PROTEINY II.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 146, 147, 148 ... 558, 559, 560  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PROTEINY II.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
nanobeast

PříspěvekZaslal: st prosinec 15, 2010 4:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

c87 napsal:
nanobeast napsal:
Je to lehke jen si staci neco o znacce zjistit..ja uz treba vybiram gainer/protein uz tyden a porad nejsem sto se rozhodnout ..

tak to asi take lahke nebude tiez mam momentalne v tom mis-mas

No ja uz vaham mezi jasnymi produkty spise jde o otazku ceny a preferenci chuti/znacek...co se tyka slozeni atd. v tom mam jasno..
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
redvous

PříspěvekZaslal: st prosinec 15, 2010 4:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

právě ted mi PPLka dovezla Scitec 100% WHEY PROFESSIONAL příchuť vanilku s medem a fakt paráda:o) ještě dobírám čoko-oříšek,tak to aspon můžu trošku střídat:o)
lookzoR

PříspěvekZaslal: st prosinec 15, 2010 4:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dneska mi přišel protein od Optimum Nutrition - cokies and cream :) ... paráádnííí ;)
nanobeast

PříspěvekZaslal: st prosinec 15, 2010 4:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

o ON sem taky premyslel nicmene je to dcerina spolecnost firmy Glanbia ,ktera se zabyva vyrobou syra a vyzivy v obrim objemu..to me vede k rBGH mleku ...takze ne diky
blazen

PříspěvekZaslal: st prosinec 15, 2010 7:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bombay: ty máš Extrifit WPC 80? mám 2kg čokoládu a nestěžuju si, s vodou je to v klídečku a i rozpustnost je úplně v pořádku (stačí nasypat do bandasky - klasické plastové bandasky na kolo - přidat vodu, zavřít a zatřepat :) )
MOOG

PříspěvekZaslal: st prosinec 15, 2010 7:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bombay napsal:
Tak jsem v půlce čokoextrifitu a už mi leze krkem. Já prostě musím mít alespo jednu pixlu nějakého banánu

Tak si namixuj ruzny prichute
https://obchod.ronnie.cz/s-2666-wpc-80-sacek.html
Bombay

PříspěvekZaslal: st prosinec 15, 2010 8:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

blazen napsal:
Bombay: ty máš Extrifit WPC 80? mám 2kg čokoládu a nestěžuju si, s vodou je to v klídečku a i rozpustnost je úplně v pořádku (stačí nasypat do bandasky - klasické plastové bandasky na kolo - přidat vodu, zavřít a zatřepat :) )

ale jo, rozpustnost je výborná (při troše snahy i v hrnku jako kakao). i chut je slušná s vodou. ale prostě mi v něm začíná něcio vadit.
Fangorn

PříspěvekZaslal: st prosinec 15, 2010 9:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Od Extrifitu jsem měl čokoládu WPI 90 a chuť i rozpustnost naprosto super. Teď jsem dal na zdejší doporučení a šel do čokoládové Pharmy a sice se taky rozpouští hezky, ale od kdy chutná belgická čokoláda jako staré oplatky fakt netušim....
myval

PříspěvekZaslal: st prosinec 15, 2010 9:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

redvous napsal:
právě ted mi PPLka dovezla Scitec 100% WHEY PROFESSIONAL příchuť vanilku s medem a fakt paráda:o) ještě dobírám čoko-oříšek,tak to aspon můžu trošku střídat:o)

jj vanilka-med to je paráda, já mám ted ten mix přichutí a to je proste ráj
Draper

PříspěvekZaslal: st prosinec 15, 2010 10:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Fangorn napsal:
Od Extrifitu jsem měl čokoládu WPI 90 a chuť i rozpustnost naprosto super. Teď jsem dal na zdejší doporučení a šel do čokoládové Pharmy a sice se taky rozpouští hezky, ale od kdy chutná belgická čokoláda jako staré oplatky fakt netušim....

mel sis vzit pharma whey coko cookies, ten blend belgicka cokolada driv byval lepsi nez ted
jiri.moravicek

PříspěvekZaslal: ne prosinec 19, 2010 11:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

v pátek mi dojel vánoční dárek 100% whey protein od Aminostar, příchuť jahoda. Musím říct, že se jim konečně povedla :-)
Draper

PříspěvekZaslal: ne prosinec 19, 2010 11:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jiri.moravicek napsal:
v pátek mi dojel vánoční dárek 100% whey protein od Aminostar, příchuť jahoda. M usím říct, že se jim konečně povedla :-)

ze by se uz konecne po X letech nejaka prichut Aminostaru povedla? To by byl asi zazrak :) Mozna jsi jen nezkousel proteiny
jinych znacek a mas nizke hodnoty posuzovani
lookzoR

PříspěvekZaslal: ne prosinec 19, 2010 11:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
jiri.moravicek napsal:
v pátek mi dojel vánoční dárek 100% whey protein od Aminostar, příchuť jahoda. M usím říct, že se jim konečně povedla :-)

ze by se uz konecne po X letech nejaka prichut Aminostaru povedla? To by byl asi zazrak :) Mozna jsi jen nezkousel proteiny
jinych znacek a mas nizke hodnoty posuzovani

:D asi tak, já jsem si taky nedopatřením koupil dymatize Elite Gourmet .. což mi posunulo hranici chuti :D nikdy více ...

vemte někdo ten aminostar :D at vime vic :D
Seva98

PříspěvekZaslal: út prosinec 21, 2010 2:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nevi nekdo nahodou co se stalo s USA Sports Labs The Only Whey Protein 77% ? Je vsude vyprodany nebo se uz neprodava, jedna se mi o to, ze to byl skoro nejlevnejsi protein co sel v CR sehnat, ktery se dal vypit a nedela penu/hrudky

https://www.zonetraininglog.com
lookzoR

PříspěvekZaslal: st prosinec 22, 2010 1:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

SMARTLABS Chow protein - chtěl bych se zeptat, jestli by mi někdo nevyfotil etiketu obsahu ( nutrition facts ) - prostě nutrice ... díky moc

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 146, 147, 148 ... 558, 559, 560  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: