|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Luster

|
Zaslal: so říjen 16, 2010 11:30 am Předmět: |
|
|
je to velky problem, ja sem zkusil alkohol jednou v zivote a svaly co sem vybudoval poctivou drinou behem 5ti let treninku byly druhy den vsechny pryc _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Prinz Eugen

|
Zaslal: so říjen 16, 2010 11:32 am Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | je to velky problem, ja sem zkusil alkohol jednou v zivote a svaly co sem vybudoval poctivou drinou behem 5ti let treninku byly druhy den vsechny pryc |
to si delas doufam prdel clovece
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: so říjen 16, 2010 11:47 am Předmět: |
|
|
Myslím, že u Lustera je zbytečné tuto otázku vůbec klást .....
on si za těch 5 let totiž žádné svaly nevybudoval ...  ... _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: so říjen 16, 2010 11:52 am Předmět: |
|
|
bohuzel mas pravdu yggu _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Michael Müller

|
Zaslal: so říjen 16, 2010 11:57 am Předmět: |
|
|
| Wojtkingson napsal: | | K životu nepotřebuješ miliony dalších věcí, který se stejně snažíš získat. Klidně mě oslovuj alkoholiku:D |
Mně je dost jedno, kdo o co se snaží a kolik kdo čeho potřebuje nebo ne. Řeč nebyla o milionech potřebných věcí, ale o jedné konkretní, alkoholu. Z mé strany nic osobního, ze zkušenosti ale "potrefená husa nejvíc kope". _________________ Michal.
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: so říjen 16, 2010 12:33 pm Předmět: |
|
|
TAk zalezi co se pije, jak casto a jake mnozstvi. Kdyz clovek jednou za cas zajde na pivo nebo vino, tak si myslim ze neni problem. Naopak, nekolikrat se mi po takovem alkoholovem opojeni dalsi den 'lip' (jinak) cvicilo. Nebo kdyz je clovek zrovna trosku opily, tak ma trenink jine grady, jde do toho po hlave, sice to nemusi vzdy dopadnout nejlip ale kdyz si da pozor... :)
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: so říjen 16, 2010 12:38 pm Předmět: |
|
|
Co se latek tyce tak nejlepsi je cvicit na Pervitinu. Tam je to bezkonkurencni, clovek jede jako Terminator, dava jedno opakovani za druhym, unava neni absolutne znat a i silove je na tom mnohem lip. Ovsem zalezi na davce, pri vetsich to uz ma radu negativ XD. Pro takove maratony jako jede Draper je to idealni.
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: so říjen 16, 2010 12:40 pm Předmět: |
|
|
| 70mMyW!53 napsal: | | Co se latek tyce tak nejlepsi je cvicit na Pervitinu. Tam je to bezkonkurencni, clovek jede jako Terminator, dava jedno opakovani za druhym, unava neni absolutne znat a i silove je na tom mnohem lip. Ovsem zalezi na davce, pri vetsich to uz ma radu negativ XD. Pro takove maratony jako jede Draper je to idealni. |
Tady jsme v nejakym fetackym koutku ?
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: so říjen 16, 2010 12:43 pm Předmět: |
|
|
| Majesty napsal: | | 70mMyW!53 napsal: | | Co se latek tyce tak nejlepsi je cvicit na Pervitinu. Tam je to bezkonkurencni, clovek jede jako Terminator, dava jedno opakovani za druhym, unava neni absolutne znat a i silove je na tom mnohem lip. Ovsem zalezi na davce, pri vetsich to uz ma radu negativ XD. Pro takove maratony jako jede Draper je to idealni. |
Tady jsme v nejakym fetackym koutku ? |
To ne, myslis ze zavodni kulturisti kteri na drogach cvici jsou typicti fetaci? A neni jich malo. Az me zarazilo kolik pozitivnich antidopigovych testu na amfetaminy bylo. Bavim se jen o ucincich latek jako drogy a alkohol v souvislosti s treninkem.
|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
Zaslal: so říjen 16, 2010 12:44 pm Předmět: |
|
|
Proč? na takové věci se dělají normálné studie a pokusy např. na vojácích.
Jinak k tématu. Nepiju hodně ale jednou týdně na pivo zajdu, mezi lidi a s kámošema. Horší je že já jsem zvyklý si to pivko dát, takže včera třebas padlo minimálně 8 piv a 4 rumy. Jídelníček byl taky napiču. Ale jak jsem psal v LOGu, letos už jsem olympii propásl.
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: so říjen 16, 2010 12:44 pm Předmět: |
|
|
ale oni necvici na pervitinu , daj 70mg efka a jedou , to je rozdil
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: so říjen 16, 2010 12:46 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | | ale oni necvici na pervitinu , daj 70mg efka a jedou , to je rozdil |
Bylo tam latka Metamfetamin coz je prave Pervitin. Efedrin je neco jineho.
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: so říjen 16, 2010 12:50 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | | ale oni necvici na pervitinu , daj 70mg efka a jedou , to je rozdil |
70mg je trochu prehnane, ale je to tak no. A to je kurva rozdil, efedrin a normalni pernik.
Lidi, meli byste taky trochu uvazovat nad tim co se jeste da zkousnout, co je jeste normalni a co uz je za takovou tou pomyslnou hranici. Psal jsem to uz jinde, jsem tady na sportovnim foru, takze doporucovani drog by tu melo byt absolutne tabu :)
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: so říjen 16, 2010 12:53 pm Předmět: |
|
|
| Majesty napsal: | | kubaz napsal: | | ale oni necvici na pervitinu , daj 70mg efka a jedou , to je rozdil |
70mg je trochu prehnane, ale je to tak no. A to je kurva rozdil, efedrin a normalni pernik.
Lidi, meli byste taky trochu uvazovat nad tim co se jeste da zkousnout, co je jeste normalni a co uz je za takovou tou pomyslnou hranici. Psal jsem to uz jinde, jsem tady na sportovnim foru, takze doporucovani drog by tu melo byt absolutne tabu :) |
Mas pravdu, mel jsem to napsat jinak, takto to zni jako bych tomu delal reklamu. Ale myslel jsem to jinak, jen ciste co se tyka ucinku ve spojitosti s treninkem.
|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
Zaslal: so říjen 16, 2010 1:22 pm Předmět: |
|
|
Já osobněš třeba uastávám názor že AS a lehké drogy jsou na úplně stejné úrovni. Máš pravdu že perník a tady ty sračky už jsou trochu out of topic, ale nevím proč se o tom nemůžeme bavit.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|