|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
žlutej

|
Zaslal: pá prosinec 24, 2010 8:41 am Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | Take se mne tam libi ty jednorucky, ty jsou naprosto skvely.
|
Ty jednoručky jsou právě úplně strašný. Mě hrozně vadilo jak jsou dlouhý a některé cviky se s nima cvičí dost blbě.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
žlutej

|
Zaslal: pá prosinec 24, 2010 10:49 am Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | žlutej , ty ještě žiješ ? proč už si nepíšeš loga |
Protože se mně to nechce psát a není na tom nic zajímavýho.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne prosinec 26, 2010 5:30 pm Předmět: |
|
|
26/12 TRENINK c.27
bench press
95kg x 5,5,5,5,5,5,5
-tak dnes zase tezce, sice loket ne 100% ok, ale dalo se. Mel bych se drzet schematu 5x5 a nedelat serie navic, ty prvni byly ok, posledni uz ovsem total na krev a to jsem nechtel. Jinak ok. Tech 5x5x100 snad padne, i kdyz nevim nevim
mrtvy tah
150kg x 5,5,5,5,5,5,5
-minule jsem psal, ze 5x5x150kg je v kapse, ale to byla zatim jen teorie, dnes jsem to provedl uz i po prakticke strance zase jeste neco navic  . Sedlo to pekne, vzal jsem si snad jedinou rovnou osu ve Valcu, je trochu jina, nez ty uplne stare od Grunu a trochu mne vyklouzavala z rukou a take mne pripada trochu tezsi, takze jsem si to asi u 2-3 serii u posl. opakovani musel znovu chytnout. Cil 5x5x150kg bez pasku je splnen, uvidime co dal.
premisteni a tlak
62,5kg x 7,7,7,7,7,7,7
-takze i zde jsem pridal a i zde splneno, i kdyz od 4. serie na konci hodne tezke. Ta posledni byla paradoxne lehci nez ty predchozi, protoze jsem asi konecne pochopil, jak se ma delat premisteni a nahoru jsem tu cinku vice tahal po tele a mene pouzival ruce, pak mensi pomoc nohama a bylo to subjektivne lehci, tan vyraz je pak vzdy celkem v pohode.
bicepsovy zdvih VC
50kg x 6,6,6,6,6
-ok, ale na bicak mam radeji lehci serie s vice opakovanima
kliky na bradlech
tlustoprd x 12,11,9,9,8
-dnes jsem jel vsechny serky na max, vic jsem z toho nevytahl, sila u cviku s vlastni vahou odchazi moc rychle
pritahy JR
42,5kg x 10,10,10,10,12
-to same jak minule, celkem fuska na udychani, ale laty jsem citil pekne
sikme tlaky JR
30kg x 9,9,8,8,8
-jelikoz jsou ty JR blbe oznacene (je to malo videt ) tak jsem myslel, ze mam 27,5ky, ale zdalo se mne to nejake tezke, od 3. serie uz celkem na krev a moc jsem si to neuzil. Asi nejhorsi cvik dnesniho treninku
superserie: bicepsovy zdvih EZ - skotovka + upazovani JR
35kg x 10,10,10,10,10 + 10kg x 14,14,14,14,14
-klasicka jako minule, ale bicak dnes nejaky tezky
zkacovacky na mici
20,20,20,20,20,20,20
-super cvik, opet jsem toho musel vyuzit, kdyz uz jsem tam byl
superserie: pritahy kladky v leze + protismerky
70kg x 12,12,12,12,15 + 22,5kg x 18,18,18,18,18
-v poradnem tempu, pauzy jen minimalni a sila se stale drzela, pekny pumping
military press
57,5kg x 7,7,7,7,7
-paradne to bralo ramena a sila neodchazela, jel jsem to s jinou osou nez minule, ktera mne prijde tezsi, ale to je fuk
swing
20kg x 15,15,15,15,15
-dnes jsem paradne citil nohy, skoro jak kdybych je cvicil. Kdyz mam nohy vice rozkrocene, tak mne to koleno dovoli jit mnohem nize.
predklony na stroji
50kg x 20,20,20,20,20
-gut
pullover
30kg x 20,20,20,20,20
-dnes se mne povedly vsechny serie po 20op, parada :)
uzky bench
60kg x 10,10,10,10,10
-u treti serie odesla sila a dotlacil jsem to tak tak, preci jen po pulloveru byly svaly unavene, tak jsem si dal pred 4. serii jednu serku zkracovacek a pak se k tomu vratil a i sila se vratila.
TIME: 2h 50 minut (93 serii)
- dnes opet trenink ve Valcu, u prvnich 3 zakladnich cviku jsem vsude pridal a vse splnil podle planu, i kdyz to byl fakt masakr a pak uz zacala aerobka :) a vse v pekelnem tempu. Trenink to byl super, az na to, ze jsem tam mel trochu konflikt s jednim clovekem, ktery mne ho trochu zkazil, kdyz mne do toho zacal kecat, ze je nesmysl cvicit vsechny partie v jednom treninku, proc si poradne neodjedu jeden sval a dalsi den druhy a kdyz jsem se mu neco snazil vysvetlit, tak se urazel, ze se mnou nebude bavit, ze ho nebudu poucovat o kulturistice, protoze on do ni dela 20 let nebo co (a docela ostre to rikal) a bla bla bla ale to se mne nechce rozepisovat  Bohuzel jsem se opet neudrzel a jel jsem toho vic, nez jsem chtel (mozna ze za to muze ten clovek, protoze jsem byl chvili fakt nasranej  ). Nevim, proc jsem pri treninku neunavnej, porad mam plno energie od zacatku do konce jedu jak masina a i po 3 hodinach bych byl schopnej pokracovat a ani nepotrebuji zadne sachry, staci voda. Pristi trenink dam vse lehce, i zakladni cviky, mozna bych zase mohl dat mrtvoly s JR stejne tak premisteni a tlak a pak asi split. Moc se mne do nej nechce, protoze tohle me bavi, jenze toho jedu moc najednou a chci cvicit casteji a ne ob dva dny. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: po prosinec 27, 2010 1:42 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | 26/12 TRENINK c.27
bench press
95kg x 5,5,5,5,5,5,5
-tak dnes zase tezce, sice loket ne 100% ok, ale dalo se. Mel bych se drzet schematu 5x5 a nedelat serie navic, ty prvni byly ok, posledni uz ovsem total na krev a to jsem nechtel. Jinak ok. Tech 5x5x100 snad padne, i kdyz nevim nevim
mrtvy tah
150kg x 5,5,5,5,5,5,5
-minule jsem psal, ze 5x5x150kg je v kapse, ale to byla zatim jen teorie, dnes jsem to provedl uz i po prakticke strance zase jeste neco navic . Sedlo to pekne, vzal jsem si snad jedinou rovnou osu ve Valcu, je trochu jina, nez ty uplne stare od Grunu a trochu mne vyklouzavala z rukou a take mne pripada trochu tezsi, takze jsem si to asi u 2-3 serii u posl. opakovani musel znovu chytnout. Cil 5x5x150kg bez pasku je splnen, uvidime co dal.
premisteni a tlak
62,5kg x 7,7,7,7,7,7,7
-takze i zde jsem pridal a i zde splneno, i kdyz od 4. serie na konci hodne tezke. Ta posledni byla paradoxne lehci nez ty predchozi, protoze jsem asi konecne pochopil, jak se ma delat premisteni a nahoru jsem tu cinku vice tahal po tele a mene pouzival ruce, pak mensi pomoc nohama a bylo to subjektivne lehci, tan vyraz je pak vzdy celkem v pohode.
bicepsovy zdvih VC
50kg x 6,6,6,6,6
-ok, ale na bicak mam radeji lehci serie s vice opakovanima
kliky na bradlech
tlustoprd x 12,11,9,9,8
-dnes jsem jel vsechny serky na max, vic jsem z toho nevytahl, sila u cviku s vlastni vahou odchazi moc rychle
pritahy JR
42,5kg x 10,10,10,10,12
-to same jak minule, celkem fuska na udychani, ale laty jsem citil pekne
sikme tlaky JR
30kg x 9,9,8,8,8
-jelikoz jsou ty JR blbe oznacene (je to malo videt ) tak jsem myslel, ze mam 27,5ky, ale zdalo se mne to nejake tezke, od 3. serie uz celkem na krev a moc jsem si to neuzil. Asi nejhorsi cvik dnesniho treninku
superserie: bicepsovy zdvih EZ - skotovka + upazovani JR
35kg x 10,10,10,10,10 + 10kg x 14,14,14,14,14
-klasicka jako minule, ale bicak dnes nejaky tezky
zkacovacky na mici
20,20,20,20,20,20,20
-super cvik, opet jsem toho musel vyuzit, kdyz uz jsem tam byl
superserie: pritahy kladky v leze + protismerky
70kg x 12,12,12,12,15 + 22,5kg x 18,18,18,18,18
-v poradnem tempu, pauzy jen minimalni a sila se stale drzela, pekny pumping
military press
57,5kg x 7,7,7,7,7
-paradne to bralo ramena a sila neodchazela, jel jsem to s jinou osou nez minule, ktera mne prijde tezsi, ale to je fuk
swing
20kg x 15,15,15,15,15
-dnes jsem paradne citil nohy, skoro jak kdybych je cvicil. Kdyz mam nohy vice rozkrocene, tak mne to koleno dovoli jit mnohem nize.
predklony na stroji
50kg x 20,20,20,20,20
-gut
pullover
30kg x 20,20,20,20,20
-dnes se mne povedly vsechny serie po 20op, parada :)
uzky bench
60kg x 10,10,10,10,10
-u treti serie odesla sila a dotlacil jsem to tak tak, preci jen po pulloveru byly svaly unavene, tak jsem si dal pred 4. serii jednu serku zkracovacek a pak se k tomu vratil a i sila se vratila.
TIME: 2h 50 minut (93 serii)
- dnes opet trenink ve Valcu, u prvnich 3 zakladnich cviku jsem vsude pridal a vse splnil podle planu, i kdyz to byl fakt masakr a pak uz zacala aerobka :) a vse v pekelnem tempu. Trenink to byl super, az na to, ze jsem tam mel trochu konflikt s jednim clovekem, ktery mne ho trochu zkazil, kdyz mne do toho zacal kecat, ze je nesmysl cvicit vsechny partie v jednom treninku, proc si poradne neodjedu jeden sval a dalsi den druhy a kdyz jsem se mu neco snazil vysvetlit, tak se urazel, ze se mnou nebude bavit, ze ho nebudu poucovat o kulturistice, protoze on do ni dela 20 let nebo co (a docela ostre to rikal) a bla bla bla ale to se mne nechce rozepisovat Bohuzel jsem se opet neudrzel a jel jsem toho vic, nez jsem chtel (mozna ze za to muze ten clovek, protoze jsem byl chvili fakt nasranej ). Nevim, proc jsem pri treninku neunavnej, porad mam plno energie od zacatku do konce jedu jak masina a i po 3 hodinach bych byl schopnej pokracovat a ani nepotrebuji zadne sachry, staci voda. Pristi trenink dam vse lehce, i zakladni cviky, mozna bych zase mohl dat mrtvoly s JR stejne tak premisteni a tlak a pak asi split. Moc se mne do nej nechce, protoze tohle me bavi, jenze toho jedu moc najednou a chci cvicit casteji a ne ob dva dny. |
Zdravím,
pročetl jsem kompletně tvůj log a musím konstatovat, že si ten nejvíc největší blázen :-D. Zajímá mě jak se stravuješ. Kolik KJ sníš tak během dne ?? Máš nějaké aktualní fotky ??
Good luck do dalších tréninků
|
|
| nahoru |
|
 |
Morico

|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: po prosinec 27, 2010 2:03 pm Předmět: |
|
|
Dej si na foru hledat Draper a má tu víc logů, kdybys to dal do tištěné podoby, měl bys z toho docela solidní román:D Příjemné čtení, napiš až to všechno přečteš:D
Jinak koukám, že zase začínáš Drejprdovat:D _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: po prosinec 27, 2010 2:49 pm Předmět: |
|
|
| Wojtkingson napsal: | Dej si na foru hledat Draper a má tu víc logů, kdybys to dal do tištěné podoby, měl bys z toho docela solidní román:D Příjemné čtení, napiš až to všechno přečteš:D
Jinak koukám, že zase začínáš Drejprdovat:D |
Ha, tak to je masakr. Když jsem objevil log s 224 stranama, tak jsem to rovnou vzdal :-D. Ale projel jsem pár fotek, co v tom logu byly a musím říct, že luxus :O.
|
|
| nahoru |
|
 |
I.N.G.
|
Zaslal: po prosinec 27, 2010 2:51 pm Předmět: |
|
|
| Morico napsal: | | Draper napsal: | | Cil 5x5x150kg bez pasku je splnen, uvidime co dal. |
Dál 5x5x200 bez opasku |
4x4x200 by taky ušlo
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: po prosinec 27, 2010 3:06 pm Předmět: |
|
|
| Reiben napsal: | | Wojtkingson napsal: | Dej si na foru hledat Draper a má tu víc logů, kdybys to dal do tištěné podoby, měl bys z toho docela solidní román:D Příjemné čtení, napiš až to všechno přečteš:D
Jinak koukám, že zase začínáš Drejprdovat:D |
Ha, tak to je masakr. Když jsem objevil log s 224 stranama, tak jsem to rovnou vzdal :-D. Ale projel jsem pár fotek, co v tom logu byly a musím říct, že luxus :O. |
tjn, aji ty vahy byly hodne slusne jak na MT, celni drepy.... jen ty bence se 140 kg sem nensel
|
|
| nahoru |
|
 |
Čebyšev
|
Zaslal: po prosinec 27, 2010 3:16 pm Předmět: |
|
|
| Reiben napsal: | Zdravím,
pročetl jsem kompletně tvůj log a musím konstatovat, že si ten nejvíc největší blázen :-D. Zajímá mě jak se stravuješ. Kolik KJ sníš tak během dne ?? Máš nějaké aktualní fotky ??
Good luck do dalších tréninků |
moc nežere... drží dietu, aby byla štíhlouunká:)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po prosinec 27, 2010 4:50 pm Předmět: |
|
|
Dnes po 4 mesicich na vaze. Vedel jsem, ze jsem tlustej, ale ze tolik?
111kg
Doprdele.... _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|