bench
8x40kg
8x60kg
2x8x70kg
5x80kg
tlaky s jč hlavou nahoru
6x30kg
2x6x27,5kg
6x25kg
rozpažky s jč na rovné
4x8x20kg
ez ve stoje
4x8,8,7,6x40kg
jč ve stoje
4x6x17,5kg
břicho
4x
Koment: Po týdenní pauze paráda. Váhy jsem nehrotil.
vrchní kladka k hrudníku
4x8x65kg
mt
8x50kg
6x60kg
6x70kg
6x80kg
6x90kg
přítahy v předklonu vč
4x8x60kg
úzký bench
3x8x60kg
6x70kg
extenze s jč za hlavu
8x15kg
3x8x12,5kg
břicho
4x
Koment: Záda triceps taky po dvou týdnech, takže jsem volil lehčí váhy. Jinak včera na noční makačka. Zalehl jsem v 7 ráno, probudil jsem se po noční v jednu, na půl 5 fitko a za hoďku jdu na druhou noční a zas bude fičák. Sobota neděle konečně volno, ale piču z toho jak zítra celý den proležím/prospím u tv, v neděli se sotva vzpamatuju a v pondělí už zase na první ranní.
gratuluju k vyhram,ale chlape musim rict ze vsazis takove jistotky jako baba Kurzy 1,13 no nevim,ale aspon vyhravas.Jinak jaka je tva nejvyssi vyhra,jestli se muzu zeptat?
Čauko... no o kurzy tady vůbec nejde... největší troubové nasází AKU dejme tomu 100 kurz za 20kč = 2000kč, čistá výhra 1978 kč .. ale v životě jim to nevýjde a jestli jo, tak max. jednou za rok . Já si radši vsadím 5kurz třeba za 500 = čistá výhra 1950kč ... 3 tutovky ( nej. špily prostě... není možné že za víkend nevybereš) ... a vyhrávám dost často.
Takže když to zhrnu, jestli chceš vyhrávat musíš sázet minimálně v kilách (nejlépe v litrech) .... za dvacky a podobně se prostě nevyhrává.
A co se týče těch kurzů, jde o to že vyhrávám... co z toho že ty si dejme tomu vsadíš a řekneš si "jo, jsem chlap, vsadil jsem si velké kurzy za dvacku mám velkou výhru jak prase" .. ale v 99% zhoříš jak paprika
Kdežto já si vsadím menší kurzy, lehčí zápasy, méně zápasů, osolím to aspon za 500 a ve finále mám stejně větší výhru než ty stím kurzem 200 za 20kč a rýžuju furt.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru