|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: út prosinec 14, 2010 10:55 am Předmět: |
|
|
Katushka: Právě že ne! Ta předtím byla lepší. Tahle ať jde do topicu aktuální formy... :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
katushka

|
Zaslal: út prosinec 14, 2010 10:59 am Předmět: |
|
|
| mirio napsal: | | Katushka: Právě že ne! Ta předtím byla lepší. Tahle ať jde do topicu aktuální formy... :-) |
sákra, tak já už nevím, co tu mám nahrát, aby byl klid
|
|
| nahoru |
|
 |
frode

|
Zaslal: út prosinec 14, 2010 11:01 am Předmět: |
|
|
Nic, staci tvuj preplacanej (vecne obnovenej) profil na mainwebu! Nemusis to cpat vsude.
Naposledy upravil frode dne út prosinec 14, 2010 11:02 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: út prosinec 14, 2010 11:01 am Předmět: |
|
|
Katuska: Zbytečně to řešíš. Dát si sem můžeš co chceš, pokud to neporušuje pravidla fóra, což tvoje fotky nedělají.
A jak říkám, ta předchozí byla lepší...
Frode a ostatní - když tě to sere, nemusíš se na to dívat. Tolerance je docela dobrá vlastnost.
Naposledy upravil mirio dne út prosinec 14, 2010 11:03 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
redvous

|
|
| nahoru |
|
 |
katushka

|
Zaslal: út prosinec 14, 2010 11:03 am Předmět: |
|
|
| mirio napsal: | Zbytečně to řešíš. Dát si sem můžeš co chceš, pokud to neporušuje pravidla fóra, což tvoje fotky nedělají.
A jak říkám, ta předchozí byla lepší... |
neřeším
a děkuji
|
|
| nahoru |
|
 |
katushka

|
Zaslal: út prosinec 14, 2010 11:05 am Předmět: |
|
|
| redvous napsal: | | katushka napsal: | pardon, napravuji nedostatek a snad to již nebude vyvolávat tolik vášně
|
vojenské botičky? |
všímavej
|
|
| nahoru |
|
 |
frode

|
Zaslal: út prosinec 14, 2010 11:13 am Předmět: |
|
|
| mirio napsal: | | Frode a ostatní - když tě to sere, nemusíš se na to dívat. Tolerance je docela dobrá vlastnost. |
To jo, ale mohla by byt taky oboustranna a hlavne kazda strana ma v ty tolerantnosti svoji miru (a ceho je moc, toho zacne byt nekdy prilis) ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: út prosinec 14, 2010 11:35 am Předmět: |
|
|
Katushka: Mně neděkuj, není za co. A když už máš tu potřebu, tak jako poděkování pošli něco do PM.
frode: Ať si aktualizuje každý svoji fotogalerii kolikrát chce, mně je to úplně jedno. Jednou to tady Ronnie dal, tak se s tím už smiřte. A těch mini fotek na main webu si v podstatě ani nevšímám. Starám se o úplně jiné věci, než tyhle blbosti...
|
|
| nahoru |
|
 |
frode

|
Zaslal: út prosinec 14, 2010 12:12 pm Předmět: |
|
|
Jezisi, mne je jeji galerie ukradena, nelezu tam, pisu vyse akorat to, ze to nemusi cpat vsude. Tot vse k te zminovane toleranci.
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
frode

|
Zaslal: út prosinec 14, 2010 12:16 pm Předmět: |
|
|
Mozna si pletes pojmy a dojmy, ale mel by sis provetrat rozdil mezi "vysvetlovanim" a "vztekanim se".
|
|
| nahoru |
|
 |
Matheus

|
Zaslal: út prosinec 14, 2010 3:00 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
nommo
|
Zaslal: st prosinec 15, 2010 8:37 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Jarack
|
Zaslal: čt prosinec 16, 2010 10:20 am Předmět: |
|
|
Tomu bych rozumněl.. _________________ Ryba plave, pták lítá a člověk běhá..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|