PROTEINY II.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 143, 144, 145 ... 558, 559, 560  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PROTEINY II.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
magion

PříspěvekZaslal: ne prosinec 12, 2010 3:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hovnival staci nebyt hloupej, popr. linej a kouknout se i po jinacich shopech nez je ronnie..
hovnival
(ban)

PříspěvekZaslal: ne prosinec 12, 2010 3:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ehm, ale ja to nepocital podle ronnie ... Navic co sem se tak dival, tak levneji syntha neni, vsude je to kolem tech 550 kc tz nejlevnejsi ...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
magion

PříspěvekZaslal: ne prosinec 12, 2010 3:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

2.3kg za 800 normalka jako vetsina proteinu ....
hovnival
(ban)

PříspěvekZaslal: ne prosinec 12, 2010 3:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak jestli mas takovou cenu, tak to je super... Jako je to hodne dobrej protein, akorad skoda, ze je to jen 50/60tka, to je taky duvod , proc je tak dobrej :)
nanobeast

PříspěvekZaslal: ne prosinec 12, 2010 3:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Me to do objemu vyhovuje..a vyssi procento sacharidu jenom vitam alespon nebudu muset ke kazde davce pridavat maltodextrin aby transportoval kreatin...a cena me prijde normalni
Mates-daoc

PříspěvekZaslal: ne prosinec 12, 2010 5:20 pm    Předmět: Syntha-6 Odpovědět s citátem

nechtěl jsem nic psát ale jak čtu BSN Syntha-6 tak musím reagovat .
nechci nějak vychloubat Synthíka ale lepší protein v te kategorii nenajdete.
A cena se nějak liší jak tu máet vy ja mám Synythu-6
Cena 1320g --- 479 kč
2300g --- 769 kč .

tak si myslím že se vyplatí ,
hlavně mně neukamenujte že zase vidím rudě .
Mates-daoc

PříspěvekZaslal: ne prosinec 12, 2010 5:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nanobeast napsal:
Me to do objemu vyhovuje..a vyssi procento sacharidu jenom vitam alespon nebudu muset ke kazde davce pridavat maltodextrin aby transportoval kreatin...a cena me prijde normalni

tak šahni po True-Mass BSN , a budeš navýsost spokojen
nanobeast

PříspěvekZaslal: ne prosinec 12, 2010 6:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Truemass se me moc nelibi kvuli vyssi cenne a kvuli vyssim davkam by taky rychleji zmizel...Syntha po treninku a hodinu na to ryze + maso bude prakticky stejna ale ekonomicky vyhodnejsi varianta pro me..
Mates-daoc

PříspěvekZaslal: ne prosinec 12, 2010 8:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nanobeast napsal:
Truemass se me moc nelibi kvuli vyssi cenne a kvuli vyssim davkam by taky rychleji zmizel...Syntha po treninku a hodinu na to ryze + maso bude prakticky stejna ale ekonomicky vyhodnejsi varianta pro me..

True Mass 2610 g --- 758 kč , si nemyslím že je moc za to co dokáže .
Draper

PříspěvekZaslal: ne prosinec 12, 2010 8:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nanobeast napsal:

proc vyssi davky? pokud vis, co je to bilkovina a co sacharid, tak vis, jak, kdy a kolik toho brat a vubec bych se neridil nejakym davkovanim, co doporucuje vyrobce
nanobeast

PříspěvekZaslal: ne prosinec 12, 2010 8:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Matej: muzes me prosim poslat link na shop s touto cenou? ja ho nejlevneji nasel kolem 900

draper: Trochu sem nad tim premyslel a mozna to neni takovy rozdil..respektive uzivat 145g davku pro me 80kg typka nema cenu 50g bilkovin je moc takze v uvahu pripada polovicni davka a dosypat maltodextrinem..resit o kolik je levnejsi vzit 75g truemass a dosypat 30-35g malty nebo vzit synthu 44g a dosypat 55g malty to se me momentalne nechce..kazdopadne u synthy je davka porad nizsi..
Spazik

PříspěvekZaslal: ne prosinec 12, 2010 8:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

BSN je sice malinko dražší než konkurence, ale zase pokud víte kde koupit, tak ne o moc, sám jsem sice neměl, ale slyšel jsem názory, že jsou to chuťově nejlepší proteiny/gainery, takže proč ne, když má někdo tu stovku dvě za pixlu navic...
Mates-daoc

PříspěvekZaslal: po prosinec 13, 2010 6:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Spazik napsal:
BSN je sice malinko dražší než konkurence, ale zase pokud víte kde koupit, tak ne o moc, sám jsem sice neměl, ale slyšel jsem názory, že jsou to chuťově nejlepší proteiny/gainery, takže proč ne, když má někdo tu stovku dvě za pixlu navic...

jen mužu tiše souhlasit
Draper

PříspěvekZaslal: po prosinec 13, 2010 11:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Prave jsem otevrel dalsi pixlu Pharma Whey od PHD Nutrition, ale pripada mne jak kdyby tam byl uplne jiny protein nez na ktery jsem zvykly. Bezne byva prasek sypky a dobre rozpustny, toto jakesi suche, prasne jak cement (neco jak proteiny od Promilu) a jsou tam jakoby slepene kusy, barva je takova mdla, zdaleka ne tak hneda jako obvykle a chut take jakasi nevyrazna. To by me zajimalo, cim to je. Duofam ze je to jen nahoda a ze PHD Nutrition nezacaly vyrabet proteiny podle nejake nove receptury, protoze tohle je hnus.
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: po prosinec 13, 2010 11:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Modli se, aby to byla tzv. "šarženahovno" jo a jinak... dobře Ti tak, nemáš to furt žrát.

Naposledy upravil eSko dne út prosinec 14, 2010 10:32 am, celkově upraveno 1 krát

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 143, 144, 145 ... 558, 559, 560  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: