|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
wondra

|
Zaslal: so prosinec 04, 2010 3:21 am Předmět: |
|
|
baruška mě rajcuje tak, že asi přestanu posilovat doma a budu jezdit do posilovny 30km daleko :D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Reset

|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: so prosinec 04, 2010 11:29 am Předmět: |
|
|
| Johncreasy napsal: | | Mě se také líbilo, že cvičily na tvrdo, ovšem stále jsou to dámy...zvláště pokud se záměrně natáčí za účelem veřejné prezentace. Takovéto "prasárny" prostě od ženský působí jako děsný afekt...Asi jako kdyby se Vás ve fitnesu zeptalo nějaké stopadesátikilové hovado, jestli je ten váš svetr nový, nebo vypraný v Perwollu. A už vůbec nechci vidět reakce těch debílků, kteří tenhle sport nesnáší a čekají na každou možnost jak udělat z jeho provozovatelů debily. Navíc, ruku na srdce..... správná ženská si to ohlídá i u porodu , a pí.ovaní slouží lidem spíše k rádoby budování "hardcore" atmosféry, než žeby skutečně museli mezi ostatní hustit tyhle specialitky. |
Ty jsi někdy u porodu byl? Já jo .... a ač ta dotyčná je již má ex, tak zrovna tohle jsem ji rozhodně nezazlíval.
Jinak jsem pár ženských, docela dost, co dělaly vrcholový sport už při tréninku potkal a viděl, a minimálně polovina měla slovník PŘI TRENÁLU úplně stejný. A nijak to nesouvisí s druhem sportu, když se třeba nedaří, tak se nedaří, a člověk (ano, prý i ženská je člověk ) si prostě uleví. Je jedno, jestli jde o volejbalistky, házenkářky, moderní gymnastky .... Furt je to ale obdivuhodné, protože u chlapů to není polovina, ale tak 95% .
Jediné nad čím by se dalo uvažovat je, zda to v takovém případě veřejně prezentovat....ale já vždy budu pro nepřikrášlenou upřímnost, než nějaké divadlo pro publikum. Ale to už je čistě má preference....navíc, koho to pobuřuje, nemusí se na to dívat. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: so prosinec 04, 2010 12:20 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | | Johncreasy napsal: | | Mě se také líbilo, že cvičily na tvrdo, ovšem stále jsou to dámy...zvláště pokud se záměrně natáčí za účelem veřejné prezentace. Takovéto "prasárny" prostě od ženský působí jako děsný afekt...Asi jako kdyby se Vás ve fitnesu zeptalo nějaké stopadesátikilové hovado, jestli je ten váš svetr nový, nebo vypraný v Perwollu. A už vůbec nechci vidět reakce těch debílků, kteří tenhle sport nesnáší a čekají na každou možnost jak udělat z jeho provozovatelů debily. Navíc, ruku na srdce..... správná ženská si to ohlídá i u porodu , a pí.ovaní slouží lidem spíše k rádoby budování "hardcore" atmosféry, než žeby skutečně museli mezi ostatní hustit tyhle specialitky. |
Ty jsi někdy u porodu byl? Já jo .... a ač ta dotyčná je již má ex, tak zrovna tohle jsem ji rozhodně nezazlíval.
Jinak jsem pár ženských, docela dost, co dělaly vrcholový sport už při tréninku potkal a viděl, a minimálně polovina měla slovník PŘI TRENÁLU úplně stejný. A nijak to nesouvisí s druhem sportu, když se třeba nedaří, tak se nedaří, a člověk (ano, prý i ženská je člověk ) si prostě uleví. Je jedno, jestli jde o volejbalistky, házenkářky, moderní gymnastky .... Furt je to ale obdivuhodné, protože u chlapů to není polovina, ale tak 95% .
Jediné nad čím by se dalo uvažovat je, zda to v takovém případě veřejně prezentovat....ale já vždy budu pro nepřikrášlenou upřímnost, než nějaké divadlo pro publikum. Ale to už je čistě má preference....navíc, koho to pobuřuje, nemusí se na to dívat. |
Já jsem taky byl u porodu Yggu a dokonce dvakrát.První byl dost těžkej a nepadlo ani jedno sprostý slovo,takže je to asi na sebeovládání lidí.U porodu bych to toleroval v mezích,protože to musí fakticky bolet,ale tohle je zbytečný.Hlavně jak píše Reno,ještě se natočit a vydávat to za nějakou úžasnost.Ženám tohle rozhodně na přitažlivosti a atraktivitě nepřidá
Ještě bych dodal,že mě to nepobuřuje
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: so prosinec 04, 2010 12:54 pm Předmět: |
|
|
| Bara napsal: | Ženám tohle rozhodně na přitažlivosti a atraktivitě nepřidá
Ještě bych dodal,že mě to nepobuřuje |
Ale o tomhle to je .... prostě si holky něco natočily, a co? Někomu se to líbí, někomu ne ... úplně jedno proč. Komu se to líbí, pustí si to znova ... a znova ... a znova ... komu ne, tak se koukat nemusí. Jedna věc je za to někoho obdivovat , což je blbost, bo není za co, druhá z toho dělat drama, protože to je blbost úplně stejná. Navíc diskuze na téma co je vhodné, a co ne, je prostě zbytečná, protože nemá nikdy řešení a je nekonečná. A opakuji, při tréniku, kdy to bylo opravdu na krev, takhle mluví každá druhá .... nebo prostě jen celý život inklinuji ke špatné společnosti
BTW ... navíc, nadávat někomu do kurev a podobně je jedna věc, a tady bych byl asi hodně striktně proti. Pokud to slovo (nebo jiná podobná) někdo ale použije čistě jako ventil k nějakému momentálnímu přetlaku, navíc ve fitku, kde to takto dělá kde kdo .... tak mě to opravdu nijak neruší. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
maria

|
Zaslal: so prosinec 04, 2010 1:00 pm Předmět: |
|
|
| Bara napsal: | | ygg napsal: | | Johncreasy napsal: | | Mě se také líbilo, že cvičily na tvrdo, ovšem stále jsou to dámy...zvláště pokud se záměrně natáčí za účelem veřejné prezentace. Takovéto "prasárny" prostě od ženský působí jako děsný afekt...Asi jako kdyby se Vás ve fitnesu zeptalo nějaké stopadesátikilové hovado, jestli je ten váš svetr nový, nebo vypraný v Perwollu. A už vůbec nechci vidět reakce těch debílků, kteří tenhle sport nesnáší a čekají na každou možnost jak udělat z jeho provozovatelů debily. Navíc, ruku na srdce..... správná ženská si to ohlídá i u porodu , a pí.ovaní slouží lidem spíše k rádoby budování "hardcore" atmosféry, než žeby skutečně museli mezi ostatní hustit tyhle specialitky. |
Jediné nad čím by se dalo uvažovat je, zda to v takovém případě veřejně prezentovat....ale já vždy budu pro nepřikrášlenou upřímnost, než nějaké divadlo pro publikum. Ale to už je čistě má preference....navíc, koho to pobuřuje, nemusí se na to dívat. |
Já jsem taky byl u porodu Yggu a dokonce dvakrát.První byl dost těžkej a nepadlo ani jedno sprostý slovo,takže je to asi na sebeovládání lidí.U porodu bych to toleroval v mezích,protože to musí fakticky bolet,ale tohle je zbytečný.Hlavně jak píše Reno,ještě se natočit a vydávat to za nějakou úžasnost.Ženám tohle rozhodně na přitažlivosti a atraktivitě nepřidá
myslím, že nejde o to aký je tréning ťažký, ľahký, sú proste ženy, ktoré budú hrešiť, či už sú v posilke alebo nie, je to o povahe, prejave, prostredí v akom sa pohybuje a čo je v tom prostredí normál
Bara nepoburuje, ono v istých okamihoh to môže byť naopak veľmi príťažlivé _________________ maria
a vubec! stejne zalezi na technice, nevim co vsichni maji na ty honbe za maximalnimi objemy!
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: so prosinec 04, 2010 1:08 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | | Bara napsal: | Ženám tohle rozhodně na přitažlivosti a atraktivitě nepřidá
Ale o tomhle to je .... prostě si holky něco natočily, a co? Někomu se to líbí, někomu ne ... úplně jedno proč. Komu se to líbí, pustí si to znova ... a znova ... a znova ... komu ne, tak se koukat nemusí. Jedna věc je za to někoho obdivovat , což je blbost, bo není za co, druhá z toho dělat drama, protože to je blbost úplně stejná. Navíc diskuze na téma co je vhodné, a co ne, je prostě zbytečná, protože nemá nikdy řešení a je nekonečná. A opakuji, při tréniku, kdy to bylo opravdu na krev, takhle mluví každá druhá .... nebo prostě jen celý život inklinuji ke špatné společnosti
BTW ... navíc, nadávat někomu do kurev a podobně je jedna věc, a tady bych byl asi hodně striktně proti. Pokud to slovo (nebo jiná podobná) někdo ale použije čistě jako ventil k nějakému momentálnímu přetlaku, navíc ve fitku, kde to takto dělá kde kdo .... tak mě to opravdu nijak neruší. |
V pořádku
|
|
| nahoru |
|
 |
tysonek
Anonymní
|
Zaslal: so prosinec 04, 2010 2:14 pm Předmět: |
|
|
| maria napsal: | | Bara napsal: | | ygg napsal: | | Johncreasy napsal: | | Mě se také líbilo, že cvičily na tvrdo, ovšem stále jsou to dámy...zvláště pokud se záměrně natáčí za účelem veřejné prezentace. Takovéto "prasárny" prostě od ženský působí jako děsný afekt...Asi jako kdyby se Vás ve fitnesu zeptalo nějaké stopadesátikilové hovado, jestli je ten váš svetr nový, nebo vypraný v Perwollu. A už vůbec nechci vidět reakce těch debílků, kteří tenhle sport nesnáší a čekají na každou možnost jak udělat z jeho provozovatelů debily. Navíc, ruku na srdce..... správná ženská si to ohlídá i u porodu , a pí.ovaní slouží lidem spíše k rádoby budování "hardcore" atmosféry, než žeby skutečně museli mezi ostatní hustit tyhle specialitky. |
myslím, že nejde o to aký je tréning ťažký, ľahký, sú proste ženy, ktoré budú hrešiť, či už sú v posilke alebo nie, je to o povahe, prejave, prostredí v akom sa pohybuje a čo je v tom prostredí normál
Bara nepoburuje, ono v istých okamihoh to môže byť naopak veľmi príťažlivé |
to můžu potvrdit
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: so prosinec 04, 2010 4:05 pm Předmět: |
|
|
Nevidim nejmensi duvod proc by chlapi mohli mluvit sproste a zensky ne, a to jen protoze tu existuje vseobecnej (mimochodem muzskej) nazor ze zenska ma byt dama.
S timhle tahnete, zensky maji uplne stejny pravo nadavat jako chlapi, a to ze mate sovinisticke prani aby zensky delaly jen to co se VAM libi je ciste vas problem
|
|
| nahoru |
|
 |
Paye
|
Zaslal: so prosinec 04, 2010 4:20 pm Předmět: |
|
|
mě stačí když jdu kolem hlavního nádraží a ženský cikanskýho původu tam řvou na celý nádraží takové vulgarity, že by z toho snad i normální člověk zvracel.
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: so prosinec 04, 2010 4:21 pm Předmět: |
|
|
Majesty- jistě právo na to má každá, ale proč bychom neměli říkat svůj názor, že je to hnus?:) Já jim nic neupírám, ale holce (množství testosteronu v těle nechme stranou), která mluví jak kanál bych nevěnoval ani pohled. Nebo Tobě se líbí trend, kdy potkáš 12ti a více leté a každé druhé slovo je ku*va,pi*ca a myslí si jak nejsou drsný,přísný a cool? Ale zajímavé je, že jak holka překročí (ne každá) určitý věk nebo dospějou, tak se vzpamatujou a přestanou mluvit jak šlapky z ulice... jen holt na některou to ještě čeká. _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
PetkaB

|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: so prosinec 04, 2010 4:33 pm Předmět: |
|
|
Jo je to nuda, ale co bys chtela, venku je kosa tak tu radsi budeme debatovat :) _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: so prosinec 04, 2010 5:27 pm Předmět: |
|
|
Pominu všechny ty nadávky, píčování, mrdání a testosteronově modifikovaný hlasy, některé ženy takové jsou a rády si prostě hrají na chlapy, ale ten cheating... Ať vypadám jak vypadám, když nemám na to, abych s určitou váhou udělal korektní opakování, tak si nehraju na něco strašně "hardcore" a prostě si dám míň. Nikdy jsem cheating neuznával a ani nebudu, to se radši podívám na 70kg osobu, jak to tam pěkně technicky sází, než na někoho, kdo má 100 kg a kroutí se u každýho cviku a tahá to vším možným. Schválně jsem si projel pár tréninků některých letošních účastníků Olympie a nevidím nikde, že by tu techniku nějak prasili i přesto, že potřebují velkou váhu ke stimulu. Tohle je opravdu pro mě parodie. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: so prosinec 04, 2010 5:31 pm Předmět: |
|
|
eSko - i cheating muze byt cesta ke zlepseni, do tohohle bych se tu radeji nepoustel, prece jen maji holky narozdil od tebe vysledky... _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|