Pajasův log

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 223, 224, 225  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Pajasův log  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Pajasův log
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
spekounP

PříspěvekZaslal: st listopad 03, 2010 9:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

3.11.2010 Butovice

dnešní trénink lehčí, bez mentálně náročných cviků

záda + pumpování prsou a ramen

1.cvik - shyby na hrazdě
4 série - vl. váhax7 opakování
v přestávkách cviky na ramenní rotátory + pumpování ramen (upažování, předpažování apod.)

2.cvik - shyby na přístroji s dopomocí
4 série - vl. váha - 20kg x 10 opakování
v přestávkách tlaky s jednoručkama na šikmé lavici - pumpovací lehce
30kgx15
30kgx14
30kgx12

3.cvik - přítahy v předklonu s velkou činkou
40kgx16
60kgx14
70kgx11
80kgx7+3
80kgx8
80kgx8+5
v přestávkách výrazový tlak velké činky ve stoje - 3 série 50kgx8opakování
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
spekounP

PříspěvekZaslal: čt listopad 04, 2010 9:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

4.10.2010 Butovice

trénink - mrtvola + něco

1.cvik - mrtvola
rozcvičení
20kgx12
60kgx12
100kgx10
140kkx9

pracovní série
170kgx4
170kgx4
170kgx3
170kgx3 (nedotažený pokus o 4.opakování)
140kgx7

2.cvik - benchpress - úzký úchop
(zjistil jsem, že při tomhle provedení mě vůbec nebolí rameno a prsa cítím stejně, takže alespoň něco můžu cvičit)
40kgx20
60kgx20
70kgx12
80kgx7
80kgx7
80kgx6 + 60kgx9
70kgx9+3

3.cvik - přítahy spodní kladky v sedě
70kgx14
77,5kgx12
77,5kgx10
77,5kgx8+3

4.cvik protažení hamstringů - zakopávání na přístroji v sedě
35kgx24
45kgx20
50kgx20
spekounP

PříspěvekZaslal: čt listopad 04, 2010 10:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

videa z dneška

1.serie - 140kgx9

2.serie - 170kgx4

3.serie - 170kgx4

4.prac. serie - 170kgx3 (tady už jsem neudržel plánované čtyřky)

posledni serie - nechal jsem si dle rad I.N.G. přistavit sanitku a jel jsem co to jde
posledni opacko uz jsem nedokazal dotahnout

spekounP

PříspěvekZaslal: po listopad 08, 2010 5:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

5.11.2010 Butovice

v pátek jsem šel do fitka a nevěděl, co budu cvičit, takže to dopadlo standardně tak, že jsem jel takovej nemastnej neslanej radoby trenink rukou

na úvod nějaké to trápení břicha

dále triceps + biceps
systém - střídání série triceps, série biceps

1.cvik - kliky na bradlech
11x vl. váha
2x10x vl. váha
3x8x vl. váha

2.cvik - střídavé zdvihy jednoruček ve stoje
10kgx 20 (10opak na 1 ruku)
15kgx20
20kgx20
22,5kgx20
22,5kgx20

3.cvik - francouzský tlak
EZ+20kg x 16
EZ+30kg x 11
EZ +30kg x 10
EZ + 30kgx 9+2

4.cvik - bicepsový zdvih s činkou ve stoje
krátká osa +25kg x 16
krátká osa + 35kg x 10
krátká osa + 35kg x 10
krátká osa + 35kg x 9

5.cvik - tlaky na přístroji v sedě - paralelní úzký úchop
40kgx 20
47,5kgx 16

6.cvik - biceps zdvihy na stroji s oporou loktů
30kgx10
30kgx10
spekounP

PříspěvekZaslal: po listopad 08, 2010 10:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

8.11.2010 Butovice

trenink: rychlovka

1.cvik - drepy
30kgx16
40kgx16
60kgx16
80kgx14
100kgx10
110kgx8
120kgx6
120kgx4 (selhání při 5.opak)
100kgx10
110kgx8

tak nevim jak to hodnotit, prestoze to lehce leze nahoru, nejsem spokojenej. Mam pocit ze ty drepy v mym podani vypadaji spis jako boj o zivot a hledani spravne techniky. Selhani ve 2. serii se 120kg me nastvalo, protoze mu nic nenasvedcovalo, nezvladl jsem to zase technicky.

2.cvik - bench na úzko
40kgx20
60kgx20
80kgx6 (selhání při 7.opak, koulení činky po břiše nechápu, se 60kg si hraju a 80kg je najednou těžký jako prase)
70kgx12
70kgx12
70kgx12
80kgx6 + 60kgx12
70kgx11
Draper

PříspěvekZaslal: po listopad 08, 2010 3:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja vim, ze uz jsem ti to psal, ale uz po nekolikate pises, ze jsi u drepu selhal stejne tak u mrtvoly, coz u techto cviku neni zrovna dobre jak z hlediska progressu tak z hlediska zdravotniho. Navic pises, ze drep posledni dobou vypada jak boj o zivot,ze nemas techniku a vykonnost nahoru nejde ba naopak jde mozna dolu, coz neco mozna znaci. Byt tebou bych se na tyhle ultra na krev treninky alespon na chvili vysral, alespon u zakladnich cviku,protoze ti stejne nic nedavaji, ba naopak je to velky stres pro CNS, coz muze vest k pretrenovani. Dej si tam na 5 tydnu beara nebo korteho, kde snizis vahy a alespon tak vypilujes techniku.A nebo ty cviky na chvili vyrad a dej si jejich alternativu - drep x celni drep, mrtvola x mrtovla s JR, pritahy s VC x pritahy s JR atd... Pokud to rves dlouhodobe takhle na krev a vykonnost nestoupa ba naopak klesa, tak je to cesta akorat tak k tomu, ze se dojebes a rozhodne se takto nezlepsis. Nechci poucivat, jiste jsi zkusenny, ale vim, co rikam, protoze podobne pi*viny jsem delal uz mockrat a zrejme asi delat budu dokud si telo samo nerekne STOP.
spekounP

PříspěvekZaslal: po listopad 08, 2010 4:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mrtvola jde pomalu nahoru. Plan je zatim takovy ze stridam ob tyden 2 typy treninku
trenink A: neco ve smyslu 1-6 principu (tzn. serie 6 opakovaní, serie 1-2 opakovani, s tim ze se snazim zvysovat zatez pro sestkove serie)
trenink B: 4-5 pracovnich serii s rozsahem opakovani 3-5, snaha o postpne zvysovani poctu opacek v serii s stejnou vahou

Chtel bych to dotahnout na 200kg max.

Drepy: to je kapitola sama pro sebe. Jel jsem nekolik let jenom multipress, nez mi otevrel oci Turakan svym prispevkem podanym bez servitek (neco ve smyslu jsi zpoceny hovno v zatacce, koukej zacit drepat s volnou cinkou - mimochodem mel pravdu) a tak to podle toho taky vypada
Mam dva cile - stabilizovat techniku, dostat se na vahu, se kterou jsem cvicil v multaku (tj. 140kgx4 opak)
System je takovy, ze stridam jeden tyden celni drepy, ktere mi celkem jdou nahoru (nemam z nich takovy respekt, protoze mam porad v hlave, ze muzu tu cinku kdykoliv zahodit) a druhy tyden zadni drepy (tady je system takovy, ze se snazim postupne vyjet az na max vahu pro 4 opak. a pak snizit a jet pracovni serie po 8-10 opak.)

Akorat jsem uvazoval, ze vyhodim z treninku nohou doplnkove cviky na kterych se takzvane dorazim - tj. hlavne hackendrepy do mrtva a drepy na multipressu do mrtva
a pojedu nohy vicekrat tydne

Nechtel jsem zatim jet KORTE z techto duvodu:
A) mam v riti rameno, benche muzu jen na uzko
B) nevim jestli ma smysl jet KORTE, kdyz nemam stabilizovanou techniku drepu
Draper

PříspěvekZaslal: po listopad 08, 2010 4:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
B) nevim jestli ma smysl jet KORTE, kdyz nemam stabilizovanou techniku drepu

prave ze ano, protoze tam se pohybujes v intenzite okolo 60% 1RM , coz by ti mohlo ke stabilizovani techniky pomoc.

ok necham to na tobe, pokud v tom mas system a citis, ze to ma smysl a ze funguje tak ok, ale mluvil jsem hlavne o tech opakovanich na krev a naslednemu selhani, ty podle me u techto cviku s takovou frekvenci s jakou je pouzivas, nikam nevedou, maximalne tak k tomu se dojebat :)

jinak mas pravdu v tom, ze pokud ti jde o silu vyhodil bych ty doplnky na nohy a radeji pridal jeste trenink drepu, ale samozrejme nejak cyklovat intnezitu
spekounP

PříspěvekZaslal: čt listopad 11, 2010 5:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

10.11.2010 Butovice

trenink: mrtvola + něco

1.cvik - mrtvy tah
rozcvičení:
20kgx12
60kgx12
100kgx10
140kgx9
pracovní série - trénink ve stylu principu 1-6:
160kgx6
180kgx2
165kgx5
185kgx1 (osobní rekord)
165kgx5
185kgx1

pocity: už u 140kg jsem věděl, že to dneska nebude jednoduchý, ale nechtěl jsem to vzdát. Zjistil jsem, že mám mentální problém s neznámou váhou. 180kg jsem dal v pohodě aniž bych o tom přemýšlel, 185kg v obou sériích - nejdřív jsem se k tomu asi 5 minut šteloval, ale vždy při prvním pokusu o zátah jsem to nedal až teprve napodruhé byl pokus úspěšný s vypětím všech sil.
"Šestkový série" (v uvozovkách šestkový,protože jsem dal jen 5 opak) se 165kg byly zatraceně těžký a sáhnul jsem si při nich až na dno.

2.cvik - tlaky s jednoručkami na nakloněné lavici (30°)
12,5kgx20
20kgx20
30kgx15
32,5kgx10
32,5kgx8
30kgx12
(v přestávkách přítahy v předklonu s VČ - lehce pumpovací 4seriex10opak x60kg)

3.cvik - stahování horní kladky na úzko
50kgx12
57,5kgx12
65kgx10
65kgx10
spekounP

PříspěvekZaslal: pá listopad 12, 2010 5:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

12.11.2010 Butovice

trénink: chaos

1.cvik - čelní dřepy
zahřívací série
30kgx12
40kgx12
50kgx12
70kgx10

pracovní série
90kgx6
100kgx4serie x 3 opakovani
90kgx6
90kgx5
60kgx10
(dřepy - spokojenost, leze to nahoru)

2.cvik - tlaky s jednoručkama v sedě
5kgx20
10kgx20
17,5kgx12
22,5kgx8
25kgx4
22,5kgx8
25kgx5
22,5kgx8
25kgx5
(ramena - tlaky standardně mizérie)

3.cvik - shyby na přístroji s dopomocí
vl. váha -20kgx 12
vl.váha -15kgx10
vl. váha -15kgx10
vl.váha -20kgx10
vl.váha -20kgx10
(shyby - spokojenost)

4.cvik - upažování v sedě s jednoručkama
5kgx20
7,5kgx20
10kgx12 + 7,5kgx8
spekounP

PříspěvekZaslal: pá listopad 12, 2010 5:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rozhodl jsem se vzhledem k memu nefunkcnimu ramenu, ze svuj problem vyuziju ke zvyseni frekvenci treninku zakladnich cviku a prekopal jsem schema treninku v nasledujicim duchu:

trenink 3xtydne

po: drepy + nejaky tlaky (kozy ) + neco na zada + nejakej izolovanej nesmysl co me napadne

streda: mrtvola + nejaky tlaky (ramena) + neco na zada + nejakej izolovanej nesmysl co me napadne

pa: celni drepy + nejaky tlaky (kozy) + neco na zada + nejakej izolovanej nesmysl na co bude chut

Cilem je zlepsit drepy a mrtvolu
Nechci uplne vyradit tlakove cviky.
Potrebuju v zasade abych pred kazdym tlakovym cvikem byl poradne zahratej a abych si dal par cviku na rameni rotatory+nejaky upazovani apod. (tyhle cviky muzu v pohode hodit do prestavek prvniho zakladniho cviku)
Posledni cil je zlepsit zada

budu muset asi cyklovat lehky a tezky treninky protoze se trochu obavam, ze to jinak dlouhodobe nevydrzi moje spodni zada.

Pokud by mel nekdo k tomu nejaky namet budu vdecnej
Morico

PříspěvekZaslal: pá listopad 12, 2010 9:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Čau ... napadla mi úprava toho tvýho rozpisu ... co to dát takhle:

PO : Dřepy těžce + Ramena + doplňky (triceps, ...)

ST : Kozy + Záda + doplňky (biceps, ...)

PA : Sudej tejden : predni drepy tezce, mrtvola lehce + doplnky
PA : Lichej tejden : mrtvola tezce + predni drepy lehce + doplnky
spekounP

PříspěvekZaslal: po listopad 15, 2010 4:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dík za námět.

já prakticky pořád laboruju, jestli mám dát schéma

drepy - mrtvola - celni drepy

nebo schéma, který navrhujes ty:

drepy - nic (lehký trénink) - mrtvola

takže si svým rozpisem v podstatě přilil další kapku oleje do ohně mé nejistoty a pochybností

No nic
Nejdřív zkusím jet nějakou dobu svoje schéma a uvidíme. Každopádně vím, že dlouhodobě to není udržitelné, takže asi dojde buď na nějakou pauzu od těžkých cviků nebo přejdu na tvůj rozpis.
Morico

PříspěvekZaslal: po listopad 15, 2010 4:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

spekounP napsal:
Dík za námět.

nebo schéma, který navrhujes ty:

drepy - nic (lehký trénink) - mrtvola

takže si svým rozpisem v podstatě přilil další kapku oleje do ohně mé nejistoty a pochybností

No nic
Nejdřív zkusím jet nějakou dobu svoje schéma a uvidíme. Každopádně vím, že dlouhodobě to není udržitelné, takže asi dojde buď na nějakou pauzu od těžkých cviků nebo přejdu na tvůj rozpis.

Já to bral s ohledem na to, že si psal, že nevíš, jestli by to tvoje spodní záda stíhaly regenerovat, taže jsem to myslel jako že budeš mít od těžkých cviků na spodní záda odpočinek ve středu ... já vlastně ani nevim, jakej máš cíl, ale když si psal mimo jiné i zlepšit záda, tak jsem usoudil že celkově ti jde o hypertrofii, takže když ti pude o to, tak mi středeční trénink (prsa/záda) nepřijde jako nic a to i v případě, že na záda nepojedeš MT ... ale byl to jenom návrh, co mi napad, takže třeba tě alespoň na základě toho napadne něco dalšího :)

EDIT: Taky by to možná šlo takhle: pondělí "jenom" dřepy + doplňky a ke středě přidat ramena a jinak nechat ...
spekounP

PříspěvekZaslal: út listopad 16, 2010 4:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To "nic" jsem myslel obrazne.
Ja si sam pro sebe delim cviky na mentalne narocne (drepy, mrtvoly) a cviky ostatni. Trenink bez techto cviku mam ve svoji hlave tak nejak podvedome zarazeny jako lehky.

K cilum:
Ja ted nemuzu uplne plnohodnotne cvicit ramena a prsa kvuli problemum s ramenem, takze zakladni cil pro je ted zlepsit se ve drepu a mrtvole. Chtel jsem zvysit frekvenci drepovani.

Kazdopadne tvoje schema ma neco do sebe a urcite na nej za nejakou dobu dojde.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Pajasův log Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 223, 224, 225  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: