Ahoj, u toho legpressu, jestli mě zrak nešálí, tak zvedáš paty od podložky. Základní chyba, měl bys to tlačit přes paty.
Jinak nezkoušel jsi u dřepu činku položit níž?
Za legpess jsem dostal na treninku pěkně nadano , ty další serie co byly
těžší jsem si posunul nohy výše a už jsem nezvedal paty . jinak dík
u dřepu jsem to nezkoušel , takto mi to sedí na trepezech v poho to
snesu netlačí tam je dost masy. ale možná bych to mohl .
taky už jsem byl na to upozorněn kdysi . Vím taky že ruce nespustím níže
abych tu činku dobře držel, asi to chce čas a učit se .Jinak hloubka
je dobra . pry jedu až moc ale suprově to cítím .
Jinak děkuji každa rada zlata .
Ten dřep paráda. Takhle hluboko si asi nikdy nekecnu.
To mužu děkovat , Kulíškovi, Lence a Jirkovi Orszagovi ,
ja neumněl dřepy na začatku tak mi říkali jed hluboký a nauč se techniku tak jsem začals osou no a dělám pořád s osou jen par kotouču přibylo na každe straně.
Jinak děkuji za pochvalu , ale tedka učím jet dřepy sparinga a taky dělal
takový ani ne napul tak sme zhodili vahu, nutil jsem ho jet níže a níže
a najednou jak mu to šlo .
Prvně technika pak to ostatní , mi bylo vtlučeno do makovice .
Nechci shazovat nikoho kdo dela hluboke drepy, ale ono to ma sve pro a proti.
Ja jsem nikdy nedrepoval polovicate. Vzdycky jsem si sednul az dolu na lytka.
Jenze posledni dobou zjistuju, ze mam jaksi tendenci pouzivat vzperacskou techniku zvanou "na péro", tzn. ze se dole od tech lytek tak trochu odrazim.
Nedavno jsem jel zkusebne "box-squat" a zjistil jsem ze nejsem schopnej se při zastaveni v polovine (nebo 2/3) drahy vubec rozjet nahoru.
Jenze posledni dobou zjistuju, ze mam jaksi tendenci pouzivat vzperacskou techniku zvanou "na péro", tzn. ze se dole od tech lytek tak trochu odrazim.
Nedavno jsem jel zkusebne "box-squat" a zjistil jsem ze nejsem schopnej se při zastaveni v polovine (nebo 2/3) drahy vubec rozjet nahoru.
To fakt nevím jak to je , ale myslím si že já se od lýtek neodražím a nedělá mi problem kdykoliv zastavit do pulky a tím zvednu více ale jak jsem už psal mně ten plný rozsah dřepu dělá dobře , hodně pak ty stehna cítím .
Kdysi jsem zkoušel jak jsem psal takove nemastne nedřepy spíše podřep
zvedal jsem dost ale pak mně bolely i klouby jak jsem si to někdy zpustil
níže a cítil jsem i vše kolem vazy , upony atd ,
Hodně dlouho sme to řešili a došli k závěru abych dělal svoje oblíbeny
hluboký dřepy .
Nevím ale určitě klukum co začínaj cvičit dřepy , tak bych doporučil
at jedou s holou tyčí a naučí se techniku hlubokých dřepu .
Jak někdy vidím u nas ve fitku jak jedou dřepy na multipresu takovy spíše podřep ani ne do 1/3pohybu pak to nahoře propnou a udělaj dva opakovaní , vaha na ně šílena tak trnu hruzou že zachvili si něco urvou .
Ja v tomto souhlasim se Spekounem. Kdyz jsem jeste mohl drepovat, tak jsem take jednu dobu jezdil drepy ass to grass ze jsem prdeli vytiral podlahu v posilovne :) ale vzdy jsem se dole odrazil od lytek a drep mne tak prisel lehci (podobne jako u MT odrazeni cinky od zeme), kdezto kdyz jsem pak zacal drepovat s o neco mensi drahou pohybu, ovsem porad dost pod paralel, prisel mne ten cvik narocnejsi a asi i efektivnejsi.
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Ja v tomto souhlasim se Spekounem. Kdyz jsem jeste mohl drepovat, tak jsem take jednu dobu jezdil drepy ass to grass ze jsem prdeli vytiral podlahu v posilovne :) ale vzdy jsem se dole odrazil od lytek a drep mne tak prisel lehci (podobne jako u MT odrazeni cinky od zeme), kdezto kdyz jsem pak zacal drepovat s o neco mensi drahou pohybu, ovsem porad dost pod paralel, prisel mne ten cvik narocnejsi a asi i efektivnejsi.
Ale kucí... nikdo vás přece nenutí se odrážet od lýtek...
To si musíte pohlídat... já to taky u dřepu nedělám... jen u nadhozu, tam je to občas docela ku pomoci...:)
_________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
To fakt nevím jak to je , ale myslím si že já se od lýtek neodražím a nedělá mi problem kdykoliv zastavit do pulky a tím zvednu více ale jak jsem už psal mně ten plný rozsah dřepu dělá dobře , hodně pak ty stehna cítím .
Kdysi jsem zkoušel jak jsem psal takove nemastne nedřepy spíše podřep
zvedal jsem dost ale pak mně bolely i klouby jak jsem si to někdy zpustil
níže a cítil jsem i vše kolem vazy , upony atd ,
Hodně dlouho sme to řešili a došli k závěru abych dělal svoje oblíbeny
hluboký dřepy .
Nevím ale určitě klukum co začínaj cvičit dřepy , tak bych doporučil
at jedou s holou tyčí a naučí se techniku hlubokých dřepu .
Jak někdy vidím u nas ve fitku jak jedou dřepy na multipresu takovy spíše podřep ani ne do 1/3pohybu pak to nahoře propnou a udělaj dva opakovaní , vaha na ně šílena tak trnu hruzou že zachvili si něco urvou .
Ja rozhodne nerozporuju tvoji techniku (kterou mas paradni u vsech cviku)
Ja jen rikam, ze me hluboke drepy (respektive moje prapodivna technika a snaha o stale zvysovani vah) dostaly do stavu, ze kdyz vezmu na zada 100kg tak udelam bez problemu drep dolu na lytka a zase nahoru, ale kdyz pujdu lehce pod paralel a budu se chtit zastavit a zase zvednout, tak s tim budu mit docela problem
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru