|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Draper

|
Zaslal: ne listopad 07, 2010 8:09 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | hele stanovíme další hranici? kolik? tak 230?nebo rovnou kulatejch 250 |
Ja nevim, ale nad 200 uz je to sakra vaha a jeste k tomu vzhledem k tvemu veku a myslim si, ze to ted nahoru uz tak pekne rychle nepujde jak doted. Mozna, ze tohle je ted na dlohou dobu tvuj top vykon a muze se klidne stat, coz se mne mnohdy stalo, ze po tom max vykonu prijde krize a vykonnostne pujde v mrtvole treba dolu nez nahoru. Nerikam, ze se to stane, ale z vlastni zkusennosti muzu vim, ze se to casto stava.
Chce to hlavne nejaky mensi deload a chytry trenink, kde nic neprepalis. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Naposledy upravil Draper dne ne listopad 07, 2010 8:10 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: ne listopad 07, 2010 8:12 pm Předmět: |
|
|
| grogy napsal: |
zase jestli tě to potěší, tak já teď mám nějakejch zprasenejch 99kg (teď po jídle 101 ) to ty určitě nemáš, takže pokud dáš třeba i jen 200 tak dáš jakoby víc |
Ja dam v pomeru vic vzdycky, ale na pomer nehrajem, pocitani na koeficient je udelany pro sucharky aby se necitili blbe ze zvedli min nez ti obri :) proste moje minus ze vazim min, zavodime v maximalni celkove sile, ne v pomerne sile
|
|
| nahoru |
|
 |
digitalm
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: ne listopad 07, 2010 8:27 pm Předmět: |
|
|
| Majesty napsal: | rekneme do dubna, jo ? :)
A zadny trhacky, zadny haky, zadny dresy, jen opasek, bandaze a magnezko :) |
trhačky je sprostý slovo, háky ani neznám
jediný co potřebuju je pásek a magnézku
ale časový omezení bych nedával, prostě kdo to dá dřív, ten to dá dřív
|
|
| nahoru |
|
 |
Sloty

|
Zaslal: ne listopad 07, 2010 8:27 pm Předmět: |
|
|
Hezkej výkon gratuluju...250 do dubna je sci-fi
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: ne listopad 07, 2010 8:29 pm Předmět: |
|
|
| grogy napsal: |
ale časový omezení bych nedával, prostě kdo to dá dřív, ten to dá dřív |
jo asi jo no :) ja myslim ze to ani jeden z nas neda driv nez v lete
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: ne listopad 07, 2010 8:30 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | citace: | | hele stanovíme další hranici? kolik? tak 230?nebo rovnou kulatejch 250 |
Ja nevim, ale nad 200 uz je to sakra vaha a jeste k tomu vzhledem k tvemu veku a myslim si, ze to ted nahoru uz tak pekne rychle nepujde jak doted. Mozna, ze tohle je ted na dlohou dobu tvuj top vykon a muze se klidne stat, coz se mne mnohdy stalo, ze po tom max vykonu prijde krize a vykonnostne pujde v mrtvole treba dolu nez nahoru. Nerikam, ze se to stane, ale z vlastni zkusennosti muzu vim, ze se to casto stava.
Chce to hlavne nejaky mensi deload a chytry trenink, kde nic neprepalis. |
tohle ani nevyslovuj, to se nesmí stát!!!
jako je mi jasný že to pude pomaleji než to šlo, tech 30 kg jsem natrénovával snad už od června,nebo tak nějak :)
neboj, teď dávám do soutěže týden volna, a potom rozjedu svůj speciální split o čtyřech cvicích, takže určitě jen tak jednoduše nepřepálím
EDIT: tal jsem to hledal, a těch 180 jsem dal 20 července, takže jsem těch +30kg natrénoval za 3 měsíce a něco
Naposledy upravil grogy dne ne listopad 07, 2010 8:48 pm, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: ne listopad 07, 2010 8:31 pm Předmět: |
|
|
| Majesty napsal: | | grogy napsal: |
zase jestli tě to potěší, tak já teď mám nějakejch zprasenejch 99kg (teď po jídle 101 ) to ty určitě nemáš, takže pokud dáš třeba i jen 200 tak dáš jakoby víc |
Ja dam v pomeru vic vzdycky, ale na pomer nehrajem, pocitani na koeficient je udelany pro sucharky aby se necitili blbe ze zvedli min nez ti obri :) proste moje minus ze vazim min, zavodime v maximalni celkove sile, ne v pomerne sile |
o tomhle to je...mě třeba na soutěžích sere že se tam hrozně dbá na váhu, a na věk moc ne...
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: ne listopad 07, 2010 8:33 pm Předmět: |
|
|
| Sloty napsal: | | Hezkej výkon gratuluju...250 do dubna je sci-fi |
Díky,
proč myslíš že je to sci-fi? jako je to dost (40kg za 5 měsíců) ale není to přímo nemožné...
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: ne listopad 07, 2010 8:34 pm Předmět: |
|
|
| Majesty napsal: | | grogy napsal: |
jo asi jo no :) ja myslim ze to ani jeden z nas neda driv nez v lete |
uvidíme, uvidíme, ale léto je za mooooc dlouho
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne listopad 07, 2010 8:54 pm Předmět: |
|
|
| grogy napsal: | | Sloty napsal: | | Hezkej výkon gratuluju...250 do dubna je sci-fi |
Díky,
proč myslíš že je to sci-fi? jako je to dost (40kg za 5 měsíců) ale není to přímo nemožné... |
Sice to nebyla otazka na me, ale jak uz jsem to psal vyse, nad 200 uz to zacina byt nejaka vaha a tak rychle, jak to slo doted, to imho uz nepujde, ale uvidime.... _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: ne listopad 07, 2010 8:58 pm Předmět: |
|
|
| grogy napsal: | | Majesty napsal: | | grogy napsal: |
uvidíme, uvidíme, ale léto je za mooooc dlouho |
Chces vsecko hned no, jde to videt.. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: ne listopad 07, 2010 9:02 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | grogy napsal: | | Sloty napsal: | | Hezkej výkon gratuluju...250 do dubna je sci-fi |
Díky,
proč myslíš že je to sci-fi? jako je to dost (40kg za 5 měsíců) ale není to přímo nemožné... |
Sice to nebyla otazka na me, ale jak uz jsem to psal vyse, nad 200 uz to zacina byt nejaka vaha a tak rychle, jak to slo doted, to imho uz nepujde, ale uvidime.... |
jasný no, určitě to půjde pomaleji, jde o to o kolik se to spomalí... ale do léta si myslím že bych to dát snad měl....sranda bude, až za pár let porovnám mrtvolu s benčem a dřepem...
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: ne listopad 07, 2010 9:04 pm Předmět: |
|
|
| Majesty napsal: | | grogy napsal: | | Majesty napsal: | | grogy napsal: |
uvidíme, uvidíme, ale léto je za mooooc dlouho |
Chces vsecko hned no, jde to videt.. :) |
děláš jak kdyby ty ne.....ale myslím že do léta to dáme určitě...
hele ale ještě ať to nezamluvíme, platí teda ten road to 250kg?
btw-možná mě, někdo kdo to tady čtete, máte za najivního snílka, ale já si prostě věřím, a to je hlavní
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|