|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
patrikdundych

|
Zaslal: pá listopad 19, 2010 12:29 pm Předmět: |
|
|
| Bombay napsal: | Tenhle týden je to s akčníma proteinama pěkně zákeřné. Objednal jsem WPC 80 (čoko+jahoda sáček), ale celkem mě motivuje i ta "Farma" banánová.
Jaký je každopádně ten Extrifit co do sladkosti? Někdo psal, že docela dost naslazený. Může někdo porovnat s Champsem? Ten mi jel dost, slazený tak akorát. |
pro mě je teda wpc80 nejlepsi protein at uz podle prichuti tak stravitelnosti teda v porovnání s Aminostarem,Vitalmaxem a Promilem
|
|
| nahoru |
|
 |
MOOG

|
Zaslal: pá listopad 19, 2010 12:52 pm Předmět: |
|
|
| Bombay napsal: | Tenhle týden je to s akčníma proteinama pěkně zákeřné. Objednal jsem WPC 80 (čoko+jahoda sáček), ale celkem mě motivuje i ta "Farma" banánová.
Jaký je každopádně ten Extrifit co do sladkosti? Někdo psal, že docela dost naslazený. Může někdo porovnat s Champsem? Ten mi jel dost, slazený tak akorát. |
Banan neni prehnane sladkej, ale cokolada je cokolada. Ta se povedla opravdu nejlip
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá listopad 19, 2010 3:31 pm Předmět: |
|
|
| patrikdundych napsal: | | Bombay napsal: | Tenhle týden je to s akčníma proteinama pěkně zákeřné. Objednal jsem WPC 80 (čoko+jahoda sáček), ale celkem mě motivuje i ta "Farma" banánová.
pro mě je teda wpc80 nejlepsi protein at uz podle prichuti tak stravitelnosti teda v porovnání s Aminostarem,Vitalmaxem a Promilem |
tak to budou asi vsechny _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
Zaslal: pá listopad 19, 2010 5:22 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | patrikdundych napsal: | | Bombay napsal: | Tenhle týden je to s akčníma proteinama pěkně zákeřné. Objednal jsem WPC 80 (čoko+jahoda sáček), ale celkem mě motivuje i ta "Farma" banánová.
pro mě je teda wpc80 nejlepsi protein at uz podle prichuti tak stravitelnosti teda v porovnání s Aminostarem,Vitalmaxem a Promilem |
tak to budou asi vsechny |
tak ja jich este tolik neměl a ze zahraničních jsem neměl žádný
|
|
| nahoru |
|
 |
bigflex
|
Zaslal: ne listopad 21, 2010 11:52 am Předmět: |
|
|
| patrikdundych napsal: | | Draper napsal: | | patrikdundych napsal: | | Bombay napsal: | Tenhle týden je to s akčníma proteinama pěkně zákeřné. Objednal jsem WPC 80 (čoko+jahoda sáček), ale celkem mě motivuje i ta "Farma" banánová.
tak to budou asi vsechny |
tak ja jich este tolik neměl a ze zahraničních jsem neměl žádný |
Asi budeš těžko porovnávat Extrifit s Championem, český výrobce značně pokulhává a jak píšeš, měl jsem banán a ten byl značně přeslazený
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: ne listopad 21, 2010 12:50 pm Předmět: |
|
|
| bigflex napsal: |
Asi budeš těžko porovnávat Extrifit s Championem, český výrobce značně pokulhává a jak píšeš, měl jsem banán a ten byl značně přeslazený |
Pokulhává protože byl podle tebe přeslazený?
Do háje, už se dostáváme do úrovně motoristických diskuzí kde holky hodnotí kvalitu auta podle barvy ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Sheyla
|
Zaslal: út listopad 23, 2010 12:15 am Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | pro me je nejlepsi protein co jsem kdy mel pharma whey coko a cookies. uz prakticky rok a pul frcim jen na nem a ne zrovna v malych davkach a kdyz nahodou dostanu chut na jinej s koupim si ho, tak jde obvykle velmi rychle pryc :) |
A jaký je ten Pharma whey čoko cookies? Hustější nebo jen "taková obarvená voda?"
Jsem tady nový, tak napíšu svoje zkušenosti ohledně chuti proteinů:
Vitalmax (čoko, banán, jahoda) - fuj, nechutnal mi
Rox od Aminostaru - nechutnal mi, příchuť si už nepamatuju
Matrix (čoko) už byl lepší, ale ne zdaleka nejlepší
Extrifit Professional WPC 80 ( čoko ) - taky mi moc nechutnal, ale nebylo to nejhorší
Pharma blend ( belgická čokoláda ) - není špatná
Scitec Whey delite čoko - mocha vynikající chuť - hustý
Scitec protein delite čoko-kokos - chutná mi asi nejvíce, ale má jen 65% proteinu - hustější
Scitec Whey Protein Professional - měl jsem různé příchutě, nejvíc mi chutnala asi čoko - malina a čoko - kokos
Amix UltraPro Elite 50 - psali tam kremový a delikátní chuť, nebyl chuťově nejhorší, ale napěnilo to a to není nic pro mě.
Nutrend Whey protein (čoko) - po Vitalmaxu to byl ráj, pak jsem si koupil Spectru noční protein nechutná mi vůbec
A ještě jsem měl Fitco, koupil jsem si sáčky po 30 g ( nebo kolik to bylo ), abych to ochutnal a nekupoval zajíce v pytli (čoko a borůvka) - chutnalo mi to, tak jsem si koupi celý kbelík 1,8 kg, ale to se nedalo srovnat, mělo to být stejný, ale bylo to úplně jiný a zklamalo mě to
Mám rád husté krémové proteiny, nejlépe příchuť čokoláda případně čokoláda a něco. Tak kdyby měl někdo tip... Dík. Nejvíce mi zatím chutná Scitec.
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: út listopad 23, 2010 12:18 am Předmět: |
|
|
| Sheyla napsal: | | Draper napsal: | pro me je nejlepsi protein co jsem kdy mel pharma whey coko a cookies. uz prakticky rok a pul frcim jen na nem a ne zrovna v malych davkach a kdyz nahodou dostanu chut na jinej s koupim si ho, tak jde obvykle velmi rychle pryc :) |
A jaký je ten Pharma whey čoko cookies? Hustější nebo jen "taková obarvená voda?"
Extrifit Professional WPC 80 ( čoko ) - taky mi moc nechutnal, ale nebylo to nejhorší
Scitec protein delite čoko-kokos - chutná mi asi nejvíce, ale má jen 65% proteinu - hustější
Scitec Whey Protein Professional - měl jsem různé příchutě, nejvíc mi chutnala asi čoko - malina a čoko - kokos
Amix UltraPro Elite 50 - psali tam kremový a delikátní chuť, nebyl chuťově nejhorší, ale napěnilo to a to není nic pro mě.
Nutrend Whey protein (čoko) - po Vitalmaxu to byl ráj, pak jsem si koupil Spectru noční protein nechutná mi vůbec
A ještě jsem měl Fitco, koupil jsem si sáčky po 30 g ( nebo kolik to bylo ), abych to ochutnal a nekupoval zajíce v pytli (čoko a borůvka) - chutnalo mi to, tak jsem si koupi celý kbelík 1,8 kg, ale to se nedalo srovnat, mělo to být stejný, ale bylo to úplně jiný a zklamalo mě to
Mám rád husté krémové proteiny, nejlépe příchuť čokoláda případně čokoláda a něco. Tak kdyby měl někdo tip... Dík. Nejvíce mi zatím chutná Scitec. |
Jestli čokoláda, tak jedině Syntha 6. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Sheyla
|
Zaslal: út listopad 23, 2010 12:38 am Předmět: |
|
|
| eSko napsal: | | Sheyla napsal: | | Draper napsal: | pro me je nejlepsi protein co jsem kdy mel pharma whey coko a cookies. uz prakticky rok a pul frcim jen na nem a ne zrovna v malych davkach a kdyz nahodou dostanu chut na jinej s koupim si ho, tak jde obvykle velmi rychle pryc :) |
Mám rád husté krémové proteiny, nejlépe příchuť čokoláda případně čokoláda a něco. Tak kdyby měl někdo tip... Dík. Nejvíce mi zatím chutná Scitec. |
Jestli čokoláda, tak jedině Syntha 6. |
JJ tu budu muset taky někdy vyzkoušet. Ale má relativně málo proteinu. Ale příchutě jsou lákavé. A je to aspoň hustější?
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út listopad 23, 2010 1:16 am Předmět: |
|
|
Pharma Whey ja prave ze jako jeden z mala spise hustsi a kremovejsi a ne jen obarvena voda jako vetsina.
Jinak co se tyka te hustoty a kremovitosti, tak je to myslim diky xantanove gume, kterou do proteinu davaji. Da se koupit i samostatne ve zdrave vyzive (bezlepkova dieta), tak me napadlo si ji do tech "vodnatych" proteinu pridavat na zahusteni, ale jeste jsem se nedostal k tomu to vyzkouset :) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: út listopad 23, 2010 5:16 am Předmět: |
|
|
| eSko napsal: | | Sheyla napsal: | | Draper napsal: | pro me je nejlepsi protein co jsem kdy mel pharma whey coko a cookies. uz prakticky rok a pul frcim jen na nem a ne zrovna v malych davkach a kdyz nahodou dostanu chut na jinej s koupim si ho, tak jde obvykle velmi rychle pryc :) |
Jestli čokoláda, tak jedině Syntha 6. |
+ 100 bodu BSN
|
|
| nahoru |
|
 |
dunnoWayne
(ban)

|
Zaslal: út listopad 23, 2010 9:23 am Předmět: |
|
|
SYNTHA 6 je vubec kvalitní výrobek po všech směrech takže uděluji další body.
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: út listopad 23, 2010 11:41 am Předmět: |
|
|
A to jsme v Bludišti, že mi tu dáváte bludišťáky, nebo co _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: út listopad 23, 2010 12:50 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | Pharma Whey ja prave ze jako jeden z mala spise hustsi a kremovejsi a ne jen obarvena voda jako vetsina.
|
a jak vypadá ta hustota s mlíkem? Máš vyzkoušeno?
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|