|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
badevil

|
Zaslal: čt červenec 15, 2010 12:42 pm Předmět: |
|
|
| spider1029 napsal: | Neviem si predsavit ako zacat den lepsie nez so surovymi vajickami s cesnakom... |
To ti da jistotu, ze uz se ti nic horsiho ten den nestane
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so říjen 09, 2010 8:51 pm Předmět: |
|
|
Máte někdo nějaké novinky otom tekutém bílku? Docela by se to hodilo nakoupit si domů nějakou zásobu. V USA se to prodává normálně, snad i v takových těch kanistrech. Ale jak unás? Něco krom toho makra? Třeba ten Kaufland atd.. ?
|
|
| nahoru |
|
 |
kid
|
Zaslal: so říjen 09, 2010 10:46 pm Předmět: |
|
|
Obávám se, že jen velkoobchody. V maloobchodě jsem to tu nikdy nikde neviděl.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tomkins

|
Zaslal: ne říjen 10, 2010 1:01 am Předmět: |
|
|
A jak to vychází cenově? Je to výhodnější než koupit celý vejce? _________________ Čokoláda je naprosto zdrcujícím důkazem toho, že tuk ve spojení s jednoduchými sacharidy na celé čáře chuťově válcuje proteiny se sacharidy komplexními.
|
|
| nahoru |
|
 |
kid
|
Zaslal: ne říjen 10, 2010 7:02 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: pá říjen 22, 2010 2:21 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | Máte někdo nějaké novinky otom tekutém bílku? Docela by se to hodilo nakoupit si domů nějakou zásobu. V USA se to prodává normálně, snad i v takových těch kanistrech. Ale jak unás? Něco krom toho makra? Třeba ten Kaufland atd.. ? |
Hm, i kdyby to bylo levnější než vejce, o čemž pochybuju, tak nevim který prase spotřebuje 10kg bílku za měsíc, protože takovou to má asi tvanlivost
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: pá říjen 22, 2010 2:27 pm Předmět: |
|
|
| xguru napsal: | Syrové vajíčka stačí na cca 10-15 minut promíchat s česnekem, který v nich zahubí bakterie (včetně salmonely atd.). Na 1 vejce dávat 1 strouček česneku.
Vejce pouze domácí a čerstvé, žádné sajrajty z obchodu. Vařené nebo jinak tepelně upravené organismu škodí (zahleňují a překyselují). |
Určitě pro to máš nějaké důkazy, jako odborné studie apod. jinak to je jenom blábol s kategorie "vesmírní lidé", "vegani" a podobní ****
|
|
| nahoru |
|
 |
mirormaster
|
Zaslal: pá říjen 22, 2010 2:47 pm Předmět: |
|
|
já jím vejce zásadně syrové i se žloutky. Zamiloval jsem si tu chuť
|
|
| nahoru |
|
 |
buddyJohn

|
Zaslal: pá říjen 22, 2010 3:30 pm Předmět: |
|
|
| Spazik napsal: | | xguru napsal: | Syrové vajíčka stačí na cca 10-15 minut promíchat s česnekem, který v nich zahubí bakterie (včetně salmonely atd.). Na 1 vejce dávat 1 strouček česneku.
Vejce pouze domácí a čerstvé, žádné sajrajty z obchodu. Vařené nebo jinak tepelně upravené organismu škodí (zahleňují a překyselují). |
Určitě pro to máš nějaké důkazy, jako odborné studie apod. jinak to je jenom blábol s kategorie "vesmírní lidé", "vegani" a podobní **** |
jezis to je zas kravovina, to by musel clovek 100% homogenne promichat a nechat poradne odstat, aby tam nic nezbylo, navic drtiva vetsina vseho co zerem nas prekyseluje
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: pá říjen 22, 2010 5:36 pm Předmět: |
|
|
| mirormaster napsal: | | já jím vejce zásadně syrové i se žloutky. Zamiloval jsem si tu chuť |
Pokud je jíš syrové, taky asi i s skořápkou
|
|
| nahoru |
|
 |
jara-zacatecnik

|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: so říjen 23, 2010 8:43 am Předmět: bílky |
|
|
| guruhonza napsal: | | Máte někdo nějaké novinky otom tekutém bílku? Docela by se to hodilo nakoupit si domů nějakou zásobu. V USA se to prodává normálně, snad i v takových těch kanistrech. Ale jak unás? Něco krom toho makra? Třeba ten Kaufland atd.. ? |
U nás se daj už taky koupit , i když v malém měřítku ale jsou , jen si to zkus vygooglit, a jsou baleny od 1 kg až po 100 kg, pro tvoje užití, trvanlivost +- 35 dní . jsem to nějak počítal tak +- jedno balení 1 kg je 30 bílku , Tak si pak spočítej jestli to je levnější nebo kupovat v obchodě celý joja .
Ale je rozdíl mezi čistým bílkem a celým vajíčkem , ono se dá koupit,
I jak celý mix , tak čiste bílky i žloutky .
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: ne březen 13, 2011 12:27 pm Předmět: |
|
|
Právě zkouším vařit vajíčka v sáčku ve vodě. Zkoušel to už někdo? Jen by mě zajímalo, jestli se z toho sáčku nemůžou dostat do toho vajíčka nějaké škodlivé látky, co myslíte?
|
|
| nahoru |
|
 |
dunnoWayne
(ban)

|
Zaslal: ne březen 13, 2011 12:38 pm Předmět: |
|
|
| Study napsal: | | Právě zkouším vařit vajíčka v sáčku ve vodě. Zkoušel to už někdo? Jen by mě zajímalo, jestli se z toho sáčku nemůžou dostat do toho vajíčka nějaké škodlivé látky, co myslíte? |
A proč to neděláš ve sklenici.......mimochodem taky potřebuješ nežrat žloutky jako ti dietáři nahoře?
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: ne březen 13, 2011 12:44 pm Předmět: |
|
|
Člověče to je nápad!... Žloutky jím, ty nevyhazuji, jde mi jen o to, jak si ulehčit práci loupáním vajec (na pávičce je nedělám kvůli vznikajícím derivátům cholesterolu)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|