|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
grogy

|
Zaslal: út prosinec 21, 2010 10:43 pm Předmět: |
|
|
| Janze napsal: | | grogy napsal: | | Janze napsal: | | tentokrát souhlas s jogou a hlavně si z toho vem do budoucna ponaučení! |
teď mě tady polovina fora zjebe za to, jakej jsem debil |
v rodině jsou záda špatný, tak bych ti přál, ať se z toho rychle dostaneš. a nebudu tě jebat, i když nebylo až tak nepravděpodobné, že se něco dosere, když jsem sledoval tvůj log. na začátku jsem ti i psal, že zdravý cvičení vypadá jinak :) | jo, záda sou právě nejhorší, když tě bolí ruka noha...tak seš z části omezenej, ale já si te´d připadám jak kripl, když se mám ohnout
Já vím, že jsme mi to říkali, o to víc mě sere, co se stalo ale mě to prostě baví, a s tím nic neudělám, a bojím se toho že až se vyléčím, tak na to budu zase srát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Majesty

|
Zaslal: st prosinec 22, 2010 3:37 pm Předmět: |
|
|
| JOga napsal: | | Majesty napsal: |
Jogo kdy budou videa ? |
už jsem se přiznal, ale mrtvolu, bench, dřep mám pořád o dost velkej kus lepší než ty |
Nemas no. Ja spis hlavne pochybuju jestli vubec cvicis, bo podle tech tvych kecu to vypada spis jak kdybys opakoval to co tady nekdo napise na foru, smutny. Az natocis videa a bude tam jasne receno ze to jses ty tak pak se ohanej mighty kecama ze jsi lepsi nez nekdo tady, zatim jsi porad jen internetovej [a uz i usvedcenej] lhar ;]
| JOga napsal: |
btw. si tedkom myslíš, že když děláš v anglii hospodynku a chodíš do echt fitka, nosíš čepičku a drsnou mikinku tak se z tebe mám zesrat? ...jdi si dát dick press a neotravuj |
Prosimte tys mi plakal na PMku ze nejsi itachi jeste kdyz jsem byl v Cechach, tak co na co si tady hrajes ty postizaku ?
Takovejch NIC co si hrajou pres net na arogantniho frajera a v realu jsou maly, vyhubly, brejlaty a zakomplexovany stvoreni ktery v zivote nemeli holku jsem uz poznal hodne, nejsi nic novyho
|
|
| nahoru |
|
 |
JOga

|
Zaslal: st prosinec 22, 2010 3:44 pm Předmět: |
|
|
| Majesty napsal: |
Prosimte tys mi plakal na PMku ze nejsi itachi jeste kdyz jsem byl v Cechach, tak co na co si tady hrajes ty postizaku ? |
co kecáš za sračky? napsal jsem ti jen :
| citace: | | Vole řeknu ti to naposled, já nejsem itači a ani netuším kdo to je.... |
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: st prosinec 22, 2010 3:54 pm Předmět: |
|
|
Jo, a plakals u toho a volal maminku
Tak kdy budou ty videa, jOgo, Itachi nebo VaskuMa?
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st prosinec 22, 2010 4:00 pm Předmět: |
|
|
| Majesty napsal: | | JOga napsal: | | Majesty napsal: |
Jogo kdy budou videa ? |
už jsem se přiznal, ale mrtvolu, bench, dřep mám pořád o dost velkej kus lepší než ty |
Nemas no. Ja spis hlavne pochybuju jestli vubec cvicis, bo podle tech tvych kecu to vypada spis jak kdybys opakoval to co tady nekdo napise na foru, smutny. Az natocis videa a bude tam jasne receno ze to jses ty tak pak se ohanej mighty kecama ze jsi lepsi nez nekdo tady, zatim jsi porad jen internetovej [a uz i usvedcenej] lhar ;]
| JOga napsal: |
btw. si tedkom myslíš, že když děláš v anglii hospodynku a chodíš do echt fitka, nosíš čepičku a drsnou mikinku tak se z tebe mám zesrat? ...jdi si dát dick press a neotravuj |
Prosimte tys mi plakal na PMku ze nejsi itachi jeste kdyz jsem byl v Cechach, tak co na co si tady hrajes ty postizaku ?
Takovejch NIC co si hrajou pres net na arogantniho frajera a v realu jsou maly, vyhubly, brejlaty a zakomplexovany stvoreni ktery v zivote nemeli holku jsem uz poznal hodne, nejsi nic novyho |
tobe taky? Mne taky a asi nas bylo vic. Ale asi ti neposilal 1000 mrkcich smajliku jako mne ze? V tom mam u JOgy vysadu jen ja, hec
Kdyz uz chces, JOgo, aby te tu lide brali, tak bys mozna mohl uvest na pravou miru to, proc jsi to vlastne delal, jestli ti to delalo tak dobre vymyslet si, jestli se za tim skryva nejaka psychicka porucha ci nejake osobni problemy atd, coz bych docela chapal. Takhle to kdysi udelal Setny a bylo mu odpusteno. Pokud vim, tak jsi zatim jen uznal, ze sis "trochu" zaokrouhloval a tot vse. Osobne bych rekl, ze tve tve vykony jsou velmi podobne tomu, jake jsi uvadel ve svem logu na konkurencnim foru pod nickem VasekMa. Ale o ty vykony tady vlastne vibec nejde. Budu se opakovat, ale opravdu me zarazi, ze si tu po tom vsem stale stavis do role mravokarce a rozdavas tu sva radoby moudra. Opravdu te nekdy nenapadlo nam to treba vsechno objasnit? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: pá prosinec 24, 2010 9:40 am Předmět: |
|
|
záda krásně povolujou, sice to ještě bolí, ale vůbec se to nedá srovnávat s tím, jak mě to bolelo na začátku...přes svátky si dám (pro jistotu) úplný volno, a pak pomalu začnu v lednu cvičit...
Všem čtenářům mého logu (jestli někdo takový je) Přeji štastné a veselé Vánoce
|
|
| nahoru |
|
 |
parez
|
Zaslal: pá prosinec 24, 2010 10:05 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: pá prosinec 24, 2010 10:17 am Předmět: |
|
|
| parez napsal: | | Tobě taky ;-) |
díky
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: út prosinec 28, 2010 12:40 am Předmět: |
|
|
záda už jsou úplně v pořádku, takže zítra už možná dám nějakej lehoučkej trénink
|
|
| nahoru |
|
 |
pstruh103

|
Zaslal: út prosinec 28, 2010 12:48 am Předmět: |
|
|
pěkný ale ono to vypadalo že to vážné nebude.. tohle v menším měřítku jsem míval po tréninku po delší pauze.. prostě vzpřimovače nebyli zvyklý a pak jsem měl ztuhlé a táhli mě i 4-5dnů ale při cvičení se mi to nestalo.. tak začni zlehka... vyplatí se to (a aspon si nebudu připadat tak trapně) _________________ Dneska si k obědu udělám pečínku s rýží a zeleninou
aha já budu mít šišky s mákem
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: út prosinec 28, 2010 12:54 am Předmět: |
|
|
| pstruh103 napsal: | pěkný ale ono to vypadalo že to vážné nebude.. tohle v menším měřítku jsem míval po tréninku po delší pauze.. prostě vzpřimovače nebyli zvyklý a pak jsem měl ztuhlé a táhli mě i 4-5dnů ale při cvičení se mi to nestalo.. tak začni zlehka... vyplatí se to (a aspon si nebudu připadat tak trapně) |
jo já jsem si taky myslel (doufal) že to nebude nic hroznýho (hlavně dlouhodobýho).
to jsi měl asi v hodně menším měřítku, protože já jsem se následující ráno po úrazu ( to to bolelo nejvíc) jsem se z postele (a to nekecám!) zvedal 15 minut
jo, jestli půjdu zejtra tak to bude něco fakt hodně lehkých, čistě na "protáhnutí"
nevím jak si vyložit tvojí poslední poznámku, vzhledem k tomu že zvedáš stejně nebo víc než já, a vážíš o spoustu kilo míň, tak tu tvojí poznámku nechápu
|
|
| nahoru |
|
 |
pstruh103

|
Zaslal: út prosinec 28, 2010 12:55 am Předmět: |
|
|
no tak to bylo i myšleno :D aspon tě tedka (teda aspon doufám nějak dotáhnu) nebyla myšlena ve zlém :) _________________ Dneska si k obědu udělám pečínku s rýží a zeleninou
aha já budu mít šišky s mákem
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: út prosinec 28, 2010 12:57 am Předmět: |
|
|
| pstruh103 napsal: | | no tak to bylo i myšleno :D aspon tě tedka (teda aspon doufám nějak dotáhnu) nebyla myšlena ve zlém :) |
věřím, (nebo alspoň doufám ) že nebyla myšlena ve zlém, ale nechápu proč by ses měl cítít trapně když zvedáš víc než já
asi radši půjdu spát, jsem docela mimo
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|