|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: so listopad 27, 2010 5:31 pm Předmět: |
|
|
Nemám možnost, ale osud mi kraje do karet, protože tahle 45kg, je ve skutečnosti bez pár prdů 46kg a ta padesátka není 50kg, ale 48,9kg. Takže rozdíl okolo 3kg, což zase není taková hrůza. Kdy to zkusím nevím. Víc než na trhu mě to láká na floor-pressu, protože cvičit tlaky vleže s 50kg je můj celoživotní cíl. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: ne listopad 28, 2010 4:18 pm Předmět: |
|
|
Tréninkový den: 530 - 28.11.2010
kondice
{
kliky na míči 20x
swingy s KB 2x10
pullover s JČ 10x18kg
} x3
ČAS: 14:50min
Dnes to bylo kratší, tak na zahřátí, protože jsem celej den doma a jsem nějakej zmrzlej. Trénink jednodušší, nechtělo se mi ani nic vymýšlet, mám zmrzelej i mozek :-) Ale teď už ne, funkci to splnilo.
Zítra silovka s víc opakováními, takže spíš taková hypertrofie :-)
Suplementace:
nic _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po listopad 29, 2010 6:06 pm Předmět: |
|
|
Tréninkový den: 531 - 29.11.2010
síla
shyby 15,15,12
kliky na bradlech 3x15
přítahy v předklonu s JČ 3x10x31kg
floor-press s JČ 3x12x31kg
upažování 3x15x6kg
zapažování 3x15x6kg
sklopky 2x10
supermany 2x10
russian twist s MB 2x15
kolečko 2x15
ČAS: 0:54 hod
Dnes to byla rychlá domácí zabíjačka. Hlavně první polovina v rychlém tempu, pak jsem trochu zpomalil, protože jsem o něčem přemýšlel :-)
Síla šla pěkna nahoru, i taková ta vytrvalostní. Nepamatuju se, že bych kdy dával v posilovně 3x15 v klicích na bradlech. O shybech ani nemluvím. Přítahy mě nejdou s lehkou vahou, tak to bylo takové šup šup. Floor-pressy bolestivý boj s činkou, tolik opakování bolelo.
Zbytek standard, bylo toho na můj vkus docela dost, ale do hodiny je to pěkné.
Suplementace:
40g B a 60g S po tréninku _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po listopad 29, 2010 10:22 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | ] protože jsem o něčem přemýšlel :-) |
O cem? :-) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st prosinec 01, 2010 4:41 pm Předmět: |
|
|
Tréninkový den: 532 - 1.12.2010
dynamika
trhy s JČ 3x10x31kg
výrazy 3x10x315kg
swingy s KB jednoruč 2x15
ČAS: 0:32 hod
Dnes rychlý, krátký trénink ve znamení více opakování. Dal jsem jen tyhle tři cviky, je to tak akorát a vyhovuje mi délka dnešního tréninku, protože jdu ještě pracovat. Zítra bude kondice a břicho. Možná skloubeně, možná po sobě, ale spíš to první.
Od pondělí večera mám nějaký spasmus v trapézu, moje standardní místo, aspoň jednou za rok to mám. Čekám, že už by to mohlo odejít :-)
Suplementace:
trochu B a trochu S po tréninku _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt prosinec 02, 2010 7:07 pm Předmět: |
|
|
Dnes nakonec jen břicho.
sklopky 20,10
supermany 2x10
russian twist s MB 2x15
kolečko 2x15
Ani to nepíšu jako normální trénink. Zítra mi přijede žena, takže trénink nebude. Možná v sobotu, ale spíš bude monstr pauza a trénink v neděli. Ještě uvidíme podle povětrnostních podmínek, rosného bodu, tlaku vzduchu a rozptylových podmínek na českomoravské vrchovině :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st prosinec 08, 2010 6:29 pm Předmět: |
|
|
Nechci si hrát na schovávanou, když jindy píšu velmi pravidelně. Minulý pátek se mi podařilo promrznout v autě a odnesl jsem si následně menší zánětek horních cest dýchacích :-)
Pauzu jsem chtěl dávat až přes vánoce, ale tělo si ji vybírá teď. Tento týden cvičit nebudu, příští týden to taky nevidím valně, protože ve středu jedu do Holandska. Tam na trénink čas rozhodně nebude. Možná dám něco lehčího přes víkend, ale zatím nevím. Nechám tomu volný průběh a radši si pořádně odpočinu a vyzdravím se.
Železu zdar a třikrát hurá :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po prosinec 13, 2010 5:25 pm Předmět: |
|
|
Tréninkový den: 533 - 13.12.2010
rozcvička
shyby 2x10
kliky na míči 2x20
výpady každá noha 2x20
kliky na bradlech 2x10
super planks 2xMAX
výhozy MB vleže 2x20
sklopky 2x20
supermany 2x10
russian twist s MB 2x15
kolečko 2x15
ČAS: 0:39 hod
Je to tady, zase trénink. Těch skoro 14 dní bez tréninku bylo tak pěkných, tolik volného času, že jsem i přemýšlel, že bych cvičit přestal, ale to by moje ego, které touží po bicepsu, tricepsu, prsepsu a zádocepsu, nedokázalo překonat. Trénink byl dobrý. Maličko jsem se místy zadýchával, kondice upadla. Jinak to bylo fajn, výhozy mi velmi silně napumpovaly tricepsy. A výpady mi zničily prdel.
Suplementace:
trochu B a trochu S po tréninku _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Naposledy upravil daymoon dne út prosinec 14, 2010 6:12 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: po prosinec 13, 2010 7:49 pm Předmět: |
|
|
no hurá. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st prosinec 15, 2010 5:38 pm Předmět: |
|
|
Tréninkový den: 534 - 15.12.2010
rozcvička
overhead squat 4x5xKB
předklony 2x10xKB
suitcase deadlift 2x20x45kg
upažování 3x15x6kg
zapažování 3x15x6kg
pár cviků z Magnificent mobility
ČAS: 0:34 hod
Fajnej trénink musím říct. Od začátku mě to velmi bavilo. Před tréninkem jsem měl rozcvičku asi pětiminutovou, která mi pěkně zahřála tělo. Úplně základní, něco jako na základce před tělocvikem.
Dřepy byly dost dobré. Levá ruka měla problémy. Předklony byl takový nápad a byl to dobrý krok. Jsou to v podstatě goodmornings, ale s KB na prsou.
Suitcase deadlift je mrtvý tah s jednoručkou, přičemž se začíná pravou rukou, po položení se tělo otočí stylem čelem vzad a pokračuje levá ruka a takhle pořád dokola.
Upažování a zapažování klasika. Nakonec nějaké protahovačky.
Suplementace:
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: pá prosinec 17, 2010 5:48 pm Předmět: |
|
|
Tréninkový den: 535 - 17.12.2010
rozcvička
shyby 3x10
trhy s KB 3x10
floor-press s JČ 3x5x45kg
přítahy v překlonu s JČ 3x6x45kg
sklopky 2x20
supermany 2x10
russian twist s MB 2x15
kolečko 2x15
- cat/camel, Yoga twist, side twist, bent knee twist, birddog side laying trunk twist
ČAS: 0:58 hod
Trénink byl moc dobrý. Bavilo mě to, cvičil jsem to, co mě momentálně napadlo a jen jsem si mezi cvikama domýšlel, co bude dál.
Suplementace:
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: ne prosinec 19, 2010 3:57 pm Předmět: |
|
|
Tréninkový den: 536 - 19.12.2010
rozcvička
shyby 15,13,11
výpady s KB nad hlavou 3x10
přední dřepy s KB 3x10
kliky 7 minut
- cat/camel, Yoga twist, side twist, bent knee twist, birddog side laying trunk twist
ČAS: 0:48 hod
Pořád ještě to není plnohodnotný trénink. Nějak se do toho nemůžu dostat, protože ono mi to takhle vyhovuje :-)
Mělo to dnes být s hlavním zaměřením na spodek.
Suplementace:
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po prosinec 20, 2010 5:34 pm Předmět: |
|
|
Tréninkový den: 537 - 20.12.2010
dynamika
trhy s JČ 5x31kg, 5,4,3x45kg
výrazy s JČ 10x31kg, 3,3x45kg
swingy s KB 2x15
sklopky 2x10
supermany 2x10
russian twist s MB 2x15
kolečko 2x15
- cat/camel, Yoga twist, side twist, bent knee twist, birddog, side laying trunk twist
ČAS: 0:53 hod
Dnes už to můžu nazvat plnohodnotným tréninkem. Mám z toho dobrý pocit. Po "nemoci" jsem dal pěkné trhy. Výrazy lehčeji, protože to nechci rvát. Celkově to šlo hezky. Stala se mi malá nehoda u kolečka. Rozlomilo se mi a pěkně mi to scvaklo prst :-) Musím koupit nové, festovnější.
Suplementace:
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st prosinec 22, 2010 5:43 pm Předmět: |
|
|
Tréninkový den: 538 - 22.12.2010
vytrvalost
shyby 13x8 = 104x
kliky 25,25,20,20,15 = 105x
- cat/camel, Yoga twist, side twist, bent knee twist, birddog, side laying trunk twist
ČAS: 0:55 hod
Docela fajn trénink. Nechtěl jsem rozjíždět nic velkého, celý den jsme byli na nákupech a už mi z toho jde hlava kolem. Zítra bych chtěl dát normální trénink, podle stavu zad a prsou se uvidí. Rád bych floor-pressy, kliky na bradlech, přítahy v předklonu. Možná i tlaky na ramena v sedě. To jsem už hrozně dlouho necvičil.
Suplementace:
nic _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt prosinec 23, 2010 5:03 pm Předmět: |
|
|
Tréninkový den: 539 - 23.12.2010
asi hypertrofie
tlaky vsedě s JČ 3x8x22kg
přítahy v překlonu s JČ obouruč 3x10x22kg
floor-press s JČ 3x5x45kg
upažování s JČ 3x15x6kg
zapažování s JČ 3x15x6kg
sklopky 2x20
supermany 2x10
russian twist s MB 2x15
kolečko --- je rozbitý
ČAS: 0:55 hod
Dnes fajnový trénink, paráda všechno. Byl to takový trénink, jaký bych si soukromě nazval hypertrofie. Víc opakování, se zaměřením na práci svalů. Floor-pressy byly makačka, ale dal jsem to. Třetí série lehčí než první. Kolečko musím vynechat, než si koupím nový.
Suplementace:
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|