|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: st prosinec 08, 2010 11:29 pm Předmět: |
|
|
Jaj sorry. Ten film je hnusny povrchny odvar co uspokoji len svalovce bez mozgov  . _________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
keba

|
Zaslal: st prosinec 08, 2010 11:29 pm Předmět: |
|
|
Majesty : dík za vysvětlení mojí demence  myslel jsem, že mi doporučíš ještě leporelo  mě to prostě celkově nevzalo vyrůstal jsem hold na jiných fantasy a tohle už mi nepřišlo takový, pročti něco od Goodkinda a už se k pánu prstenů nikdy nevrátíš podle mě _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
U.B0B

|
Zaslal: čt prosinec 09, 2010 1:21 am Předmět: |
|
|
| mirio napsal: | | U.B0B napsal: | dal sem po nekolikaty zkouknul Bad Taste - Vesmírní kanibalové
po nekolikatym zkouknuti se uz nevalim smichy od zacatku az do konce.
film za par penez. zahraje si i sam reziser Peter Jackson. sem si ted nedavno vsimnul, jak se mihnul v prvnim dilu Pána prstenů, za jehoz zpracovani ho moc rad nemam ....) | Vysvětlíš? |
no nevim kdo to zprznil, ale zodpovedny byva reziser
jen pak kousku ..
- to ze Legolas jede na stitu jako na skejtu ci co, bych jeste prehlidnul
- vynechal spoustu veci, ale tak to uz byva, kdyz se filmuje obsahla kniha. proc se tam ale objevuje scena jak Aragorn kamsi spadne a ostatni jsou v domeni ze zemrel?? proc vynechat 150scen vcetne navratu do Hobitina a vymyslet si jinou, ktere je IN??
- Enti se v knize sami rozhodly ze pujdou do valky proti zeleznemu pasu. ve filmu je to vlastne takova lecka od Pipina a Smiska, jak Enty zatahnout do valky
- a co me dostalo je scena s Farimirem. v knize se pise neco o tom, ze kdyz uvidel 2 hobity, tak si vzpomel na starou baj/zkazku (nevim). neco o tom, ze se objevi dva pulcici, kteri u sebe maji "neco" duleziteho .... ani ho nenapadne se zeptat a proste jim pomuze v dalsi ceste .. ale ve filmu je z Froda mluvka, ktera hned vyzvani ze maji prsten a Farimir jej samo ze chce ....
fakt sem to cetl uz hrozne davno, ale udelat z Entu, Farimira a Froda takovy blbce .... myslim ze by je Tolkien nakopal pekne do pr...le
jinak zpracovani, exteriery .. fakt bezva, ale nektery ty veci me docela namichly
kdyz ste takovy znalci.. vsimli ste si pana rezisera ve filmu?? nebo sem se spletl? sem to zaregistroval az ted, kdyz se na to decka koukali neb to ctou, tak sem jim to poustel ..
|
|
| nahoru |
|
 |
U.B0B

|
Zaslal: čt prosinec 09, 2010 1:28 am Předmět: |
|
|
| 70mMyW!53 napsal: | | Bad taste me nezaujalo tolik jako jiny skvost Braindead, dalo by se rict ze jsem se trochu nudil, ale treba to chce videt po druhe, nebo vickrat nez k tomu prijdu na chut, u plno filmu to tak funguje. |
tak ja sem na tom uplne obracene. Braindead uz me tolik nebralo ...
Naposledy upravil U.B0B dne čt prosinec 09, 2010 12:40 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
|
| nahoru |
|
 |
CrazyLom

|
Zaslal: čt prosinec 09, 2010 9:05 am Předmět: |
|
|
U.BOB: jedna věc, tvoje kritika je sice oprávněná, ale musíš si uvědomit, že pan režisér potřeboval hlavně vydělat prachy a tady ty zjednodušení, změny scén atd jsou krok ke komerci. kdyby byl striktnější k předloze, řekl bych, že by se to tak neprodávalo, přece jen pán prstenů je hodně specifické dílo... osobně souhlasím s názorem, že o moc líp to asi natočit nešlo (respektive nikdo by to nezaplatil) _________________ Mám za přátele marnotratné muže
z nás každý rád svou hřivnu zakopá
my do svých vlasů vplétáme si růže
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
|
|
| nahoru |
|
 |
CrazyLom

|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: čt prosinec 09, 2010 11:06 am Předmět: |
|
|
| keba napsal: | Majesty : dík za vysvětlení mojí demence myslel jsem, že mi doporučíš ještě leporelo mě to prostě celkově nevzalo vyrůstal jsem hold na jiných fantasy a tohle už mi nepřišlo takový, pročti něco od Goodkinda a už se k pánu prstenů nikdy nevrátíš podle mě |
Ale neee, tak jsem to nemysleeel ja jen ze u Tolkiena je fakt potreba to brat postupne od toho nejjednodusiho, aby te pak ty slozitejsi dila bavila. Nemuzes zacit cist LoTra dokud nemas precteneho Hobita,a stejne tak te nebude bavit Silmarillion dokud nemas precteny pribeh Hobita a LoTra :)
Na toho Goodkinda se kouknu, diky
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: čt prosinec 09, 2010 12:42 pm Předmět: |
|
|
| U.B0B napsal: | | mirio napsal: | | U.B0B napsal: | dal sem po nekolikaty zkouknul Bad Taste - Vesmírní kanibalové
po nekolikatym zkouknuti se uz nevalim smichy od zacatku az do konce.
film za par penez. zahraje si i sam reziser Peter Jackson. sem si ted nedavno vsimnul, jak se mihnul v prvnim dilu Pána prstenů, za jehoz zpracovani ho moc rad nemam ....) | Vysvětlíš? |
no nevim kdo to zprznil, ale zodpovedny byva reziser
jen pak kousku ..
- to ze Legolas jede na stitu jako na skejtu ci co, bych jeste prehlidnul
- vynechal spoustu veci, ale tak to uz byva, kdyz se filmuje obsahla kniha. proc se tam ale objevuje scena jak Aragorn kamsi spadne a ostatni jsou v domeni ze zemrel?? proc vynechat 150scen vcetne navratu do Hobitina a vymyslet si jinou, ktere je IN??
- Enti se v knize sami rozhodly ze pujdou do valky proti zeleznemu pasu. ve filmu je to vlastne takova lecka od Pipina a Smiska, jak Enty zatahnout do valky
- a co me dostalo je scena s Farimirem. v knize se pise neco o tom, ze kdyz uvidel 2 hobity, tak si vzpomel na starou baj/zkazku (nevim). neco o tom, ze se objevi dva pulcici, kteri u sebe maji "neco" duleziteho .... ani ho nenapadne se zeptat a proste jim pomuze v dalsi ceste .. ale ve filmu je z Froda mluvka, ktera hned vyzvani ze maji prsten a Farimir jej samo ze chce ....
fakt sem to cetl uz hrozne davno, ale udelat z Entu, Farimira a Froda takovy blbce .... myslim ze by je Tolkien nakopal pekne do pr...le
jinak zpracovani, exteriery .. fakt bezva, ale nektery ty veci me docela namichly
kdyz ste takovy znalci.. vsimli ste si pana rezisera ve filmu?? nebo sem se spletl? sem to zaregistroval az ted, kdyz se na to decka koukali neb to ctou, tak sem jim to poustel .. | Aha, takže hardcore fan. :-) Za toho já se považuju taky (trilogii plus Hobita jsem četl asi 10x :-)) ), ale přesto u mně taky převažuje názor, že lépe už to asi snad natočit ani nešlo.
Jediné, co mi vyloženě vadilo, byla Legolasova skateboardová vložka, vše ostatní jsem bral jako "nutné zlo". Kdyby to měli udělat přesně podle předlohy, má to 10 dílů a lidi, kteří to nečetli, to zavrhnou.
|
|
| nahoru |
|
 |
cohy
|
Zaslal: út prosinec 14, 2010 10:37 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: st prosinec 15, 2010 11:27 am Předmět: |
|
|
sem se chtel zeptat co je to zac ten Blue ray , to neprehraju na klasickem DVD prehravaci ?
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: st prosinec 15, 2010 11:38 am Předmět: |
|
|
| hovnival napsal: | | sem se chtel zeptat co je to zac ten Blue ray , to neprehraju na klasickem DVD prehravaci ? |
nn , je to novejsi technologie , vetsi kvalita obrazu a zvuku , potrebujes na to dvd blue-ray prehravac
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: st prosinec 15, 2010 11:39 am Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | | hovnival napsal: | | sem se chtel zeptat co je to zac ten Blue ray , to neprehraju na klasickem DVD prehravaci ? |
nn , je to novejsi technologie , vetsi kvalita obrazu a zvuku , potrebujes na to dvd blue-ray prehravac | hm ... :))
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: st prosinec 15, 2010 11:46 am Předmět: |
|
|
Tak shlédnut Kmotr I a Kmotr II. Kniha samozřejmě lepší, ale i tak skvělé filmy. _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: st prosinec 15, 2010 4:19 pm Předmět: |
|
|
Zajímal by mě názor ostatních na aktuální český dabing.
Pomalu začínám být na něj alergický, právě jsem zkouknul INCEPTION češtině (předtím 5krát v originále) a jako fanoušek Nolana jsem mimo zklamaní i rozčílenej, jak to zas nějaká partička dokázala pěkně zprznit, jinym stylem mluvící hlasy, zkažené hlášky a děsný překlad...ach jo. Zrovna zase takovej bomba Nolanův film, stejně tak mě vykolejila česká verze jeho předešlého filmu (The Dark Knight), díky čemuž jsem se i zaregistroval na dabing fóru abych vyslovil svůj názor
Připadá mi že jsou už pryč doby, kdy jsme v této disciplíně excelovali
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|