kliky na bradlech
Draper x 10,10,10,10,9
-porad neskutecnej porod, po prvni serii jsem absolutne necekal, ze dam jeste dalsi 3 desitky, ale taknejak se povedlo, posledni uz jen 9 opakovani, i tak ale zlepseni.
mrtvy tah s JR
37,5kg + 37,5kg x 12,12,12,12,12,12
-opet nemuzu napsat nic jineho nez dokonaly cvik :) Od minule jsem zase pridal, silove je to ok, to by slo i vice opakovani, co byl dnes ale problem hlavne u poslednich 2 serii byl uchop prave ruky, ten hodne povoloval, ta posledni serie byla tak tak a ani molitany nepomohly. Haky ovsem pouzivat nechci, stejne tak jsem si rekl, ze nebudu pouzivat ani pas. Jinak paradni pumping zad. Priste 40ky jednorucky :)
premisteni a tlak s JR (kazda ruka zvlast)
22,5kg x 10,10,10,10,10,12
-to same jako predchozi cvik, proste dokonalost :) Krasne z nej citim cele telo i brisni svaly. Skoda, ze jsem nikdy drive tyhle cviky necvicil a chci zacit cvicit dalsi podobne. Jen skoda toho omezeni nohou. Minule jsem si nebyl jisty, jestli je to premisteni a tlak nebo trh, dnes jsem to natocil a trh to zrejme nebude. Nejak tezke to nebylo, ale na udychani je to cvik vrazedny. Priste zkusim jeste 10ky s 25kg, ale to uz bude na krev.
3. serie
4. serie
bicepsovy zdvih JR
17,5kg x 9,9,9,9,9
-porad jsem se sral s 15kama, tak jsem pridal
tlaky JR hlavou dolu
25kg x 10,10,10,10,10
-prsa (hlavne vrsek) od minuleho treninku boli nejvic, tak jsem to nechtel moc pokouset, protoze tam jsem si drive nejcasteji neco natahl
pritahy VC
70kg x 10,10,10,10,10
-prvni 3 serie ok, u dalsich 2 uz sla technika ke konci trochu do haje, ale zada jsem citil pekne
military press
40kg x 10,10,10,10,10
-vaha stejna jak minule, jen kratsi pauzy, krasne to bralo ramena
superserie: francouzsky tlak s EZ + bicepsovy zdvih VC
30kg x 12,12,12,12,12 + 37,5kg x 12,12,12,10,10
-gut
30 minut pumping
-11 cviku (hlavne stroje a jednorucky), cca 3-5 serii na stridacku, 12-15 opakovani, bez prestavek jen presun ke stanovisti, ke konci jsem padal jsem na hubu, ale neodpocival jsem zbytecne ani vterinu. Skvely kardio a prokrveni svalu!!.
-dnes jsem jit nemel, ale nasledujici 2 dny se do fitka nedostanu, tak jsem musel, i kdyz jsem nebyl uplne 100% zregenerovanej.Kopl jsem do sebe silne kafe a celkem natesen jsem sel. Navic jsou to jine cviky nez minule, tak jsem si rikal, ze to treba pujde a taky ze ano. Naprosto paradni trenink, kteremu nic nechybelo. Strasne me to ted bavi, do posilovny se tesim a tak to ma byt :)
-tento tyden zrejme nasadim kreatin, protoze jsem ho uz dlouho nemel
-v posilovne byl krome Pomana i VeRt3x, neskutcne silny a svalnaty hovado, diky jehoz mrtvolam byla jednu chvili v posilovne naprosta absence zavazi
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Moc se ve me neztraci. Jeste pred cca 6 tydny jsem byl ultra zdechlej, pak me chytla zravost a nechut do cviceni a peknych par kilo jsem pribral, takze uz zase vypadam trochu jak clovek :) Zravost trva, ale uz alespon cvicim a mam i jine fyzicke aktivity, tak uz nepribiram tak strasne rychle jako kdyz jsem necvicil. Jinak verim, ze muj styl treninku dela hodne a i kdyz jsou to ted po pauze zatim lehke vahy, tak porad jsou to celkem dlouhe masakroidni treninky pekne v tempu, takze se u toho spaluje pekne.
citace:
koukam na ty videa. Pekny! Hazis s tim jak nic. Podle me je to spis trh nez premisteni.
taky ze 22,5kg je nic u tohoto cviku :) Ted hlavne dynamicky a s rezervou, u cehoz krasne citim i stred tela, casem se ale snad dopracuji k nejakym vaham, jeste drive nez se zase pretrenuji Ted to musi byt vsechno s rezervou, at je dlouhodobeji kam pridavat, protoze jak to prepalim hned od zacatku, velmi rychle to jde do haje a to plati u kazdeho cviku.
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Fakt je ten, ze kdybych absolvoval jenom pulku tvyho trenalu, tak bych umrel
Jit s tebou cvicit by znamenalo tahat za sebou kapacku s umelou vyzivou a kyslikem a pred fitkem mit nastartovanou sanitku.
Fakt je ten, ze kdybych absolvoval jenom pulku tvyho trenalu, tak bych umrel
Jit s tebou cvicit by znamenalo tahat za sebou kapacku s umelou vyzivou a kyslikem a pred fitkem mit nastartovanou sanitku.
ale ne, ted je to v klidu, byly doby, kdy jsem si odjel svych minimalne 80 serii s vyssima vahama nez ted (= vetsi zatez pro CNS) a hned na to hodinu zurive vesloval nebo behal na pasu, to byly teprve masakry :) I kdyz porad jsem zdaleka ten nejzpocenejsi clovek v posilovne :)
bench press
70kg x 9,9,9,9,9,9
-takze dle planu pridano 5kg od minule, mely byt sice 8ky, ale sila roste celkem pekne a zdalo se mne to hodne lehky. Prvni 4 serie pauzy kratke, posledni 2 o neco delsi, ale i tak bych z toho vymackl i 10ky. I techniku jsem po dlouhe dobe konecne nasel :)
mrtvy tah
100kg x 10,10,10,10,10
-lehci nez minule to same s vahou o 5kg mensi a dnes i kratsi pauzy. Priste snad 10ky se 105kg. Pro kontrolu techniky jsem se natocil, ale u techto vah to asi nema moc smyl.
video 3. serie:
premisteni a tlak
50kg x 8,8,8,8,8
-minule a predminule jsem zapomnel pridat vahu a porad jsem jel se 45kg, coz ale nevadi naopak, tady to nebudu moc hnat dopredu, protoze s kazdym kilem sile odchazi hodne rychle. Dnes tedy +5kg a prijemne tezke ovsem ne na krev, presne tak jak jsem chtel. Priste ta sama vaha a 9ky.
video 4. serie:
bicepsovy zdvih EZ - skotovka
32,5kg x 9,9,9,9,9
francouzsky tlak s VC
37,5kg x 8,8,8,8,8
-omylem jsem pridal vic nez jsem chtel, ale slo to, i kdyz posledni 2 serie uz celkem na krev
pritahy JR
32,5kg x 10,10,10,10,12
-dnes prekvapive hodne lehky, pauzy jen minimalni, za to ovsem krasne napumpovany zada :)
sikmy bench na MP
60kg x 10,10,10,10,10
-lehci nez minule, nahoru co nejrychleji dolu pomaleji
superserie: uzky bench + bicepsovy zdvih JR - kladivo
55kg x 10,10,10,10,10 + 17,5kg x 10,10,10,10,10
-gut, vsude pridano, jen triceps trochu slabsi, protoze jsem predtim jel sikmy bench a tam se unavil stejne tak ramena
swings
20kg x 12
22,5kg x 10,10,10,10,10
-tenhle cvik nenavidim a pritom miluji. Nikdy se mne do nej nechce, protoze boli :) ovsem kdyz sedne techniky a citim z nej pekne bricho, tak to stoji za to. Puvodne jsem to chtel jet s 20kama jako minule, ale prislo mne to lehke, tak jsem pridal a naprosta parada. Tento cvik je hodne o soustredeni, nesmim to rvat rukama, ale nahoru musi jit nejprve stred tela a ruce slouzi jen jako "drzak" na cinku, dnes to sedlo vyborne a myslim, ze jsem to jel ve svem rekordne nejvetsim rozsahu pohybu
avaleny (mirne naklonena lavicka)
15,15,15,15,15
-dnes opet ok, jen me sere, ze se ten cvik strasne tahne, protoze kazda serie trva pul hodiny :)
predklony na stroji
50kg x 20,20,20,20,20
-jen tak jeste aby se nereklo.... a velmi prijemne
pullover
22,5kg x 15,15,15,15,15
-jeste jsem neco potreboval na dojeti a tohle je myslim jeden z nejkomplexnejsich dojizdecich cviku na cely vrch tela :) Celkem me prekvapilo, jak to slo krasne lehce a s rezervou, i kdyz myslim, ze to i tak zitra ucitim.
Dnes malo casu, ovsem trenink musel byt, jednak jsem se na nej ku*evsky tesil a jednak zeru a tloustnu, a tak se musim hybat Privstal jsem si, hodil do sebe poradne silne kafe a do fitka sel uz na pul 8, coz je asi muj rekordni cas :) A co bych k treninku dodal a nebo mu vytknul? Dodal bych asi jen to, ze to byl zatim nejlepsi trenink od pauzy, sila roste, vse je prijemne tezke a znicujici, ale neni to zdaleka na krev, vsude citim, ze je rezerva a ze budu moct pridat. Dnes jsem nedal ten svuj pulhodinovy pumping na konci treninku a to hlavne proto (krome casu), ze dalsi trenink bude muset byt uz pozitri, cili nechci byt uplne rozbitej.
Zdravim,
prijde mi, ze tu mrtvolu dole tahas rukama (pokrcujes v lokti)
kdyby si vic zabral tak jsou z toho pekny pritahy v predklonu.
Ne ze by to bylo na zavadu, ale mas tam rezervu minimalne tak 50% ty vahy co sis nalozil
mam svoji techniku predevsim kvuli zranene noze, takze to taham hlavne zadama a nejdu z nohou a diky tem mirne pokrcenym loktum to krasne pumpuje laty :)
ta rezerva tam nejaka je, i kdyz ne takova, jak to mozna vypada, ale jak jsem psal, byl jsem na hranici pretrenovani, sila odchazela, nebavilo me to, tak jsem mel pauzu, po navratu jsem vahy trochu podsekl a prihazuju pomalu v kazdem treninku 5kg, coz je nejlepsi zpusob, jak se zlepsit a ne to rvat v kazdem treniknu na krev.
Tak to jsem asi spatne pojmenoval, hyperextenze samozrejme s mym kolenem delat nemuzu, aveleny jsem myslel, ze je jiny nazev pro svicku, v tomto pripade konkretne na mirne naklonene lavicce a v trochu vetsim rozsahu pohybu. Vyborny cvik.
kliky na bradlech
Draper x 10,10,10,10,9
-na tenhle cvik jsem se nejmene tesil, protoze mne vubec nejde a umiram u nej :) Dnes to same jak minule, technika nic moc, pocity tez nic moc a tricesy jsem z toho citil jen trochu, to bylo ovsem nastesti jedine negativum dnesniho treninku.
mrtvy tah s JR
40kg + 40kg x 10,12,12,12,12,12
-od minule mam jeste totalne rozsekanou prdel, hamstringy, kvadricepsy i spodni zada, takze jsem tomu moc nadeji nedaval, opet jsem pridal vahu a plan byl 10ky, ovsem prvni serie byla nejak podezrele lehka, tak jsem od druhe daval 12ky a to ani nepocitam to prvni opakovani, i kdyz bych mozna mel, takze jsou to vlastne 13ky no to je jedno :) . Silove me to velmi prekvapilo, dokonce bych rekl, ze to bylo lehci nez minule s mensi vahou a kdyz nepocitam uchop, ktery uz pri posledni 6. serii u posledniho opakovani byl nadoraz, tak silove stale s rezervou. Priste opet pridam, jen me sere, ze nejsou ve fitku 42,5kg ale az 45ky.
3. serie:
5. serie:
premisteni a tlak s JR
25kg x 10,10,10,10,10
-muj v soucasne dobe druhy nejoblibenejsi cvik, plan byl opet o 2,5kg tezsi jednorucky a doufal jsem v 10ky, i kdyz jsem tusil, ze to bude peklo a take ze bylo. Sice jsem tech planovanych 5x10 dal, ale uz to bylo hodne tezke a ke konci odchazela dynamika. Priste bude necham tuhle vahu at to nezenu zbytecne dopredu a nebo zkusim 27,5kg, ale urcite mene opakovani. Po techto dvou cvikach bych s klidem mohl jit domu s tim, ze mam odcvicene cele telo a s pocitem totalni zmasakrovanosti :)
4. serie:
5. serie:
bicepsovy zdvih JR
17,5kg x 9,9,9,9,9
-gut
tlaky JR hlavou dolu
25kg x 10,10,10,10,10
-kozy boli po pulloveru z minule ze nemuzu poradne rozpazit, takze jen jeden cvik a lehce, ovsem pekna pumpa
pritahy VC
75kg x 9,9,9,9,9
-laty mam jeste taky na srot, ale slo to vyborne a krasne jsem je procitil. Od minule + 5kg
military press
45kg x 8,8,8,8,8
-taky bylo na case pridat. super cvik, ramena pekne braly
superserie: francouzsky tlak EZ + bicepsovy zdvih VC
32,5kg + 37,5kg x 10,10,10,10,10 + 10,10,10,10,10
-masakr
23 minut pumping
-dnes nebylo bricho, tak jsem si dal zase toto. Asi to budu stridat s treninkem bricha, jeden trenink toto, druhy bricho. No co dodat hnus hnus a jeste jednou hnus, ale krasny hnus :) Sotva jsem popadal dech, chvilema se mne chtelo blit, ale bylo to super. Na kondicku a misto aerobky super vec. Cviky: tlaky na stroji, pritahy na stroji, upazovani s JR, kladivovy bicepsovy zdvih JR, extenze JR za hlavou, protismerky, stahovani kladky s nohama nahore, bicpesovy zdvih na kladce, tricepsove stahovani kladky od vseho 4 serie (jen 2 cviky byly myslim po 3 ale mozna ne) po 12-15 opakovanich (celkem 34-36 serii ) bez prestavky, cili jedna giganticka serie
TIME: 2 hodiny
-cvicit bych sice mel jit az zitra, protoze takovou svalovku snad uplne vsude, jakou jsem mel a stale mam po minulem treninku, jsem hodne dlouho nemel, ale musel jsem jit uz dnes, protoze zitra bych asi nestihal, takze jsem do sebe kopl hodne silne kafe a ibalgin proti bolesti, ktery byl stejne asi k nicemu a sel. Moc jsem dnesnimu treninku neveril, ale muzu rict, ze byl zatim asi nejlepsi ze vsech 9, ktere jsem od pauzy mel. Uz po 15 minutach jsem byl total durch propocenej, ale trenink stal opravdu za to, vse splneno dle planu, silove ok, pocitove ok, pumping atd..... Po dlouhe dobe jsem zase potkal Zluteho opet ve sve paradni forme. Jinak posledni 3-4 treninky davam kafe a jelikoz jsem ho ted par mesicu vubec nebyl ani zadne jine kofeinove napoje, tak citim, ze kofein zase funguje, jen skoda, ze ty ucinky s kazdym dalsim treninkem odchazi. Mozna zkusim i tablety. Psal jsem, ze nasadim kreatin, ale zase si rikam, ze je zbytecne ho ted davat, kdyz funguje svalova pamet a citim, ze se silove zlepsuji, takze asi bude lepsi ho nasadit, az se zaseknu. Jinak telesna vaha diky permanentnimu obzerstvi porad stoupa, citim to, i kdyz se nevazim, ale seru na to s vahou roste i sila, takze jsem momentalne v tomto celkem spokojenej :)
Naposledy upravil Draper dne so listopad 13, 2010 7:09 pm, celkově upraveno 1 krát
Po dlouhe dobe jsem zase potkal Zluteho opet ve sve paradni forme.
Jasně no
Proč jsi nedošel na ten smartlabs cup? Viděl bys Bureše a Hájka a měl bys hned o motivaci postaráno.
ale jo a nebud skromnej, sice mas formu porad taknejak stejnou :), ale porad je to super - kvalitni svalova hmota, zadny tuk a kde kdo by ti ji mohl zavidet.
jo a ja jsem rikal, ze prijdu mozna, coz znamena ze na 95% ne
jinak videt kulturisty nazivo pro me neni zadna velka motivace, to maximalne tak pri treninku
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru