|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: pá prosinec 03, 2010 8:15 pm Předmět: |
|
|
Nechci nějak rejt, ale když sem někdo jinej (chlap) dá fotku kde není nic vidět, deset lidí ho zjebe co to sem dává, ale když to udělá maria (resp. troufnu si tvrdit že jakákoli ženská obecně), ještě jí tu lidi chválí. Přijde mi to... hloupý.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá prosinec 03, 2010 8:16 pm Předmět: |
|
|
no tak maria má za sebou takové výsledky, že snad někoho neurazí, když tu dá podobnou fotku - myslím si, že to není nic proti ničemu.
|
|
| nahoru |
|
 |
maria

|
|
| nahoru |
|
 |
hujer.

|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: pá prosinec 03, 2010 8:25 pm Předmět: |
|
|
| hujer. napsal: | | Deadlift napsal: | | no tak maria má za sebou takové výsledky, že snad někoho neurazí, když tu dá podobnou fotku - myslím si, že to není nic proti ničemu. |
tak dávat do aktuálních forem tuctový fotky z fitka každej kdo ,,má za sebou výsledky,, tak je to topic č. XXX |
Vsak kazdy hodnotil jeji aktualni formu, sice ne zrovna co se tyce svaloveho rozvoje ale pritazlivosti budte radi ze se jednou za cas muzete podivat na peknou zenskou a mlcte
| maria napsal: | | Octopuss napsal: | | Nechci nějak rejt, ale když sem někdo jinej (chlap) dá fotku kde není nic vidět, deset lidí ho zjebe co to sem dává, ale když to udělá maria (resp. troufnu si tvrdit že jakákoli ženská obecně), ještě jí tu lidi chválí. Přijde mi to... hloupý. |
tak ja sa vyzlečiem |
TOJE PRISTUP!!!!
Naposledy upravil Majesty dne pá prosinec 03, 2010 9:15 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Jayson
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Bury
|
Zaslal: so prosinec 04, 2010 12:55 am Předmět: |
|
|
Co blázníte lidi??? Pokud to já dobře chápu, tak Maria jako trenérka chtěla ukázat nové svěřence, no a jejich forma, protože začínají, je taková, že by nebylo nic moc k vidění, tak se s nima vyfotila taky a já osobně se na ní rád podívám, protože je to osobnost a dlouho sem jí tu neviděl a vypadá opravdu, dle fotek, slušivě. Ale forma pánů se časem s jejím vedenim změni a bude to o něčem jiném a už to bude opravdu forma, takže to berme jako předzvěst možných výsledků...Byly tu mnohem horší fotky, tak se to myslím kůli těmhle dvěma nepo...
|
|
| nahoru |
|
 |
maria

|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so prosinec 04, 2010 1:19 pm Předmět: |
|
|
to maria: a to trenujes vsechny aby vypadali atleti (kulturisti) nebo treba i silove sportovce a pod? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: so prosinec 04, 2010 1:19 pm Předmět: |
|
|
50 ? z fotek to tak vubec nevypada , ale parada
|
|
| nahoru |
|
 |
maria

|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
maria

|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so prosinec 04, 2010 1:25 pm Předmět: |
|
|
a je to
do smrti budu malej a tlustej _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|