|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
nanobeast
|
Zaslal: čt říjen 28, 2010 9:56 pm Předmět: |
|
|
zpomali samozrejme vstrebani a pak taky kdo by chtel mixat treba hydrolyzat za nekolik stovaku s mlekem...to je jako koupit si BMW a lejt do toho mogul z mototechny..
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: čt říjen 28, 2010 10:02 pm Předmět: |
|
|
--
edit, viz pravidla fóra! _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
buddyJohn

|
Zaslal: čt říjen 28, 2010 10:09 pm Předmět: |
|
|
| Bombay napsal: | Jak je to s tím mixováním proteinu s mlékem? Je to chutnější, navíc tuhle možnost uvádějí i na obalech.
Ale pak si člověk přečte, že mléko nějak narušuje správné trávení a využitelnost. Je to nějak zásadní (nevyužiju třeba 30g bílkovin z dávky, ale jen 25g), nebo jen třeba zpomalí nástup vstřebávání? |
Tou jsou takove rozsirene myty, ktere vsichni jen papouskuji, kasein se travi pomalu ano, ale na laktalbumin (syrovatku) ma minimalni dopad, na to jak moc ti ale nikdo neodpovi
kazdopadne posledni studie ukazuji protein blend whey-casein (pripadne whey-casein-albumin) jako lepsi, jasne studii je mraky, jednou tak podruhy zase jinak, ale kdyz si to vemes logicky - jsi po treninku, das si rychlou syrovatku, ok, pak si das za hodinu treba jidlo s masem a jsme u toho - aminokyseliny z masa se dostanou do krevniho obehu za hodne dlouho (2-3 hodiny?), no a to blend whey-casein eliminuje, mas neustaly prisun AK, jestli casein zbrzdi syrovatku o nejakou dobu je uz vedlejsi
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/16937979?dopt=AbstractPlus
In this study, the combination of whey and casein protein promoted the greatest increases in fat-free mass after 10 weeks of heavy resistance training.
A kdyz uz se to dostalo do nasich luhu a haju, tak na tom neco bude : "Není bez zajímavosti, že některé výzkumy ukazují, že kombinace kaseinu a syrovátkového proteinu jakožto po tréninkového nápoje může podněcovat růst svalů, oproti nápojům skládajícím se pouze ze syrovátkových proteinů. Vědci pracují s hypotézou, že syrovátkový protein podporuje krátkodobou syntézu bílkovin a zotavení"
ted uz zalezi na kazdem, cemu uveri
jen me vzdycky fascinuje, jak nekdo dokaze neco tvrdit, pritom vi uplny kulovy
|
|
| nahoru |
|
 |
nanobeast
|
Zaslal: čt říjen 28, 2010 10:18 pm Předmět: |
|
|
Vsechny tyhle studie to je je velice matouci pro vsechny...chci rict..tak i onak dojdes cile to dneska neni problem spise je otazkou za jak dlouho...nevim proc ale ja porad nejak nemuzu uverit tem viceslozkovym proteinum po treninku...i kdyz treba pred pul rokem bych o tom ani nepremyslel zato ted uz bych to i zvazoval...
|
|
| nahoru |
|
 |
buddyJohn

|
Zaslal: čt říjen 28, 2010 10:45 pm Předmět: |
|
|
problemy studii jsou v tom, ze je tezky se dohledat, kdo je plati
ty ktery se delaj na objednavku jsou ale vetsinou laboratore na volny noze, co se tyce univerzit (jako v tomto pripade), tak drtiva vetsina je duveryhodna, granty maji od skoly/statu, ale nikdy nevis, kazdopadne kdyby to delali "na zakazku", tak jedinny mozny vysvetleni je, ze klesa prodejnost kaseinu a plati je primarni producent proteinu, protoze firmy co "delaj" proteiny je jen nakoupi a zpracuji na "svuj" protein
ale to jsou jen vsechno spekulace a mne se nechce jit chrapat, pac posloucham dobrou muziku a mam premyslivou
kazdopadne jsme dnes uz tak daleko, ze je to asi jedno co do sebe clovek nacpe, hlavni je se nestresovat  to je hned katabolismus jako krava
|
|
| nahoru |
|
 |
jiri.moravicek
|
Zaslal: út listopad 02, 2010 9:01 pm Předmět: |
|
|
| buddyJohn napsal: | | tofaneK napsal: | | Ano je to vcelku dobrá kombinace, ale místo matrixu by byl lepší čistě syrovátkový protein kvůli rychlejšímu vstřebávání bílkovin.. |
ha zastupce extrifitu
syrovatka z kombinaci se vstrebava skoro stejne rychle, tohle je uz dnes prezitek, amici uz vali kombinaci syrovatky a kaseinu
viz - gainery - kdyby to melo velkou roli, do gaineru by se daval vetsinou jen syrovatkovy koncentrat (to nejlevnejsi), ale v 90% pripadu to je kombinace |
taky jsem četl ty názory amerických expertů, že nejlepší je kombinace syrovátky a kaseinu, že by návrat k mléku ??
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: ne listopad 14, 2010 10:38 am Předmět: |
|
|
Champion Pure Whey , příchut cocoa-mochaccino - výborná chuť, chutná asi jako Ice coffee  . Rozpustnost jak je zvykem výborná, stačí párkrát promíchat lžící _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: út listopad 16, 2010 3:05 pm Předmět: |
|
|
Zdravím,
tak jsem si i přes svůj jídelníček bohatý na maso spočítal, že bych potřeboval i nějakej ten protein....
teď mám 100% Pure whey maxx
Zvažuji nákup :
Matrix
100% whey od Champion nutrition
Syntha 6
Chtěl bych poradit jakej bude nejlepší ..... případně jestli byste doporučili něco jinýho .. díkec :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: út listopad 16, 2010 9:18 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem nakonec pořídil Synthu 6 ... je to vícesložkovej protein s postupným uvolňováním, a tak skvěle doplní můj 100% Pure Whey Maxx....
Syntha 6
- cookie and cream
- velice výborná chuť s kousky čokolády:) ...
100% Pure Whey Maxx
- chocolate
- dá se říct že dobrej, akorát z tý příchutě cejtím i banán :D .. takže takovej banán v čokoládě :)
|
|
| nahoru |
|
 |
nanobeast
|
Zaslal: út listopad 16, 2010 10:07 pm Předmět: |
|
|
ta syntha...cookie a cream..taky zustavaji kousky na dne a zasira to celou sklenici jako Matrix cookie a cream?
|
|
| nahoru |
|
 |
myval

|
|
| nahoru |
|
 |
lookzoR

|
Zaslal: st listopad 17, 2010 2:11 pm Předmět: |
|
|
Ahoj, chtěl bych poradit s proteinem, chtěl bych nějakej 80% cca ... a aby měl dobrou chuť ... měl jsem promil a dymatize ... promil byl na mě moc pěnovatej, ale jinak OK, dymatize to je HROZNY! musim tam pridavat holadnsky kakao a skorici aby se to dalo s vodou : ( takze bych už nerad šel do nečeho neznámeho... poradte prosím, za rozumnou cenu.... díky
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: st listopad 17, 2010 2:21 pm Předmět: |
|
|
| nanobeast napsal: | | ta syntha...cookie a cream..taky zustavaji kousky na dne a zasira to celou sklenici jako Matrix cookie a cream? |
No pokud se tu dobře rozmíchá tak to sklenici ani nezasere.... Jinak kousky čokolády zůstanou na dně, ale stačí se zbytkem mlíka to jakoby zakolíbat a vypít :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st listopad 17, 2010 2:33 pm Předmět: |
|
|
ja fakt nechapu, pro z tech kousku cokolady porad vsichni delaji takovou tragedii, ba naopak mne to tam chutnalo a skoda ze jich tam nebylo vic a pokud nekomu vadi, ze se usazuji na dne, tak s tim proboha staci jen zamichat nebo zatrepat v sejkru _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
nanobeast
|
Zaslal: st listopad 17, 2010 6:53 pm Předmět: |
|
|
napriklad u matrixu s tim michas jak chces a stejne na dne vetsinou zustane dost ty cokolady..je vopruz to porad mejt..
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|