|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Arnold Strong
|
Zaslal: st prosinec 22, 2010 4:44 pm Předmět: |
|
|
| Morico napsal: | | Majesty napsal: | V horni fazi si vzdycky pomuzes rukama.
Ale jinak krasny, plynuly pohyb, zavidim Myslim ze bys byl schopnej potahat tak 205, ne? |
Přesně tak, horní pozice ještě neni ideální, ale nějak se toho "dotahování" zatim nemůžu zbavit ... ale musim říct že tenhle závětrečnej shrug mi dycky krasně zničí trapézy :D
No příští MT tréninku budu zkoušet max pro 3 opak, rád bych zopáknul těch 190 a další pak maxko pro 1 opak, takže tam uvidíme, kolik se zadaří, těch 200 bych měl snad atakovat :) |
a nechceš jít prdelí ještě trochu níž dolu ze startovní pozice ,aby jsi do toho zapojil i více hamstringy já nevím co je lepší viděl sjem obě dvě provedení u strongmanu a lifteru -těžko říct _________________ nechceme zde americké rakety chceme žít v míru a blahobytu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Majesty

|
Zaslal: st prosinec 22, 2010 4:50 pm Předmět: |
|
|
Tjn. Na Anglii se mi libi to, ze tu je mnohem vetsi tradice tech silovych sportu nez v cechach :]
Ale jako nemysli si, ja tam mam z pure strongman equipu akorat log, koule, 400/600/800 pneu, tri axly 100-160, viking press, circusky, a to je tak vsecko.
Nemame treba vubec kufry, yoke, a podobne no.. coz me trochu sere :]
|
|
| nahoru |
|
 |
Morico

|
|
| nahoru |
|
 |
Morico

|
Zaslal: st prosinec 22, 2010 6:08 pm Předmět: |
|
|
| Majesty napsal: | Tjn. Na Anglii se mi libi to, ze tu je mnohem vetsi tradice tech silovych sportu nez v cechach :]
Ale jako nemysli si, ja tam mam z pure strongman equipu akorat log, koule, 400/600/800 pneu, tri axly 100-160, viking press, circusky, a to je tak vsecko.
Nemame treba vubec kufry, yoke, a podobne no.. coz me trochu sere :] |
Nooo to tam toho mate opravdu málo teda _________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
|
|
| nahoru |
|
 |
KOTO
|
Zaslal: st prosinec 22, 2010 7:09 pm Předmět: |
|
|
Dobrý, čekání se začíná vyplácet co?
Gratulace _________________ Hoo-ah!
|
|
| nahoru |
|
 |
Morico

|
|
| nahoru |
|
 |
KOTO
|
Zaslal: st prosinec 22, 2010 7:40 pm Předmět: |
|
|
To přeháníš,já za tebe nic neodzvedal
Pěkné svátky přeju! _________________ Hoo-ah!
|
|
| nahoru |
|
 |
Morico

|
|
| nahoru |
|
 |
wwwpower

|
Zaslal: st prosinec 22, 2010 7:47 pm Předmět: |
|
|
Morico kolik máš BW ? _________________ ''Nejde o to jak inkasuješ, jde o to kolik ran uneseš a přesto se znovu zvedneš, kolik ran dokážeš přijmout a nezastaví tě, vstaň!'' - Rocky Balboa
|
|
| nahoru |
|
 |
Morico

|
Zaslal: st prosinec 22, 2010 7:49 pm Předmět: |
|
|
| wwwpower napsal: | | Morico kolik máš BW ? |
Nevim, du se zvážit :D a za chvilku napíšu :D _________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
|
|
| nahoru |
|
 |
Morico

|
Zaslal: st prosinec 22, 2010 7:50 pm Předmět: |
|
|
102,1 kg v trenkach a před večeří _________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
|
|
| nahoru |
|
 |
wwwpower

|
|
| nahoru |
|
 |
Morico

|
|
| nahoru |
|
 |
wwwpower

|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: st prosinec 22, 2010 9:18 pm Předmět: |
|
|
| wwwpower napsal: |
no na těch 180cm myslim, že váha 105-110kg kvalitní hmoty je akorát. |
Pro strongmana ? Ne :]
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|