|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
zztop
|
Zaslal: ne prosinec 05, 2010 9:59 pm Předmět: |
|
|
Konecne si to aspon uvedl na pravou miru a to se ceni.
Forma dost dobra
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
jari

|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po prosinec 06, 2010 3:52 pm Předmět: |
|
|
| zztop napsal: | Konecne si to aspon uvedl na pravou miru a to se ceni.
Forma dost dobra |
a co jsem mel uvest na pravou miru?
jsme zmateny jak Goro pred Tokiem _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
nanobeast
|
Zaslal: po prosinec 06, 2010 5:07 pm Předmět: |
|
|
Paradni forma Peter vypadas skvele..
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po prosinec 06, 2010 5:10 pm Předmět: |
|
|
| nanobeast napsal: | | Paradni forma Peter vypadas skvele.. |
dekuju
ale melo to byt jenom abych vyvratil podezdreni, ze jsem metrakove cune co kaze vodu a chlemta vino _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
zztop
|
Zaslal: po prosinec 06, 2010 9:11 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | nanobeast napsal: | | Paradni forma Peter vypadas skvele.. |
dekuju
ale melo to byt jenom abych vyvratil podezdreni, ze jsem metrakove cune co kaze vodu a chlemta vino |
:D bys nechtel mit metrak?
|
|
| nahoru |
|
 |
nanobeast
|
Zaslal: po prosinec 06, 2010 10:07 pm Předmět: |
|
|
a na co mit metrak....zbytecne pak musis krmit vic, okyslicovat vic atd...
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: po prosinec 06, 2010 11:15 pm Předmět: |
|
|
| nanobeast napsal: | | a na co mit metrak....zbytecne pak musis krmit vic, okyslicovat vic atd... |
proboha, liskni si
|
|
| nahoru |
|
 |
nanobeast
|
Zaslal: út prosinec 07, 2010 12:49 am Předmět: |
|
|
| Majesty napsal: | | nanobeast napsal: | | a na co mit metrak....zbytecne pak musis krmit vic, okyslicovat vic atd... |
proboha, liskni si |
No vazne kazdej nestoji o metrak vahy...
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: út prosinec 07, 2010 12:54 am Předmět: |
|
|
| nanobeast napsal: | | Majesty napsal: | | nanobeast napsal: | | a na co mit metrak....zbytecne pak musis krmit vic, okyslicovat vic atd... |
proboha, liskni si |
No vazne kazdej nestoji o metrak vahy... |
To je jasne ze vetsina normalnich lidi jsou radi za 80 kilo a vic nechteji ani tuk. Ale tady jsi na foru o posilovani a kulturistice, takze podobnymi hloupymi vyroky typu "a na co mit metrak.." se dostavas dost na tenky led
Na co mit metrak ? FOR PURE PLEASURE !!!
|
|
| nahoru |
|
 |
medwed

|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: út prosinec 07, 2010 10:41 am Předmět: |
|
|
No nevim, pokud ma nejaky chlap prumernou vysku, tak je vaha 100kg naprosto v pohode. Spis bych teda rekl, ze bude vypadat dost stihle...
|
|
| nahoru |
|
 |
tofaneK
|
Zaslal: út prosinec 07, 2010 10:45 am Předmět: |
|
|
| drlift_ napsal: | | No nevim, pokud ma nejaky chlap prumernou vysku, tak je vaha 100kg naprosto v pohode. Spis bych teda rekl, ze bude vypadat dost stihle... | Asi tak, tady si někdo myslí, že když má člověk metrák tak je to také tlusté prase. Je mi 17,mam 191 cm a 100kg a taky nejsem pašík a mám "jen" 9% tuku :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út prosinec 07, 2010 6:11 pm Předmět: |
|
|
ale ja vazne metrak mit nechci
teda, predstava je to pekna, ale neumi si predstavit, jak bych s tim ubehl treb adeset kilaku, vydrzel hodinu na boxu nebo lezl po stene
apropos, mam prumernou vysku (175cm) a vazim cca 75, podle teorie ze s metrakem bych vypadal stihle, jak vypadam ted? podvyzivene? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|