jich malo. Az me zarazilo kolik pozitivnich antidopigovych testu na amfetaminy bylo. Bavim se jen o ucincich latek jako drogy a alkohol v souvislosti s treninkem.
wondra

PříspěvekZaslal: so říjen 16, 2010 12:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Proč? na takové věci se dělají normálné studie a pokusy např. na vojácích.

Jinak k tématu. Nepiju hodně ale jednou týdně na pivo zajdu, mezi lidi a s kámošema. Horší je že já jsem zvyklý si to pivko dát, takže včera třebas padlo minimálně 8 piv a 4 rumy. Jídelníček byl taky napiču. Ale jak jsem psal v LOGu, letos už jsem olympii propásl.
kubaz

PříspěvekZaslal: so říjen 16, 2010 12:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ale oni necvici na pervitinu , daj 70mg efka a jedou , to je rozdil
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: so říjen 16, 2010 12:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kubaz napsal:

Bylo tam latka Metamfetamin coz je prave Pervitin. Efedrin je neco jineho.
Majesty

PříspěvekZaslal: so říjen 16, 2010 12:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kubaz napsal:

70mg je trochu prehnane, ale je to tak no. A to je kurva rozdil, efedrin a normalni pernik.
Lidi, meli byste taky trochu uvazovat nad tim co se jeste da zkousnout, co je jeste normalni a co uz je za takovou tou pomyslnou hranici. Psal jsem to uz jinde, jsem tady na sportovnim foru, takze doporucovani drog by tu melo byt absolutne tabu :)
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: so říjen 16, 2010 12:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Majesty napsal:
kubaz napsal:

70mg je trochu prehnane, ale je to tak no. A to je kurva rozdil, efedrin a normalni pernik.
Lidi, meli byste taky trochu uvazovat nad tim co se jeste da zkousnout, co je jeste normalni a co uz je za takovou tou pomyslnou hranici. Psal jsem to uz jinde, jsem tady na sportovnim foru, takze doporucovani drog by tu melo byt absolutne tabu :)

Mas pravdu, mel jsem to napsat jinak, takto to zni jako bych tomu delal reklamu. Ale myslel jsem to jinak, jen ciste co se tyka ucinku ve spojitosti s treninkem.
wondra

PříspěvekZaslal: so říjen 16, 2010 1:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já osobněš třeba uastávám názor že AS a lehké drogy jsou na úplně stejné úrovni. Máš pravdu že perník a tady ty sračky už jsou trochu out of topic, ale nevím proč se o tom nemůžeme bavit.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Alkohol - kolik pijete? Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 26, 27, 28  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: