|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
grogy

|
Zaslal: so říjen 30, 2010 9:29 am Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | | prosimtě ty bandy vyhoď , s čím budeš dřepovat 200kg , kdyz uz na tyhle vahy pouzivas bandy ... |
já si ty bandy teď beru jen abych se s nima naučil, nehodlám je brát pravidelně.ale potřebuju se s nima na soutěž naučit dřepovat
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
grogy

|
Zaslal: ne říjen 31, 2010 8:36 pm Předmět: |
|
|
Den 53,54
Jídelák
Rychle a stručně. Tak jak sem se posledních pár dní držel, tak tyhle 2 dny jsem se neskutečně přežral, škoda pokoušet se, vzpomínat si, co všechno to bylo
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: po listopad 01, 2010 4:24 pm Předmět: |
|
|
| grogy napsal: |
jen si z toho dělej prdel 105? 110? tak daleko v žádným případě nechci!!!!
ale to je blbost ne? proč by se ti váha měla zastavit? když se budu přežírat furt tak budu furt nabírat...?
) |
Jestli nechces, tak mi ty kila davej, ja chci !
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: po listopad 01, 2010 4:28 pm Předmět: |
|
|
| Majesty napsal: | | grogy napsal: |
ale to je blbost ne? proč by se ti váha měla zastavit? když se budu přežírat furt tak budu furt nabírat...?
) |
Jestli nechces, tak mi ty kila davej, ja chci ! |
není problém, klidně si je vem samozdřejmě se rozdává tuk, ne svaly (to je nedostatkové zboží)
nikdy jsem vás ektomorfy nepochopil, já kdybych jen trochu chtěl (a asi se to stane i když nechci ) tak bud mít do vánoc bez problému 120kg
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: po listopad 01, 2010 4:31 pm Předmět: |
|
|
| grogy napsal: | | Majesty napsal: | | grogy napsal: |
) |
Jestli nechces, tak mi ty kila davej, ja chci ! |
není problém, klidně si je vem samozdřejmě se rozdává tuk, ne svaly (to je nedostatkové zboží)
nikdy jsem vás ektomorfy nepochopil, já kdybych jen trochu chtěl (a asi se to stane i když nechci ) tak bud mít do vánoc bez problému 120kg |
Tak to je zase nechapu ja no Ja bojuju o kazde kilco
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: po listopad 01, 2010 4:39 pm Předmět: |
|
|
| grogy napsal: | každej máme něco a každej by jsme chtěly to druhý
ale věř mi, že takhle "samovolně" přibírat je taky dost na hovno |
Kdyz mas devadesat, pak tyden nedodrzujes stravu tak spravne jak bys mel (ale i tak mas kolem 3 000 kCal denne, takze se neda rict ze zrovna hladovis) a zhubnes na nejakejch 84-85 tak to taky moc nepotesi, to mi ver
Naposledy upravil Majesty dne po listopad 01, 2010 5:08 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: po listopad 01, 2010 4:43 pm Předmět: |
|
|
| Majesty napsal: | | grogy napsal: | každej máme něco a každej by jsme chtěly to druhý
ale věř mi, že takhle "samovolně" přibírat je taky dost na hovno |
Kdyz mas devadesat, pak tyden nedodrzujes stravu tak spravne jak bys mel (ale i tak mas kolem 3 000 kJ denne, takze se neda rict ze zrovna hladovis) a zhubnes na nejakejch 84-85 tak to taky moc nepotesi, to mi ver |
a když máš 90 pak týden, dva žereš jak prase (30-40 k KJ/den)a máš 95, s tím že těch 5 kg je jen tuk, to taky nepotěší
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: po listopad 01, 2010 5:09 pm Předmět: |
|
|
| grogy napsal: | | (30-40 k KJ/den) |
No tyvole
|
|
| nahoru |
|
 |
Morico

|
|
| nahoru |
|
 |
pstruh103

|
Zaslal: po listopad 01, 2010 5:12 pm Předmět: |
|
|
bumbá coca colu naředěnou s mlíkem a proteinem :D
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
|
| nahoru |
|
 |
pstruh103

|
Zaslal: po listopad 01, 2010 5:19 pm Předmět: |
|
|
řeknu to takhle... já sám nevím kolik toho sním protože jsem to nikdy nepočítal na kJ... a podobné takže je dost možné říct že tvá strava je normální... :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: po listopad 01, 2010 5:21 pm Předmět: |
|
|
| pstruh103 napsal: | | řeknu to takhle... já sám nevím kolik toho sním protože jsem to nikdy nepočítal na kJ... a podobné takže je dost možné říct že tvá strava je normální... :D |
Prumerny necvici muz sni denne kolem 10 000 kJ, takze ne, normalni to tedy neni Ja snedl nejvic snad kolem 25 000 kJ, a to jsem malem praskl
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: po listopad 01, 2010 5:22 pm Předmět: |
|
|
| pstruh103 napsal: | | řeknu to takhle... já sám nevím kolik toho sním protože jsem to nikdy nepočítal na kJ... a podobné takže je dost možné říct že tvá strava je normální... :D |
tohle všechno je dost relativní....někdo by to určitě nespořádal, ale někdo by dal určitě víc...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|