|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: st prosinec 22, 2010 2:28 pm Předmět: |
|
|
| lookzoR napsal: | | SMARTLABS Chow protein - chtěl bych se zeptat, jestli by mi někdo nevyfotil etiketu obsahu ( nutrition facts ) - prostě nutrice ... díky moc |
OMG najsi si jejich stranku a zeptej se
|
|
| nahoru |
|
 |
lookzoR

|
Zaslal: út prosinec 28, 2010 10:48 am Předmět: |
|
|
Ahoj, chtěl bych se zeptat co říkáte na protein - Carnivor od MuscleMeds - hověží proteinový izolát.
|
|
| nahoru |
|
 |
nanobeast
|
Zaslal: út prosinec 28, 2010 11:52 am Předmět: |
|
|
| lookzoR napsal: | | Ahoj, chtěl bych se zeptat co říkáte na protein - Carnivor od MuscleMeds - hověží proteinový izolát. |
Krome chuti vybornej..
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
Zaslal: st prosinec 29, 2010 8:06 pm Předmět: |
|
|
Tak dnes jsem ochutnal Whey protein od FA ,je to 66% koncentrát vyrobený v Irsku ....příchuť pistácie opravdu dobrá i s vodou,dokonce mi chutnal více než Pure whey stack
|
|
| nahoru |
|
 |
lookzoR

|
Zaslal: st prosinec 29, 2010 8:13 pm Předmět: |
|
|
| patrikdundych napsal: | Tak dnes jsem ochutnal Whey protein od FA ,je to 66% koncentrát vyrobený v Irsku ....příchuť pistácie opravdu dobrá i s vodou,dokonce mi chutnal více než Pure whey stack |
sorry, jsem asi neznalej ale co je FA?
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
Zaslal: st prosinec 29, 2010 8:15 pm Předmět: |
|
|
| lookzoR napsal: | | patrikdundych napsal: | Tak dnes jsem ochutnal Whey protein od FA ,je to 66% koncentrát vyrobený v Irsku ....příchuť pistácie opravdu dobrá i s vodou,dokonce mi chutnal více než Pure whey stack |
sorry, jsem asi neznalej ale co je FA? |
polská značka Fitness Authority mylsim ze se to tak pise sou to sice poláci ale všechno si nechávaj vyrábět a vyvýjet v EU a USA ....
|
|
| nahoru |
|
 |
Redshank

|
Zaslal: st prosinec 29, 2010 8:26 pm Předmět: |
|
|
| Bombay napsal: | Tak jsem v půlce čokoextrifitu a už mi leze krkem. Já prostě musím mít alespo jednu pixlu nějakého banánu
Hele proteináci, lehký OT, ale nechci zakládat nový topic. Nějaký dobrý recept na naložení bůčku před uzením? |
Přesně..já k tomu mam i čoko gainer od extrifitu takže super.... jestli má někdo v plánu objednávat WPC 80 od Extrifitu tak doporučuju jahodu.. nesrovnatelná chuť..ikdyž nemam jahody normálně rád..
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
Zaslal: st prosinec 29, 2010 8:31 pm Předmět: |
|
|
| Redshank napsal: | | Bombay napsal: | Tak jsem v půlce čokoextrifitu a už mi leze krkem. Já prostě musím mít alespo jednu pixlu nějakého banánu
Hele proteináci, lehký OT, ale nechci zakládat nový topic. Nějaký dobrý recept na naložení bůčku před uzením? |
Přesně..já k tomu mam i čoko gainer od extrifitu takže super.... jestli má někdo v plánu objednávat WPC 80 od Extrifitu tak doporučuju jahodu.. nesrovnatelná chuť..ikdyž nemam jahody normálně rád.. |
jahoda je od nich opravdu nej,mam od nich ted vanilku ještě jsem to neotevřel tak jsem zvedavej
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: st prosinec 29, 2010 8:33 pm Předmět: |
|
|
vanilku jsem měl 250g sáček a nic moc, taková trochu umělá chuť.. ale dá se to ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
MOOG

|
Zaslal: st prosinec 29, 2010 8:36 pm Předmět: |
|
|
| Redshank napsal: | | Bombay napsal: | Tak jsem v půlce čokoextrifitu a už mi leze krkem. Já prostě musím mít alespo jednu pixlu nějakého banánu
Přesně..já k tomu mam i čoko gainer od extrifitu takže super.... jestli má někdo v plánu objednávat WPC 80 od Extrifitu tak doporučuju jahodu.. nesrovnatelná chuť..ikdyž nemam jahody normálně rád.. |
Absolutne nejlepsi prichut WPC 80 je cokolada...
A navic skvela stravitelnost a nedela zadny hrudky
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
Zaslal: st prosinec 29, 2010 8:47 pm Předmět: |
|
|
| MOOG napsal: | | Redshank napsal: | | Bombay napsal: | Tak jsem v půlce čokoextrifitu a už mi leze krkem. Já prostě musím mít alespo jednu pixlu nějakého banánu
Absolutne nejlepsi prichut WPC 80 je cokolada...
A navic skvela stravitelnost a nedela zadny hrudky |
Bez šejkru se to fakt nedá ....
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: st prosinec 29, 2010 9:58 pm Předmět: |
|
|
ale houby.. já normálně vezmu bandasku za 80kč, nasypu WPC, naleju vodu, zavřu a zatřepu.. a je hotovo :)
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
Zaslal: st prosinec 29, 2010 10:13 pm Předmět: |
|
|
| blazen napsal: | | ale houby.. já normálně vezmu bandasku za 80kč, nasypu WPC, naleju vodu, zavřu a zatřepu.. a je hotovo :) |
no to jo ...ale pomocí lžičky a sklenice s tim nic nesvedeš
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: st prosinec 29, 2010 10:15 pm Předmět: |
|
|
| patrikdundych napsal: | | blazen napsal: | | ale houby.. já normálně vezmu bandasku za 80kč, nasypu WPC, naleju vodu, zavřu a zatřepu.. a je hotovo :) |
no to jo ...ale pomocí lžičky a sklenice s tim nic nesvedeš |
prý jde takhle rozmíchat akorát Matrix ale tak snad máš doma malou nádobu, kam můžeš protein nasypat a protřepat ne?.. to úplně stačí :)
|
|
| nahoru |
|
 |
nanobeast
|
Zaslal: st prosinec 29, 2010 10:16 pm Předmět: |
|
|
| blazen napsal: | | patrikdundych napsal: | | blazen napsal: | | ale houby.. já normálně vezmu bandasku za 80kč, nasypu WPC, naleju vodu, zavřu a zatřepu.. a je hotovo :) |
no to jo ...ale pomocí lžičky a sklenice s tim nic nesvedeš |
prý jde takhle rozmíchat akorát Matrix ale tak snad máš doma malou nádobu, kam můžeš protein nasypat a protřepat ne?.. to úplně stačí :) |
matrix sel takhle paradne...ale i all the whey nebo twinlab sel takhle rozmichat...ted mam gaspari myofusion a ten dela trochu hrudky...navic chutna otresne...
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|