|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
nommo
|
Zaslal: pá prosinec 10, 2010 1:22 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
drlift_
|
Zaslal: pá prosinec 10, 2010 6:59 am Předmět: |
|
|
ee, nelibi. Tohle je na mne uz moc vysekany.
|
|
| nahoru |
|
 |
zzdenika

|
Zaslal: pá prosinec 10, 2010 1:52 pm Předmět: |
|
|
| nommo napsal: |
|
tedááá tak tohle je takřka můj ideál - trošku víc kostiček na břichu a je můj vzor
|
|
| nahoru |
|
 |
Matheus

|
Zaslal: po prosinec 13, 2010 2:41 pm Předmět: |
|
|
Jestli na nečem ulítávám tak jsou to lýtka
ocenil bych nějaké vaše kousky sexy lýteček  deekey _________________ Krev z nosa a po treninku kosa... ;-) jinak to neporoste
|
|
| nahoru |
|
 |
E.Leclerc

|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: po prosinec 13, 2010 4:39 pm Předmět: |
|
|
ja zas neznášam osvalené lýtka a vobec hrubé ženské nuhy, pfuj _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: po prosinec 13, 2010 5:00 pm Předmět: |
|
|
Nějak hodně osvalené také nemusím, ale to co postnul Matheus, to je lahůdka _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
katushka

|
Zaslal: po prosinec 13, 2010 5:21 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | ja zas neznášam osvalené lýtka a vobec hrubé ženské nuhy, pfuj |
já nemusím dělat nic a silná lýtka mám geneticky už odmala
a co nadělám?? nic.. někdo zase má nožky jako hůlky může dřepovat s kdoví jakou vahou a nenabere
Naposledy upravil katushka dne po prosinec 13, 2010 5:51 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
BMW-fan
|
|
| nahoru |
|
 |
EpsteinBarr
|
Zaslal: po prosinec 13, 2010 6:18 pm Předmět: |
|
|
| BMW-fan napsal: | fotku s roztaženýma nohama nemáš? tam by to nejlíp vyniklo |
Mas tam sice smile, ale akosi mi to vtipne nepride...
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po prosinec 13, 2010 6:32 pm Předmět: |
|
|
Tam byla fotka, pochopil bys hned. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
BlondBomberko
|
Zaslal: po prosinec 13, 2010 6:36 pm Předmět: |
|
|
tu je treba poznat kontext, katushka opat vyuzila prilezitost predviest sa a podstrcila sem dalsiu zo svojich erotickych foto "kvoli lytkam"...
len neviem preco ju hned zmazala
|
|
| nahoru |
|
 |
pstruh103

|
Zaslal: po prosinec 13, 2010 6:43 pm Předmět: |
|
|
jo to ovšem znamená jediné ta zpráva o roztažených nohách jí urazila protože si uvědomila že jí sem ještě nedala :) _________________ Dneska si k obědu udělám pečínku s rýží a zeleninou
aha já budu mít šišky s mákem
|
|
| nahoru |
|
 |
EpsteinBarr
|
Zaslal: po prosinec 13, 2010 6:59 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Tam byla fotka, pochopil bys hned. |
Jasne...tak obcas to tu nesledujem na 100% chybicka se vloudila
BMW-fan: pardón...
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: po prosinec 13, 2010 7:04 pm Předmět: |
|
|
Trošku nechápu to povzdvižení. V tomhle topicu bych fotky podobného ražení čekal. Katushka asi ráda trošičku provokuje, ale za sebe můžu říct, že mi ta její fotka vůbec nevadila.
Naposledy upravil mirio dne po prosinec 13, 2010 7:09 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|