|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Samec

|
Zaslal: ne říjen 17, 2010 7:50 pm Předmět: |
|
|
Moje nová práce.
VESUVIUS ČESKÁ REPUBLIKA, a.s., Třinec web: http://www.vesuvius.com
Výroba a prodej keramických žáruvzdorných výrobků pro plynulé odlévání oceli.
-Speciální keramika pro odléváni kovů - odolná proti teplotním šokům
-Keramické výrobky ze žáruvzdorných vláken
-Keramické výrobky žárovzdorné
-Příslušenství k zařízením na výrobu surového železa
Robím na lisovně... fyzicky dost náročné, ale za ty kroupy mi to stojí.
Jinak zítra po druhé ranní půjdu konečně po dvou vynechávkách do fita ... sice budu rozbitý po šichtě ale nevadí, musím si nato zvyknout!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
JOga

|
Zaslal: ne říjen 17, 2010 8:00 pm Předmět: |
|
|
Blahopřeju k novému zaměstnání  btw. v čem seš vyučenej?
|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
Zaslal: ne říjen 17, 2010 8:03 pm Předmět: |
|
|
odhadem jak těžké věci smýkáš?:)
|
|
| nahoru |
|
 |
Samec

|
Zaslal: ne říjen 17, 2010 8:16 pm Předmět: |
|
|
| JOga napsal: | Blahopřeju k novému zaměstnání btw. v čem seš vyučenej? |
Dík, jsem vyučen kuchař-číšník ale nikdy jsem jako kuchař nebo číšník nepracoval.
Jinak je to moje už čtvrté zaměstnání a doufám že poslední!!!
Vesuvius který sídlí v Třineckých železárnách je kurevsky zazobaná a.s. a dostanou se do něho jen vyvolení.
Já měl to štěstí.
|
|
| nahoru |
|
 |
JOga

|
|
| nahoru |
|
 |
Samec

|
Zaslal: ne říjen 17, 2010 8:30 pm Předmět: |
|
|
| wondra napsal: | | odhadem jak těžké věci smýkáš?:) |
Kámo je to různé no, záleží kde háruješ (jestli lisuješ, nebo sypeš, balíš, nebo na soustruhu atd. atd. atd.)
Já se třeba na lisovně skoro nezastavím ... rozebírám formy a skládám, takže ruce bolí apodobně, ale je to o zvyku, pracuji tam krátce.
Nevím, odhadem 10-50kg ... na těžší věci potom s mostovým jeřábem.
Prostě tam 7,5 hod. fakt makáš, ale máš zato taky podle toho zaplaceno
|
|
| nahoru |
|
 |
Samec

|
Zaslal: ne říjen 17, 2010 8:33 pm Předmět: |
|
|
| JOga napsal: | Tak to potom jo :-) Mě čeká hledání práce za 8 měsíců po matuře. Jinak docela mě mrazí představa, že budu někde 8 hodin v kuse stát ve fabrice až do důchodu ...Na vejšku se mě nechce, pač si nejsem jistej asi bych jí dal. Nejspíš se dám na rozvážení pečiva, nebo tak něco |
No, kámo v mojí práci jdeš po šichtě do sprchy špinavý jak cigánská hračka.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
|
| nahoru |
|
 |
Samec

|
Zaslal: ne říjen 17, 2010 8:37 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | citace: | Prostě tam 7,5 hod. fakt makáš, ale máš zato taky podle toho zaplaceno |
porad to tu zminujes tak se kua pochlub ne? |
To nééé, to se neříká
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne říjen 17, 2010 8:39 pm Předmět: |
|
|
vsak ja vim, ja te zkousim :)
edit: btw a je to alespon 6 mistne cislo? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Naposledy upravil Draper dne ne říjen 17, 2010 8:47 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
|
|
| JOga napsal: | Tak to potom jo :-) Mě čeká hledání práce za 8 měsíců po matuře. Jinak docela mě mrazí představa, že budu někde 8 hodin v kuse stát ve fabrice až do důchodu ...Na vejšku se mě nechce, pač si nejsem jistej asi bych jí dal. Nejspíš se dám na rozvážení pečiva, nebo tak něco |
Tahle představa mě strašií taky. Vyřešil jsem to tím, že chci příští rok začít podnikat, zatím dělám vše proto abych to mohl rozjet. Dělám u centra a právě ta představa že tam budu třeba ještě další rok mi rve žíly víc jak pořádné napumpování.
|
|
| nahoru |
|
 |
JOga

|
|
|
| Samec napsal: | | Draper napsal: | | citace: | Prostě tam 7,5 hod. fakt makáš, ale máš zato taky podle toho zaplaceno |
porad to tu zminujes tak se kua pochlub ne? |
To nééé, to se neříká |
my jsme tady kámoši, nám to můžeš říct ..my to nikomu neřeknem neboj
|
|
| nahoru |
|
 |
JOga

|
Zaslal: ne říjen 17, 2010 8:49 pm Předmět: |
|
|
| wondra napsal: | | JOga napsal: | Tak to potom jo :-) Mě čeká hledání práce za 8 měsíců po matuře. Jinak docela mě mrazí představa, že budu někde 8 hodin v kuse stát ve fabrice až do důchodu ...Na vejšku se mě nechce, pač si nejsem jistej asi bych jí dal. Nejspíš se dám na rozvážení pečiva, nebo tak něco |
Tahle představa mě strašií taky. Vyřešil jsem to tím, že chci příští rok začít podnikat, zatím dělám vše proto abych to mohl rozjet. Dělám u centra a právě ta představa že tam budu třeba ještě další rok mi rve žíly víc jak pořádné napumpování. |
Tak já budu taky po matuře CNC obráběč ...o tom podnikání jsem taky přemýšlel ...doma mám klasiku soustruh 80 vřeteno, radiální vrtačku, rámovou pilu, nějakou tu sloupovou brusku a pár výstřednikových lisů o různý síle ...ikdyž s tím moc parády nejspíš neudělám a sehnat zakázky je dneska strašně těžký, každej je vychcanej nehorázně a podplatit někoho kvůli lepším zakázkam je nutnost :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Samec

|
Zaslal: ne říjen 17, 2010 8:54 pm Předmět: |
|
|
Né hošani, kolik kdo vydělává je soukromá záležitost.
Prezentoval jsem vám tady svojí práci a podobné věci, protože si myslím že do logu patří i určité soukromé věci ze života a né jen čísla.
Jinak všem dobrou noc... jdu lehnout k tv a dodívat se na tu psychárnu na primě.
Zítra druhá ranní (budíček 04:35) čuste.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne říjen 17, 2010 8:58 pm Předmět: |
|
|
ok....
jo a kolik ze to tak priblizne vydelavas? alespo cca?
dobrou _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|