PROTEINY II.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 142, 143, 144 ... 558, 559, 560  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PROTEINY II.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
eschaia

PříspěvekZaslal: so prosinec 11, 2010 9:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hmm já zrovna teď dávám Extrifit a v pohodě. Kdysi mě to "dělal" Matrix... ale dělal to tím způsobem, že jsem shaker nechal celej den stát neumytej... nebo když jsem ho důkladně umyl tak zůstaly zákysky v závitech, kde se vršek shakeru montuje na spodní část. Takže asi tak... se smradlavou hubou taky problém nemám, zkus taky pravidelně čistit
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
nanobeast

PříspěvekZaslal: ne prosinec 12, 2010 12:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nema nekdo adresu webu spolecnosti SANAS..docela me zajma jejich whey protein a chtel bych se o nem docist trochu vic nez se rozhodnu ktery vemu..
Draper

PříspěvekZaslal: ne prosinec 12, 2010 1:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

nanobeast napsal:
Nema nekdo adresu webu spolecnosti SANAS..docela me zajma jejich whey protein a chtel bych se o nem docist trochu vic nez se rozhodnu ktery vemu..

Tak tohle jsi urcite necekal a ver, ze ani ja ne, kdyz jsem cetl tvuj dotaz .... http://www.sanas.cz/
wondra

PříspěvekZaslal: ne prosinec 12, 2010 2:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Se shakerem mám taky problém, přesně jak říkáš, usazený svinstva v závitu. Nezáleží na značce suplementu...Navíc to míchám s mlíkem.
bigflex

PříspěvekZaslal: ne prosinec 12, 2010 7:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

wondra napsal:
Se shakerem mám taky problém, přesně jak říkáš, usazený svinstva v závitu. Nezáleží na značce suplementu...Navíc to míchám s mlíkem.
Myslím že to je obecně bolavá pate ashakerů, jejich závity. Dříve jak byly klasické narážecí shakery, tak to bylo mnohem lepší a jednodušší.
nanobeast

PříspěvekZaslal: ne prosinec 12, 2010 10:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
nanobeast napsal:

Tak tohle jsi urcite necekal a ver, ze ani ja ne, kdyz jsem cetl tvuj dotaz .... http://www.sanas.cz/

Drape tohle sem presne nasel taky..ale to je jenom webik nejakyho cechacka a informace stejne jako tady v e shopu ..

EDIT: Tak uz sem vystoural..pres soukromou zpravu od jednoho uzivatele^^
Draper

PříspěvekZaslal: ne prosinec 12, 2010 1:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

chtel jejich web, tak jsem ti dal jejich web

btw jaky konkretne protein? Ja on Sanasu jednou zkousel skoro cely sortiment :)
myval

PříspěvekZaslal: ne prosinec 12, 2010 1:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

co se mě týče, tak sem vernej Amixu a Scitecu .. experimentuju nerad, ale možná vyzkoušim PhD a Reflex, ty mě lákají .. mám vcelku chuť na vanilku, který z těhle dvou , podle vás, dělá lepší vanilku? jasný, je to individuální, ale kdyby jeden z nich byl nějakej moc velkej hegeš, tak by to odsouhlasilo asi víc lidí ..
Draper

PříspěvekZaslal: ne prosinec 12, 2010 1:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

myval napsal:
co se mě týče, tak sem vernej Amixu a Scitecu .. experimentuju nerad, ale možná vyzkoušim PhD a Reflex, ty mě lákají .. mám vcelku chuť na vanilku, který z těhle dvou , podle vás, dělá lepší vanilku? jasný, je to individuální, ale kdyby jeden z nich byl nějakej moc velkej hegeš, tak by to odsouhlasilo asi víc lidí ..

ani jeden...skoro vsechny prichute mne od nich chutnaji, ale vanilky mne prijdou jakesi nevyrazne a mirne nahorkle.
nanobeast

PříspěvekZaslal: ne prosinec 12, 2010 2:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
chtel jejich web, tak jsem ti dal jejich web

btw jaky konkretne protein? Ja on Sanasu jednou zkousel skoro cely sortiment :)

jasny myslel sem ofiko web pokud je to vyrabeno v belgii necekam ze www.sanas.cz bude neco o firme atd..zajmalo me jen jestli maj ISO certifikaty atd..coz sem myslel ze jako evropska znacka maji..konkretne asi vemu ten 100% whey protein vpada dobre ..jeste ale porad mam ve hre reflex a BSN no neumim se rozhodnout..jen podotknu ze budu brat pred a po treninku pouze a chci viceslozkovy..
digitalm

PříspěvekZaslal: ne prosinec 12, 2010 2:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ked chces viaczlozkovy tak co riesis? syntha 6 je bezkonkurencna
hovnival
(ban)

PříspěvekZaslal: ne prosinec 12, 2010 2:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

digitalm napsal:
ked chces viaczlozkovy tak co riesis? syntha 6 je bezkonkurencna
to teda je tusim, ze to je jen 50tka? a v te pixly je jen kilo ? Za tu cenu , mozna jete nizsi mam 2,250g 80tku. Syntha je takovej hodne dobrej,predrayenej gainer ...
magion

PříspěvekZaslal: ne prosinec 12, 2010 2:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hovnival jo tak s kapesnym od mamy se ti muze syntha zdat predrazena, ale me prijde supr za tu cenu...
digitalm

PříspěvekZaslal: ne prosinec 12, 2010 2:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

magion napsal:
hovnival jo tak s kapesnym od mamy se ti muze syntha zdat predrazena, ale me prijde supr za tu cenu...

asi tak
hovnival
(ban)

PříspěvekZaslal: ne prosinec 12, 2010 2:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak de oto jak casto to uzivas ... Pokud ti staci pixla treba na mesic, tak to je teda super, ale kdyz vemu sebe, tak misto 2x2250 za 1400 bych za synthu 4x1300 dal 2350 kc, to je rozdil litr ... Jo a kapesny mi dava tvoje mama, mozna aj ty, pokud delas, kdybys nahodou nevedel :))

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 142, 143, 144 ... 558, 559, 560  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: