|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: st prosinec 08, 2010 9:49 am Předmět: |
|
|
| jari napsal: | | hovnival napsal: | | tady se aspon dycky pozna kdo to trochu zna a kdo je uplne vedle a dokaze si splest Zaka Khana s Cutlerem jako nekdo minule... Levrone to byt nemuze protoze v dobe kdy on byl ve forme jeste nebyly tilka NPC s vzorem vojenskeho maskovani, jen tak pro zajimavost :D |
jen tak pro zajímavost, tohle je hovadina | jaka hovadina? Tak to vysvetli misto blbych smajliku ... Tahle znacka uz je tu opravdu dlouho, ale ten maskacovej vzor se zacal delat nedavno, takze ho nemohl mit Levrone v nejakym roce 2002 chapes to ? To same jako bych sem dal typka v mikine G4SP a nekdo napsal, ze to je Wheleer, nemuze to byt Flex, protoze v te dobe se jeste vubec G4SP nevyrabel ...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
jari

|
Zaslal: st prosinec 08, 2010 3:27 pm Předmět: |
|
|
| hovnival napsal: | | jari napsal: | | hovnival napsal: | | tady se aspon dycky pozna kdo to trochu zna a kdo je uplne vedle a dokaze si splest Zaka Khana s Cutlerem jako nekdo minule... Levrone to byt nemuze protoze v dobe kdy on byl ve forme jeste nebyly tilka NPC s vzorem vojenskeho maskovani, jen tak pro zajimavost :D |
jen tak pro zajímavost, tohle je hovadina | jaka hovadina? Tak to vysvetli misto blbych smajliku ... Tahle znacka uz je tu opravdu dlouho, ale ten maskacovej vzor se zacal delat nedavno, takze ho nemohl mit Levrone v nejakym roce 2002 chapes to ? To same jako bych sem dal typka v mikine G4SP a nekdo napsal, ze to je Wheleer, nemuze to byt Flex, protoze v te dobe se jeste vubec G4SP nevyrabel ... |
já to nějak nechápu tyjo
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: st prosinec 08, 2010 3:28 pm Předmět: |
|
|
Jo, kdyžtak je to rok 2002
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: st prosinec 08, 2010 3:31 pm Předmět: |
|
|
no to me teda nejak uniklo, neni mozny . No co dodat, snad jen ''ups'' :)
|
|
| nahoru |
|
 |
No_pain

|
Zaslal: st prosinec 08, 2010 5:00 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: pá prosinec 17, 2010 9:01 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: pá prosinec 17, 2010 9:55 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: pá prosinec 17, 2010 10:31 pm Předmět: |
|
|
| Johncreasy napsal: | | Vince Gironda? |
to asi ne, toto je nova fotka, navic Gironda byl dosllova 2 x mensi, pokud myslis stejnyho Girondu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: pá prosinec 17, 2010 10:46 pm Předmět: |
|
|
Dorian
ale to asi ne , v tomto nejsem znalec ale viděl jsem takhle ho cvičit tak jsem to tipl
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: pá prosinec 17, 2010 10:48 pm Předmět: |
|
|
| Mates-daoc napsal: | Dorian
ale to asi ne , v tomto nejsem znalec ale viděl jsem takhle ho cvičit tak jsem to tipl |
Dorian taky 100% ne
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: pá prosinec 17, 2010 10:58 pm Předmět: |
|
|
Ja bych tipl bud Bautista nebo Chacon....?
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: pá prosinec 17, 2010 11:03 pm Předmět: |
|
|
Tommy ....promiň. S tebou jsem nepočítal. Ne fakt, chlape jestli budeš takhle důvěřivej, tak to nebudeš mít jednoduchý.
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: pá prosinec 17, 2010 11:09 pm Předmět: |
|
|
| Johncreasy napsal: | | Tommy ....promiň. S tebou jsem nepočítal. Ne fakt, chlape jestli budeš takhle důvěřivej, tak to nebudeš mít jednoduchý. |
Tak to me teda nenapadlo ze si delas prdel, lol kdybys tam dal aspon smajlika :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnold Strong
|
Zaslal: pá prosinec 17, 2010 11:13 pm Předmět: |
|
|
Bautista _________________ nechceme zde americké rakety chceme žít v míru a blahobytu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|