|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Mablung
|
Zaslal: st říjen 20, 2010 8:42 pm Předmět: |
|
|
| Majesty napsal: | | Gohan napsal: |
Tak až budeš chodit do fitka kvůli posílování a ne čumění, tak ti to nebude vadit :) |
To je mile od tebe ze mi udilis takove chytre rady :) jenze ja tam JEN kvuli cviceni chodim, ale tohle by vyradilo jakehokoliv heterosexuala :) |
Nemusíš na ně přece čumět celé cvičení. Když cvičím, tak cvičím. Když necvičím, čumím .
Ale je pravda že teď ve fitku oceňuji oddělenou HC místnost ( všude na podlaze guma, tři konstrukce na benchpress ze kterých se pro sejmutí nemusí činka nadzvedávat, ... Majitel si jí zřetelně udělal pro své potěšení a aby splatil účty, tak nás tam pouští ). Nemám problémy tam "vydávat pazvuky", což je v normální posilce obvykle doprovázeno nechápavými pohledy
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st říjen 20, 2010 8:46 pm Předmět: |
|
|
Já chodím do spinning&fitness do Brna a teď dopoledne tam maj asi nějaký holčiny tělocvik či co...vždy tak 7 pěknejch holek. Sice si všimnu, že tam jsou... i že maj hezký nožky,zadečky... každopádně že by mě to nějak odradilo, odvedlo od cvičení, to fakt ne... jelikož teď jedu tvrdý tréninky, tak jsem rád, že to dokážu jakžtakž rozdejchat mezi sériema... ani nevím, jestli holky okujujou i můj zadek.
|
|
| nahoru |
|
 |
Vokr

|
Zaslal: čt říjen 21, 2010 1:32 pm Předmět: |
|
|
| magion napsal: | | Vokr napsal: | Nechcu bejt za idiota ale chápu to dobře že je stvrdlá normálne |
Kterej ty ses z tech 2 borcu? |
Nesjsem ani jeden jen me to zajímalo a koukám že to vyznělo špatně (vúči mě )
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: čt říjen 21, 2010 1:38 pm Předmět: |
|
|
| Vokr napsal: | | magion napsal: | | Vokr napsal: | Nechcu bejt za idiota ale chápu to dobře že je stvrdlá normálne |
Nesjsem ani jeden jen me to zajímalo a koukám že to vyznělo špatně (vúči mě ) |
Neboj, nejsi v tom sám kdo jí v životě neviděl.
|
|
| nahoru |
|
 |
I.N.G.
|
Zaslal: čt říjen 21, 2010 1:53 pm Předmět: |
|
|
| Mablung napsal: | | Vokr napsal: | | magion napsal: | | Vokr napsal: | Nechcu bejt za idiota ale chápu to dobře že je stvrdlá normálne |
Nesjsem ani jeden jen me to zajímalo a koukám že to vyznělo špatně (vúči mě ) |
Neboj, nejsi v tom sám kdo jí v životě neviděl. |
Pánové, tady přece nejde vůbec o to, jak ta syrovátka vypadá, ale k čemu ji chtěl použít.
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: čt říjen 21, 2010 2:04 pm Předmět: |
|
|
Vsak oni to pochopi az se jednou budou rozmyslet o svem prvnim proteinu :) _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
riker

|
Zaslal: čt říjen 21, 2010 2:51 pm Předmět: |
|
|
pokud vim tak syrovatka ma kolem 80% laktozy a jenom asi 12% bilkovin, takze s protejnem bych to urcite nesrovnaval... a pouzit k "zacukrovani" by se asi dala...
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: čt říjen 21, 2010 3:06 pm Předmět: |
|
|
Ja to nesrovnavam s proteinem, ale vetsina lidi tu pije protein vyrobeny prave ze syrovatky :) A mlecnym cukrem bych se nechtel cukrovat.. _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: so říjen 23, 2010 6:22 pm Předmět: |
|
|
Proboha co to je za ocasy, co do fitka s sebou berou svoje malé děcka? Tatík si cvičil a dvě jeho asi 6leté dcery si pobíhaly po fitku, motaly se pod nohy a z podložek na cvičení si u strojů stavěly bunkry. Pár dnů před tím oba rodiče přišli s malým mimčem v přenosné sedačce, tu přivázali pod hrazdu a když začalo brečet, tak ho rozhoupali.
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: so říjen 23, 2010 6:42 pm Předmět: |
|
|
Tohle taky zoufale nemám rád. Rodiče si neuvědomují, že je to pro děti dost nebezpečné a k ostatním lidem jsou navíc bezohlední.
Naštěstí v současné posilce se mi tohle nestává vůbec. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
myval

|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: so říjen 23, 2010 8:49 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | Tohle taky zoufale nemám rád. Rodiče si neuvědomují, že je to pro děti dost nebezpečné a k ostatním lidem jsou navíc bezohlední.
Naštěstí v současné posilce se mi tohle nestává vůbec. |
Ono je to těžké. Pokud ho nevezmou, do kondice se nedostanou. Nemám nic proti tomu aby ho tam vzali, ale musí si ho hlídat.
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: so říjen 23, 2010 10:58 pm Předmět: |
|
|
| setit napsal: | | Proboha co to je za ocasy, co do fitka s sebou berou svoje malé děcka? Tatík si cvičil a dvě jeho asi 6leté dcery si pobíhaly po fitku, motaly se pod nohy a z podložek na cvičení si u strojů stavěly bunkry. Pár dnů před tím oba rodiče přišli s malým mimčem v přenosné sedačce, tu přivázali pod hrazdu a když začalo brečet, tak ho rozhoupali. |
Normálně si jít stěžovat personálu, nebo je rovnou seřvat a vyhodit. Tohle může být průser jako prase! Když si představím že dřepuju, a nějakej zkurvenej fakan mi vběhne do zad... Ti rodiče musí být úplní debilové.
|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
Zaslal: ne říjen 24, 2010 11:28 am Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | Já chodím do spinning&fitness do Brna a teď dopoledne tam maj asi nějaký holčiny tělocvik či co...vždy tak 7 pěknejch holek. Sice si všimnu, že tam jsou... i že maj hezký nožky,zadečky... každopádně že by mě to nějak odradilo, odvedlo od cvičení, to fakt ne... jelikož teď jedu tvrdý tréninky, tak jsem rád, že to dokážu jakžtakž rozdejchat mezi sériema... ani nevím, jestli holky okujujou i můj zadek. |
Ty volejbalistky mě spíš štvou, protože se akorát všude bezcílně povalují. Kdyby jim jejich "trenér" místo toho naordinoval nějakou relaxaci, udělal by líp. Kterej ty seš?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|