do těch čísel co mm pod jídelákem počítám úplně vše, tj třeba bílkoviny z rýže, ale i sacharidy z eidamu (třeba). prostě všechno ze všeho.
takže KVALITNÍCH bílkovin sice 283 není, ale 200 je dost....je to víc jak 2g/kg, teď mám cca 96kg
_________________ "Jestli se té činky dotkneš, zabiju tě!"
Kirk Karwoski směrem ke spotterovi
z toho benče jsem měl dost velkej respekt, protože když jsem tam měl naposledy 85 kg tak jsem se u toho málem posral, a ještě to bylo jen 1 opakování.Taky cvičím sám, takže o to to je horší, ale nakonec jsem byl překvapenej jak v pohodě to šlo
Udělal jsem dneska 2 videa, jedno s benčem a jedno s tahem
2x85 BP
3x152 DL (v singletu)
taky dneska byl poslední korte trénink, takže časem udělám fotky, zvážím se, přeměřím se, a tak
Zejtra (možná) budu zkoušet max na DL tak mi držte palce, ať to dobře dopadne
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Na tvuj vek je to vazne super vykon, smekam
Jen ta posledni serie
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Na tvuj vek je to vazne super vykon, smekam
Jen ta posledni serie
díky
já vím že ta poslední je hrozná, ale po těch 210ti jsem si ještě hodně věřil a myslel jsem že dotáhnu i tohle, tak jsem to chtěl za každou cenu dostat nahoru
jj to je jasny, byl jsi z tech 210 v euforii a chtel jsi vic. Taky bych to zkusil byt na tvem miste
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Gratuluju, technicky je to priserny, ale takova sila v 16ti letech je velkej potencial do budoucna, jeslti to tvoje zada prezijou :)
_________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
Však hraje ve všech 4 videích, tak zase nekecej, že máš tak krátký pauzy
já nekecam....moje pauzy, tvořilo jen přidávání závaží, pak jsem hned tahal..
taky jsem se docela divil, ale víc odpočívat jsem nepotřeboval
písnička má cca 4 minuty, tak jsem to tahal zhruba 12 minut
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru