CVIKY <--- KONTROLA PREVEDENIA (VASE VIDEA SEM)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 22, 23, 24 ... 50, 51, 52  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - CVIKY <--- KONTROLA PREVEDENIA (VASE VIDEA SEM)  Úvodní stránka -> Trénink -> CVIKY <--- KONTROLA PREVEDENIA (VASE VIDEA SEM)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
cocman

PříspěvekZaslal: pá listopad 12, 2010 1:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dunnoWayne napsal:
kubaz napsal:
dunno nech toho dobre vis , ze mas svoje mozna nekdy i ortodoxni nadhledy k cviceni , tak by bylo lepsi od takovych veci upustit , ses preci dospelej , mas snad zapotrebi tady s nekym prit ?

Máš pravdu ale proč by mi měl někdo psát slovo bullshit? Já si nevzpomínám že by mi to někdy nějakej negr řekl a tady ty vole zkusí někdo napsat že kecám? Ne jednu stranu mi napíše obecný věci jako kdybych byl dement a vylezl dnes ze sklepa a na argumenty kterých se málokdo kde dopátrá mi na to napíše vyhublá troska že kecám.....
Je škoda že to takhle funguje.... radši jdu regenerovat.
Mas docela dobry meritka
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
kid

PříspěvekZaslal: pá listopad 12, 2010 1:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Arnold Strong napsal:
kid napsal:
JOga napsal:
zztop .....to video je ukázkové jak necvičit mrtvolu a našel si ho na jednom nejmenovaném webu vid

Já tomu sice moc nerozumím ale přesně takhle se cvičí tzv. "zdravotní mrtvý tah" na rehabilitaci zad. Nevím odkud to je, ale až takový nonsens to není.

a znáš nějaký lidi který jí cvičí takhle ?já myslým že tak 98 % trenéru a lidí jí nezná a za tohle provedení by tě zmrdali

Já za to nemůžu, že to lidi neznají.
Lunreal

PříspěvekZaslal: pá listopad 12, 2010 4:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

moskyto, jestli se nenaučís psát alespoň jako průměrně gramotnej člověk tak na tebe ani nemá cenu reagovat, ty tvoje nestrukturovaný odstavce plné všelijak podivně (čti nesmyslně) pospojovaných vět odmítám luštit.

Jenom z nich vypíchnu pár věcí - píšeš, že MT je pro ty, co chtějí makat, ale co nejjednodušeji. Jestli ti přijdou cviky s největší hormonální odezvou jako třeba MT nebo dřep, popř. různé variace přemístění a výrazu jako "nejjednodušší" cesta, tak jsi asi nikdy tyto komplexní cviky pořádně necvičil.

A jestli jsi pochopil moji první větu minulého příspěvku, tak asi sám dobře víš s jakým dopravním zpožděním informace do čssr ohledně silové a kulturistické přípravy proudily ze zámoří. Takže to jak se cvičilo tady byla jen zpožděná imitace a kombinace cvičebních postupů z jiné části světa, tudíž pro mě absolutně nerelevantní a rozhodně bych to nebral jako nějaký základ na nějž teď v rámci zjednodušení nabalujeme populárnější ( u tebe jednodušší, popř. trapně moderní ) cviky a postupy. Na více tvých vět odmítám reagovat, viz můj první odstavec.
Nevím co jsi šel regenerovat, ale jestli neuronovou síť, tak přeji hodně zdaru.
wondra

PříspěvekZaslal: ne listopad 14, 2010 8:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

promiňte za uplé tepláky, moc mi vyrostla prdel :D
CIZO

PříspěvekZaslal: ne listopad 14, 2010 8:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

wondra napsal:

promiňte za uplé tepláky, moc mi vyrostla prdel :D

je to squaT :)

To vypadá, že más stejnou tělesnou stavbu jako já, taky taková špejle s kilometr dlouhejma nohama :) Kolik měříš? 190? Poskládaný jsi na tom dřepu pěkně, vypadá to dobře. Tahy nejsou z ideálního úhlu, ale taky vypadají v pořádku.

Derek Poundstone
wondra

PříspěvekZaslal: ne listopad 14, 2010 8:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo já vím, pak sem si taky všiml že sem napsal squad :D
No právě nejsem tak vysoký, mám asi 183, ale boty co nosím mě zvedají tak o 3cm, protože nosím ještě ortopedické vložky. Ale moje váha kolem 75kg mě vizuálně dost protahuje :D
// tah je ještě tady z boku sice nižší váha ale řekl bych že to cvičím stejně i při vyšších, pokud teda nejde o maximálku
drlift_

PříspěvekZaslal: po listopad 15, 2010 7:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Drepy se mi libej. U pavouku vetsinou vypadaji vselijak, ale chodis je hezky.
dies

PříspěvekZaslal: út listopad 16, 2010 3:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Wondra, pozor na zapestia. Skus ich viac vyrovnat.
wondra

PříspěvekZaslal: čt listopad 18, 2010 11:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

zkusím, ale myslím že to nejde s ohledem na proporce rukou. buď bych musel činku posunout blíž na krk (to je blbost) nebo nějak zatlačit lokty ještě víc dozadu, ale to už mě moc lopatky nepustí. Jen tak prop zajímavost ještě uvedu, že občas cvičím tím stylem že činku nejistím rukama skoro vůbec. Jen ji zablokuju jemně prsty aby nespadla a tím se víc soustředím na nohy. Stává se mi totiž že někdy mám tendeci činku přilehčovat zádům rukama. I když bych řekl že už se mi to daří plně eliminovat.

Jinak, co si myslíte o té mrtvole?
Drexxy

PříspěvekZaslal: pá listopad 26, 2010 11:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

u mrtvol bych mozna v zacatku prvni propnul nohy a az pak se vice zvedal telem, ale jde to i takto
wondra

PříspěvekZaslal: so listopad 27, 2010 2:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Myslíš trochu víc stylem na rumuna?
seeya

PříspěvekZaslal: po leden 24, 2011 12:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Podoba sa to aspon trochu na mrtvolu?

tretia seria 5x150
nanobeast

PříspěvekZaslal: po leden 24, 2011 12:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

fajne...
dies

PříspěvekZaslal: st leden 26, 2011 10:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

seeya, vyzera to velmi dobre.
digitalm

PříspěvekZaslal: st leden 26, 2011 11:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

len by som s tou hlavou nepozeral do zrkadla oproti tebe, ale skor do zeme, proste prirodzenu polohu hlavy zaujat... inak fajn si myslim

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - CVIKY <--- KONTROLA PREVEDENIA (VASE VIDEA SEM) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 22, 23, 24 ... 50, 51, 52  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: