|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
nanobeast
|
Zaslal: st prosinec 15, 2010 4:11 pm Předmět: |
|
|
| c87 napsal: | | nanobeast napsal: | | Je to lehke jen si staci neco o znacce zjistit..ja uz treba vybiram gainer/protein uz tyden a porad nejsem sto se rozhodnout .. |
tak to asi take lahke nebude tiez mam momentalne v tom mis-mas |
No ja uz vaham mezi jasnymi produkty spise jde o otazku ceny a preferenci chuti/znacek...co se tyka slozeni atd. v tom mam jasno..
|
|
| nahoru |
|
 |
redvous

|
Zaslal: st prosinec 15, 2010 4:20 pm Předmět: |
|
|
právě ted mi PPLka dovezla Scitec 100% WHEY PROFESSIONAL příchuť vanilku s medem a fakt paráda:o) ještě dobírám čoko-oříšek,tak to aspon můžu trošku střídat:o) _________________ "Uhni z cesty, jestli chceš zestárnout."
|
|
| nahoru |
|
 |
lookzoR

|
Zaslal: st prosinec 15, 2010 4:27 pm Předmět: |
|
|
Dneska mi přišel protein od Optimum Nutrition - cokies and cream :) ... paráádnííí ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
nanobeast
|
Zaslal: st prosinec 15, 2010 4:40 pm Předmět: |
|
|
o ON sem taky premyslel nicmene je to dcerina spolecnost firmy Glanbia ,ktera se zabyva vyrobou syra a vyzivy v obrim objemu..to me vede k rBGH mleku ...takze ne diky
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: st prosinec 15, 2010 7:46 pm Předmět: |
|
|
Bombay: ty máš Extrifit WPC 80? mám 2kg čokoládu a nestěžuju si, s vodou je to v klídečku a i rozpustnost je úplně v pořádku (stačí nasypat do bandasky - klasické plastové bandasky na kolo - přidat vodu, zavřít a zatřepat :) )
|
|
| nahoru |
|
 |
MOOG

|
Zaslal: st prosinec 15, 2010 7:59 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: st prosinec 15, 2010 8:19 pm Předmět: |
|
|
| blazen napsal: | | Bombay: ty máš Extrifit WPC 80? mám 2kg čokoládu a nestěžuju si, s vodou je to v klídečku a i rozpustnost je úplně v pořádku (stačí nasypat do bandasky - klasické plastové bandasky na kolo - přidat vodu, zavřít a zatřepat :) ) |
ale jo, rozpustnost je výborná (při troše snahy i v hrnku jako kakao). i chut je slušná s vodou. ale prostě mi v něm začíná něcio vadit. _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
Fangorn

|
Zaslal: st prosinec 15, 2010 9:03 pm Předmět: |
|
|
Od Extrifitu jsem měl čokoládu WPI 90 a chuť i rozpustnost naprosto super. Teď jsem dal na zdejší doporučení a šel do čokoládové Pharmy a sice se taky rozpouští hezky, ale od kdy chutná belgická čokoláda jako staré oplatky fakt netušim....
|
|
| nahoru |
|
 |
myval

|
Zaslal: st prosinec 15, 2010 9:06 pm Předmět: |
|
|
| redvous napsal: | | právě ted mi PPLka dovezla Scitec 100% WHEY PROFESSIONAL příchuť vanilku s medem a fakt paráda:o) ještě dobírám čoko-oříšek,tak to aspon můžu trošku střídat:o) |
jj vanilka-med to je paráda, já mám ted ten mix přichutí a to je proste ráj
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st prosinec 15, 2010 10:25 pm Předmět: |
|
|
| Fangorn napsal: | | Od Extrifitu jsem měl čokoládu WPI 90 a chuť i rozpustnost naprosto super. Teď jsem dal na zdejší doporučení a šel do čokoládové Pharmy a sice se taky rozpouští hezky, ale od kdy chutná belgická čokoláda jako staré oplatky fakt netušim.... |
mel sis vzit pharma whey coko cookies, ten blend belgicka cokolada driv byval lepsi nez ted _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
jiri.moravicek
|
Zaslal: ne prosinec 19, 2010 11:25 am Předmět: |
|
|
v pátek mi dojel vánoční dárek 100% whey protein od Aminostar, příchuť jahoda. Musím říct, že se jim konečně povedla :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne prosinec 19, 2010 11:29 am Předmět: |
|
|
| jiri.moravicek napsal: | | v pátek mi dojel vánoční dárek 100% whey protein od Aminostar, příchuť jahoda. M usím říct, že se jim konečně povedla :-) |
ze by se uz konecne po X letech nejaka prichut Aminostaru povedla? To by byl asi zazrak :) Mozna jsi jen nezkousel proteiny jinych znacek a mas nizke hodnoty posuzovani _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
lookzoR

|
Zaslal: ne prosinec 19, 2010 11:37 am Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | jiri.moravicek napsal: | | v pátek mi dojel vánoční dárek 100% whey protein od Aminostar, příchuť jahoda. M usím říct, že se jim konečně povedla :-) |
ze by se uz konecne po X letech nejaka prichut Aminostaru povedla? To by byl asi zazrak :) Mozna jsi jen nezkousel proteiny jinych znacek a mas nizke hodnoty posuzovani |
:D asi tak, já jsem si taky nedopatřením koupil dymatize Elite Gourmet .. což mi posunulo hranici chuti :D nikdy více ...
vemte někdo ten aminostar :D at vime vic :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: út prosinec 21, 2010 2:58 pm Předmět: |
|
|
Nevi nekdo nahodou co se stalo s USA Sports Labs The Only Whey Protein 77% ? Je vsude vyprodany nebo se uz neprodava, jedna se mi o to, ze to byl skoro nejlevnejsi protein co sel v CR sehnat, ktery se dal vypit a nedela penu/hrudky
|
|
| nahoru |
|
 |
lookzoR

|
Zaslal: st prosinec 22, 2010 1:23 pm Předmět: |
|
|
SMARTLABS Chow protein - chtěl bych se zeptat, jestli by mi někdo nevyfotil etiketu obsahu ( nutrition facts ) - prostě nutrice ... díky moc
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|