|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
grogy

|
Zaslal: pá prosinec 17, 2010 8:49 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | ..on těch zbývajících 60kg bude mít určitě v nohách |
chtěl jsem to napsat, ale nechtěl jsem bejt zlej
třeba se spletl, a vážil se v librách....
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Tomt3
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
|
| nahoru |
|
 |
Tomt3
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
NBD
|
|
| nahoru |
|
 |
tofaneK
|
Zaslal: so prosinec 18, 2010 9:43 am Předmět: |
|
|
Tyvole když má někdo skoro dva metry tak 100 kilo neni tak moc :D jJá mam fakt asi těžké kosti, taky nevím kde se ta váha ve mne bere :)
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: so prosinec 18, 2010 10:03 am Předmět: |
|
|
| tofaneK napsal: | | Tyvole když má někdo skoro dva metry tak 100 kilo neni tak moc :D jJá mam fakt asi těžké kosti, taky nevím kde se ta váha ve mne bere :) |
nedávno jsem četl článek , resp. výňatek ze studie , který je dlouhodobě známy že "těžké kosti" neexistujou , každý má stejně težké kosti +/- 2kg podle výšky a stavby těla.
jinak SKORO 2 metry fakt nemáš , ja mam 180cm a taky SKORO nemam 190cm takze tady uz asi moc nepochodis chlapce
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so prosinec 18, 2010 10:46 am Předmět: |
|
|
| tofaneK napsal: | | Tyvole když má někdo skoro dva metry tak 100 kilo neni tak moc :D jJá mam fakt asi těžké kosti, taky nevím kde se ta váha ve mne bere :) |
co třeba normální fotka ze předu i s nohama, huh?
|
|
| nahoru |
|
 |
No_pain

|
Zaslal: so prosinec 18, 2010 10:52 am Předmět: |
|
|
udělej normální fotku zpředu celého těla...
jinak se říká že co 1cm to kilo navíc :)
|
|
| nahoru |
|
 |
tofaneK
|
Zaslal: so prosinec 18, 2010 11:08 am Předmět: |
|
|
| No_pain napsal: | udělej normální fotku zpředu celého těla...
jinak se říká že co 1cm to kilo navíc :) |
Ok večer ji sem hodim :)
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
|
| nahoru |
|
 |
Emtik

|
Zaslal: so prosinec 18, 2010 11:23 am Předmět: |
|
|
vecer postne fotku zepredu a bude to holka s 8mickama prsama az na zem, nebo bude mit v nohach ocelovej implantat, nebo taky kdyz sleze z vahy tak tam 40kg zustane _________________ Od tý doby, co jsem přešel z efedrinu na sustanon, rostu jako z vody
|
|
| nahoru |
|
 |
tofaneK
|
Zaslal: so prosinec 18, 2010 11:43 am Předmět: |
|
|
| Emtik napsal: | | vecer postne fotku zepredu a bude to holka s 8mickama prsama az na zem, nebo bude mit v nohach ocelovej implantat, nebo taky kdyz sleze z vahy tak tam 40kg zustane |
Myslíš že mám zapotřebí dávat na net mé anonymní hodnoty a fotky?...tohle nepochopim, člověk sem něco napíše a hned někdo nevěří a kecá bůhvíjaký sr*čky...
|
|
| nahoru |
|
 |
frode

|
|
| nahoru |
|
 |
setny
|
Zaslal: so prosinec 18, 2010 11:46 am Předmět: |
|
|
Tak jinak na váhu nekoukám je to jedno...
Ty záda jsou slabá chce to nabrat hmotu až začneš cvičit a jíst hoď sem formu znova. _________________ "Není moudrý ten, kdo ví mnoho, ale ten, kdo ví, čeho je třeba. "
"Svoboda je jen zbožné přání."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|