PROTEINY II.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 147, 148, 149 ... 558, 559, 560  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PROTEINY II.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
AniCitronAniBanan

PříspěvekZaslal: st prosinec 22, 2010 2:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

lookzoR napsal:
SMARTLABS Chow protein - chtěl bych se zeptat, jestli by mi někdo nevyfotil etiketu obsahu ( nutrition facts ) - prostě nutrice ... díky moc

OMG najsi si jejich stranku a zeptej se
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
lookzoR

PříspěvekZaslal: út prosinec 28, 2010 10:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj, chtěl bych se zeptat co říkáte na protein - Carnivor od MuscleMeds - hověží proteinový izolát.
nanobeast

PříspěvekZaslal: út prosinec 28, 2010 11:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

lookzoR napsal:
Ahoj, chtěl bych se zeptat co říkáte na protein - Carnivor od MuscleMeds - hověží proteinový izolát.

Krome chuti vybornej..
patrikdundych

PříspěvekZaslal: st prosinec 29, 2010 8:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak dnes jsem ochutnal Whey protein od FA ,je to 66% koncentrát vyrobený v Irsku ....příchuť pistácie opravdu dobrá i s vodou,dokonce mi chutnal více než Pure whey stack
lookzoR

PříspěvekZaslal: st prosinec 29, 2010 8:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

patrikdundych napsal:
Tak dnes jsem ochutnal Whey protein od FA ,je to 66% koncentrát vyrobený v Irsku ....příchuť pistácie opravdu dobrá i s vodou,dokonce mi chutnal více než Pure whey stack

sorry, jsem asi neznalej ale co je FA?
patrikdundych

PříspěvekZaslal: st prosinec 29, 2010 8:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

lookzoR napsal:
patrikdundych napsal:

sorry, jsem asi neznalej ale co je FA?

polská značka Fitness Authority mylsim ze se to tak pise sou to sice poláci ale všechno si nechávaj vyrábět a vyvýjet v EU a USA ....
Redshank

PříspěvekZaslal: st prosinec 29, 2010 8:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bombay napsal:
Tak jsem v půlce čokoextrifitu a už mi leze krkem. Já prostě musím mít alespo jednu pixlu nějakého banánu

Hele proteináci, lehký OT, ale nechci zakládat nový topic. Nějaký dobrý recept na naložení bůčku před uzením?

Přesně..já k tomu mam i čoko gainer od extrifitu takže super.... jestli má někdo v plánu objednávat WPC 80 od Extrifitu tak doporučuju jahodu.. nesrovnatelná chuť..ikdyž nemam jahody normálně rád..
patrikdundych

PříspěvekZaslal: st prosinec 29, 2010 8:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Redshank napsal:
Bombay napsal:
Tak jsem v půlce čokoextrifitu a už mi leze krkem. Já prostě musím mít alespo jednu pixlu nějakého banánu

Hele proteináci, lehký OT, ale nechci zakládat nový topic. Nějaký dobrý recept na naložení bůčku před uzením?

Přesně..já k tomu mam i čoko gainer od extrifitu takže super.... jestli má někdo v plánu objednávat WPC 80 od Extrifitu tak doporučuju jahodu.. nesrovnatelná chuť..ikdyž nemam jahody normálně rád..

jahoda je od nich opravdu nej,mam od nich ted vanilku ještě jsem to neotevřel tak jsem zvedavej
blazen

PříspěvekZaslal: st prosinec 29, 2010 8:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vanilku jsem měl 250g sáček a nic moc, taková trochu umělá chuť.. ale dá se to ;)
MOOG

PříspěvekZaslal: st prosinec 29, 2010 8:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Redshank napsal:
Bombay napsal:

Absolutne nejlepsi prichut WPC 80 je cokolada...
A navic skvela stravitelnost a nedela zadny hrudky
patrikdundych

PříspěvekZaslal: st prosinec 29, 2010 8:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MOOG napsal:
Redshank napsal:
Bombay napsal:

Absolutne nejlepsi prichut WPC 80 je cokolada...
A navic skvela stravitelnost a nedela zadny hrudky

Bez šejkru se to fakt nedá ....
blazen

PříspěvekZaslal: st prosinec 29, 2010 9:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ale houby.. já normálně vezmu bandasku za 80kč, nasypu WPC, naleju vodu, zavřu a zatřepu.. a je hotovo :)
patrikdundych

PříspěvekZaslal: st prosinec 29, 2010 10:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

blazen napsal:
ale houby.. já normálně vezmu bandasku za 80kč, nasypu WPC, naleju vodu, zavřu a zatřepu.. a je hotovo :)

no to jo ...ale pomocí lžičky a sklenice s tim nic nesvedeš
blazen

PříspěvekZaslal: st prosinec 29, 2010 10:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

patrikdundych napsal:
blazen napsal:

prý jde takhle rozmíchat akorát Matrix ale tak snad máš doma malou nádobu, kam můžeš protein nasypat a protřepat ne?.. to úplně stačí :)
nanobeast

PříspěvekZaslal: st prosinec 29, 2010 10:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

blazen napsal:
patrikdundych napsal:
blazen napsal:

prý jde takhle rozmíchat akorát Matrix ale tak snad máš doma malou nádobu, kam můžeš protein nasypat a protřepat ne?.. to úplně stačí :)

matrix sel takhle paradne...ale i all the whey nebo twinlab sel takhle rozmichat...ted mam gaspari myofusion a ten dela trochu hrudky...navic chutna otresne...

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 147, 148, 149 ... 558, 559, 560  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: