|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Frozz.

|
Zaslal: út prosinec 07, 2010 9:03 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | ale ja vazne metrak mit nechci
teda, predstava je to pekna, ale neumi si predstavit, jak bych s tim ubehl treb adeset kilaku, vydrzel hodinu na boxu nebo lezl po stene
apropos, mam prumernou vysku (175cm) a vazim cca 75, podle teorie ze s metrakem bych vypadal stihle, jak vypadam ted? podvyzivene? |
Peter máš "pravdu", souhlasím s tebou a vidím to naprostosto stejně. Mám 187cm / 84kg, do těch 87 bych to unesl, víc ne. Ale každý má jiný cíle takže tu s tebou budou lidi nesouhlasit. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Petey

|
Zaslal: út prosinec 07, 2010 9:04 pm Předmět: |
|
|
ja napriklad cielovu vahu nemam,mam treningove ciele ale ci pritom naberem 50kg alebo 5...nejak to neriesim _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: st prosinec 08, 2010 7:21 am Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | ale ja vazne metrak mit nechci
teda, predstava je to pekna, ale neumi si predstavit, jak bych s tim ubehl treb adeset kilaku, vydrzel hodinu na boxu nebo lezl po stene
apropos, mam prumernou vysku (175cm) a vazim cca 75, podle teorie ze s metrakem bych vypadal stihle, jak vypadam ted? podvyzivene? |
175cm neni prumerna vyska
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: st prosinec 08, 2010 10:08 am Předmět: |
|
|
Fakt je, že kdo nemá 180 (170 ženská), je prcek ... tak to prostě je. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: st prosinec 08, 2010 10:12 am Předmět: |
|
|
to sou reci, tos slysel kde? V jake prirucce ?
|
|
| nahoru |
|
 |
cz.petab
|
Zaslal: st prosinec 08, 2010 10:35 am Předmět: |
|
|
| hovnival napsal: | | to sou reci, tos slysel kde? V jake prirucce ? |
O průměrné výšce mladých mužů v ČR je třeba tohle:
http://www.pmfhk.cz/VZL/VZL5_2003/Vzl5_5.pdf
175 cm ale byla průměrná výška mladého čs. muže ještě v r. 1960 Na druhou stranu jsou Češi jedním z nejvyšších národů (uvádí se průměr 180 cm u mužů a 170 cm u žen) na světě, takže v jiných zemích by těch 175 cm na průměr (nebo snad i na víc, třeba v Japonsku?) stačilo.
|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
Zaslal: st prosinec 08, 2010 11:29 am Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | | Fakt je, že kdo nemá 180 (170 ženská), je prcek ... tak to prostě je. |
Všechno nad 175 cm je přerostlý a vyhnaný práškama!
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: st prosinec 08, 2010 11:31 am Předmět: |
|
|
Ja mam svych 184 cm a nechtel bych mit vic ani min.
|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st prosinec 08, 2010 12:18 pm Předmět: |
|
|
| Majesty napsal: | ja bych chtel byt vyssi | já teda ne ( 192 cm ). Průměrná výška muže v ČR je 180cm...statisticky by tu tedy mělo být nejvíce mužů okolo této výšky.
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: st prosinec 08, 2010 4:29 pm Předmět: |
|
|
Já mám přesně 200 cm a jsem naprosto spokojenej
|
|
| nahoru |
|
 |
tysonek
Anonymní
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: st prosinec 08, 2010 4:34 pm Předmět: |
|
|
| tysonek napsal: | já mám 160cm když se hodně našponuju , a vůbec si nepřipadám malá, je to velmi praktické |
158 prcku
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|