VOLBY 2010

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 59, 60, 61 ... 63, 64, 65  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - VOLBY 2010  Úvodní stránka -> Události, komentáře... -> VOLBY 2010
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Koho budete volit?
ČSSD
6%
 6%  [ 10 ]
ODS
16%
 16%  [ 26 ]
KSČM
1%
 1%  [ 3 ]
TOP09
29%
 29%  [ 47 ]
KDU-ČSL
0%
 0%  [ 1 ]
Strana zelených
2%
 2%  [ 4 ]
Věci veřejné
12%
 12%  [ 19 ]
Strana svobodných občanů
12%
 12%  [ 19 ]
Strana práv občanů (Zemanovci)
9%
 9%  [ 15 ]
Jiná strana (dole napište jaká)
8%
 8%  [ 14 ]
Celkem hlasů : 158

Autor Zpráva
mysH

PříspěvekZaslal: čt listopad 04, 2010 8:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak priste nezapomente zase volit "pravici a levici", zkracene jedna velka particka zlodeju. Tim ze do toho Necas vubec nestoura, spadl u me uplne. Tohle ma byt ta "nova ODS"? Lol ...
Ostatne do toho nestoura ani moc Sobotka, socani jsou uplne ta puvodni particka, akorat jim chybi pan bradavice.

http://zpravy.idnes.cz/do-toho-nam-nekecejte-odmita-necas-vytky-top-09-k-radnicnim-koalicim-10q-/domaci.asp?c=A101103_215057_domaci_abr
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ygg

PříspěvekZaslal: čt listopad 04, 2010 9:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ale to je nová ODS ... ve staré hrabali všichni, teď už hrabou převážně jen ti v regionech, a Nečasův soubor "nových" figurek se na to jen přiblble dívá (otázka zda jen bezmocně, nebo tu bezmoc mají placenou ).

No, aspoň lze teď bez rozpaků tvrdit, že kdo ODS bude příště volit (u ČSSD lze její postoj i chápat) je jednouše trubka.
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt listopad 04, 2010 4:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A koho teda má pravicový volič volit, yggu?
Tomkins

PříspěvekZaslal: čt listopad 04, 2010 4:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mirio napsal:

Máš na mysli omezeného pravicového voliče, který zná jen ODS a TOP09, nebo pravicového voliče, který si je vědom existence dvaceti dalších politických stran?
lalala

PříspěvekZaslal: čt listopad 04, 2010 5:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mirio napsal:

Volba je přece jasná: T uristé, O dpadlíci, P řeběhlíci 09
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt listopad 04, 2010 6:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tomkins napsal:
mirio napsal:
Máš na mysli omezeného pravicového voliče, který zná jen ODS a TOP09, nebo pravicového voliče, který si je vědom existence dvaceti dalších politických stran?
Pravicový volič.
ygg

PříspěvekZaslal: čt listopad 04, 2010 7:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Prostá odpověď .... nelevicovou stranu, která má jeho sympatie, a už x krát z něj (a s ním i tisíců jejích dalších voličů) neudělala debila.

Takže teď mluvím konkrétně o situaci v Praze ... ODS tu vládne, většinou sama a neomezeně, už od revoluce, a tu už u vesla rozhodně nechci, to už fakt raději nebožtíka Zusku (bavím se o Praze, třeba Chalupa na šestce není svatý, ale celkem se aspoň stará a je to tam vidět). Pak tu jsou strany, které už existují léta, ale buď prokázaly nemohoucnost (Kasalovci ... to je to nějaké SNK-ED nebo tak nějak), nebo s ODS alespoň zčásti vesele kolaborovali (Zelení podporující Jančíka). Socánky a bolševiky pominu. Kdo mi zůstal ... VV a TOP. VV jsem volil na "obvodě", bo než se zblbli vysokou politikou, tak se roky celkem snažily, a třeba se na této úrovni najdou. Na magistrát jsem volil TOP. Nesnáším Kalouska a jejich vládní politika mi nijak moc konstruktivní nepřijde. Ale myslím si, že jednak Tůma není až takový hajzl (díky jeho působení v ČNB o něm něco vím, ale samozřejmě se mohu plést), jednak si prostě myslím, že si tu šanci zaslouží .... ať ukážou, co v nich je. Prostě raději dám vždy šanci novému xichtu s rizikem, že to bude stát nakonec za hovno, než to dát někomu, u koho jsem se o tom už x-krát přesvědčil.

Ještě aby to bylo úplné, jak na obvodě, tak na Praze jsem zaškrtal Macha a toho jejich druhého nešťstníka, i když přiznávám, že spíše symbolicky, tam bylo jasné, že se nechytají. Ale opět, raději takto "zahodím" hlas, než to dát těm zdejším modrým xindlům.
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt listopad 04, 2010 7:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
Prostá odpověď .... nelevicovou stranu, která má jeho sympatie, a už x krát z něj (a s ním i tisíců jejích dalších voličů) neudělala debila.
Položím tu otázku znova - zajímá mně koho konkrétně? :-)
lalala

PříspěvekZaslal: čt listopad 04, 2010 7:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
Nesnáším Kalouska

ještě nedávno tomu, myslím, ale tak nebylo... nebo se pletu?
ygg

PříspěvekZaslal: čt listopad 04, 2010 7:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

lalala napsal:
ygg napsal:
Nesnáším Kalouska

ještě nedávno tomu, myslím, ale tak nebylo... nebo se pletu?

Pleteš .... já Kalouska nikdy nemusel, a to hodně, možná tě spletlo, že jsem jej tu kdysi v diskuzi s Tomkinsem bránil, že jako ministr financí za Topola zrovna dělat nějakou odvážnou a obezřetnou fiskální politiku nemohl...i kdyby nedej Bože chtěl .

Jinak koho konkrétně, a proč, jsem teď volil, už máš napsané ...

EDIT ... poslední věta byla samozřejmě pro miria
Tomkins

PříspěvekZaslal: čt listopad 04, 2010 8:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

S politickými stranami je to stejné jako s bankami, telefoními operátory, nebo poskytovateli internetu. V zahraničí by si banky nedovolily zavést poplatky, protože by od nich klienti utekli. Ale v ČR si Česká spořitelna přijde každoročně jenom na poplatcích na 3 miliardy Kč. A zatím by stačilo si založit účet, který je zdarma - je jich spousta. Jenože lidi se zatím nevzmůžou na nic jiného, než si stěžovat, jaké jsou ty poplatky vysoké. Stejně tak telefonní operátoři jsou tu nejdražší z celé Evropy, ale lidi si nenajdou levnější variantu (např. ufon). Poskytovatelé internetu v Brně jsou schopni ti nabídnout 512kbs za 350Kč, což mně osobně přijde sprostý. Ale někdo si to pořídí, tak proč by to nedělali.

Až si lidi začnou vybírat a přestanou se bát volit podle svých skutečných sympatií, rázem bude po problémech s úplatky, korupcí, a neschopností. Do té doby se budeme stále plácat mezi ODS, ČSSD, KSČM a KDU (TOP09).

Jinak já jsem volil Svobodné, ale jsem rád za všechny nové tváře v politice - ať už by to měla být Suverenita, či třeba Moravané. Nikdo nemůže předem vědět, jak to dopadne, ale velké strany musí vidět, že voliči myslí, a jsou schopni od nich odejít. Potom si samy budou snažit, aby odváděly dobrou práci.
ygg

PříspěvekZaslal: so listopad 06, 2010 11:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Volte novou politiku...volote Věci veřejné!!!!

http://www.novinky.cz/domaci/216101-barta-chysta-vyhazov-namestkyne-kvuli-partnerce-ministra-kultury.html

Tomkins

PříspěvekZaslal: so listopad 06, 2010 12:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
Volte novou politiku...volote Věci veřejné!!!!

http://www.novinky.cz/domaci/216101-barta-chysta-vyhazov-namestkyne-kvuli-partnerce-ministra-kultury.html

Čemu konkrétně z toho článku věříš? Když to shrnu, tak člen VV "možná" odvolá nějakou ženu, o což ho "možná" požádal člen TOP09, který chodí s jinou ženou, která se "možná" s tou první ženou nemá ráda. Vůbec nevím, proč by to Bárta dělal, zvlášť na požádání Bessera, se kterým nemá nic společného. Bárta už dříve avizoval, že má na kosmickej program strašně moc zbytečných lidí, a že bude měnit personální složení - což mi přijde jako logičtější zdůvodnění pro odvolání dotyčné.
ygg

PříspěvekZaslal: so listopad 06, 2010 1:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak počkáme a uvidíme, kdo zůstane, a kdo půjde, ne;-)?
A věřit tomu klidně budu ... ostatně, třeba kdysi "Topolánková", a dnes "Bártová" v PS, mi jako příklad stačí.
Bernhard

PříspěvekZaslal: so listopad 06, 2010 4:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nejlepší řešení je vyrazit obě,když se nemohou domluvit.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - VOLBY 2010 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 59, 60, 61 ... 63, 64, 65  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: