|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
BMW-fan
|
Zaslal: út prosinec 07, 2010 12:03 pm Předmět: |
|
|
| zzdenika napsal: |
Každopádně je to zajímavý... Znám tolik lidí co to nemají v hlavě v pořádku a z toho rozhovoru mám dobrej pocit - už proto že Kačka to očividně v hlavě v pořádku má... |
Katka to v pořádku má, ale myslí si, že lidi, co to budou číst, moc ne:-)
| citace: | | Anebo o svalech. Já jim ukážu biceps a oni tam někde na druhý straně oceánu nad ním masturbují. |
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
LuckaSvecova

|
Zaslal: út prosinec 07, 2010 12:24 pm Předmět: |
|
|
Tak Kačka tu zvýšenou hladinu testosteronu od přírody MÁ, v opačným případě by se jí asi těžko podařilo dopingový kontrole prokázat svou nevinu.
Jinak ty rozhovory byly všechny super, myslím, že ta holka to má v hlavě srovnaný:)
A musím říct, že mně teda vůbec nepřipadá jak nějaká obluda . . . Je to prostě pěkná ženská :)
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: út prosinec 07, 2010 12:33 pm Předmět: |
|
|
| LuckaSvecova napsal: | Tak Kačka tu zvýšenou hladinu testosteronu od přírody MÁ, v opačným případě by se jí asi těžko podařilo dopingový kontrole prokázat svou nevinu.
Jinak ty rozhovory byly všechny super, myslím, že ta holka to má v hlavě srovnaný:)
A musím říct, že mně teda vůbec nepřipadá jak nějaká obluda . . . Je to prostě pěkná ženská :) |
Co to meles za hovna?Copak je problem vysadit v cas V tom pripade vsichni kulturisti kteri prosli dopingovkou nikdy nebrali.
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: út prosinec 07, 2010 12:38 pm Předmět: |
|
|
| agnez napsal: | | LuckaSvecova napsal: | Tak Kačka tu zvýšenou hladinu testosteronu od přírody MÁ, v opačným případě by se jí asi těžko podařilo dopingový kontrole prokázat svou nevinu.
A musím říct, že mně teda vůbec nepřipadá jak nějaká obluda . . . Je to prostě pěkná ženská :) |
Co to meles za hovna?Copak je problem vysadit v cas V tom pripade vsichni kulturisti kteri prosli dopingovkou nikdy nebrali. |
To neni zadne hovno, zvysenou hladinu hormonu klidne mit MUZE. Nicmene neverim ze nebere, thats clear.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
|
| nahoru |
|
 |
eschaia

|
Zaslal: út prosinec 07, 2010 2:33 pm Předmět: |
|
|
| LuckaSvecova napsal: | | Tak Kačka tu zvýšenou hladinu testosteronu od přírody MÁ, v opačným případě by se jí asi těžko podařilo dopingový kontrole prokázat svou nevinu . |
Muhehehehe.... so naive
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: út prosinec 07, 2010 2:52 pm Předmět: |
|
|
len taka offtopic otazka,ten hlas jej zhrubol tiez z tej od prirody zvysenej hladiny hormonov? _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
zzdenika

|
Zaslal: út prosinec 07, 2010 2:52 pm Předmět: |
|
|
| BMW-fan napsal: | | zzdenika napsal: |
Každopádně je to zajímavý... Znám tolik lidí co to nemají v hlavě v pořádku a z toho rozhovoru mám dobrej pocit - už proto že Kačka to očividně v hlavě v pořádku má... |
| citace: | | Anebo o svalech. Já jim ukážu biceps a oni tam někde na druhý straně oceánu nad ním masturbují. | |
Ty jsi novinář ne? Tohle je úplně vytržený z kontextu V tu chvíli mluví o webech zaměřených na muscle women - takže to vystihla dost přesně ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: út prosinec 07, 2010 2:56 pm Předmět: |
|
|
| eschaia napsal: | | LuckaSvecova napsal: | | Tak Kačka tu zvýšenou hladinu testosteronu od přírody MÁ, v opačným případě by se jí asi těžko podařilo dopingový kontrole prokázat svou nevinu . |
Muhehehehe.... so naive |
Hele, nevím jak na Slovensku, ale tady to moc na nějaké ojeby nastavené není. A podle toho, jak s Chlumským a spol. nehne fakt skoro nikdy nic, musela mít opravdu hodně dobrý karty v ruce, aby tuhle hru vyhrála. Takže ta anomálie je prakticky jistá. Spekulace o tom jestli K TOMU něco brala, bere, brát bude ... ty jsou na hovno, protože to jsou jen spekulace, navíc mně osobně tohle nezajímá. Navíc, ty mohou být o vždy o každém, krom těch, co na férovku řeknou že berou, ale to za stávající legislativní úpravy znamená si fakt vědomě šlápnout do hovna.
BTW .. nakonec, kolik znáš případů, že by byl test pozitivní, a u českého ADV jim to prošlo?
EDIT ... to agnez ... nauč se číst. Tady jde o to, že test BYL pozitivní, ale KK se podařilo prokázat, že má fyziologickou anomálii. Vysadit a mít test negativní je úplně jiná pohádka, než být pozitivní a přesvědčit ADV, aby ti nenapálili dva roky. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
zzdenika

|
Zaslal: út prosinec 07, 2010 3:01 pm Předmět: |
|
|
Tak mě napadá... Nebaví se tam Kačka tak o roku 2004??
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: út prosinec 07, 2010 3:11 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: út prosinec 07, 2010 3:14 pm Předmět: |
|
|
pacia sa mi tie nalezy na 7-8 riadkov  ale tento sport je aj o tom,nemusime to rozoberat.Ende _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
BMW-fan
|
Zaslal: út prosinec 07, 2010 6:58 pm Předmět: |
|
|
| zzdenika napsal: | | BMW-fan napsal: | | zzdenika napsal: |
| citace: | | Anebo o svalech. Já jim ukážu biceps a oni tam někde na druhý straně oceánu nad ním masturbují. | |
Ty jsi novinář ne? Tohle je úplně vytržený z kontextu V tu chvíli mluví o webech zaměřených na muscle women - takže to vystihla dost přesně ne? |
ty si opravdu myslíš, že by někdo "na druhé straně oceánu" platil za to, že mu slečna ukáže biceps?
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: út prosinec 07, 2010 8:37 pm Předmět: |
|
|
PV: Když se ještě vrátím k té zvýšené hladině hormonů, nemyslíš si, že to je nějaké známka talentu?
KK: No, to mi říkaj známí. Ať jsem vlastně ráda, že to tak mám. Že spousta lidí to do sebe hází uměle a já to mám od přírody
Mě vůbec nešlo o ten test, ale o tu poslední větu... Do toho jestli někdo něco bere je mi houby... absolutně to neřeším... jejich zdraví... ale nechápu, proč se do tohodle prostě pouští... Je mi jasné, že to nechce veřejně napsat, ale zase tohle je trochu moc...
Jinak Katka ještě stále vypadá na kulturistku dobře a forma, jakou měla na MS byla super... Jde mi čistě o ten princip... napsatat tohle do článku určeného sportující veřejnosti... _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: út prosinec 07, 2010 8:53 pm Předmět: |
|
|
Kulíšku ... a v čem vidíš problém? Prostě má fyziologicky hladinu výš než ostatní. Což je její výhoda, protože pokud by byly všechny čisté, tak jí to pomůže, a pokud to tam budou posílat všechny, tak jí stačí na stejný efekt (abstrahujme od toho, že každý na sypku reaguje jinak) toho dát méně, resp. se stejným množstvím udělat lepší formu.
Odvozovat z tohodle kolik tam toho dává/nedává mi přijde mimo, bo o tom není řeč, a Vacek není blázen, aby se jí na to natvrdo zeptal...protože ať by odpověděla co by odpověděla, tak si nepomůže. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|