|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
grogy

|
Zaslal: st prosinec 29, 2010 10:11 pm Předmět: |
|
|
Trénink
dneska jsem cvičil nejtrapnější trénink ve svém životě....skoro se mi ani nechce psát...ale stejně vám ho napíšu
Dřepy
5x5x30kg
Tahy
5x5x30kg
Benč
5x5x30kg
Přemístění+ výraz
5x5x30kg
Břicho
5x5
tohle bylo na rozjezd, příště přitvrdíme.... (dáme tam 50kg )
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
pstruh103

|
Zaslal: st prosinec 29, 2010 10:15 pm Předmět: |
|
|
dobrej deload z toho vytěžíš maximum :) _________________ Dneska si k obědu udělám pečínku s rýží a zeleninou
aha já budu mít šišky s mákem
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: st prosinec 29, 2010 10:49 pm Předmět: |
|
|
| pstruh103 napsal: | | dobrej deload z toho vytěžíš maximum :) |
neser kůli tobě si tam příště pořádně naložím a zase pojedu do nemocnice
|
|
| nahoru |
|
 |
pstruh103

|
Zaslal: st prosinec 29, 2010 10:57 pm Předmět: |
|
|
hele to by nemuselo bejt zas tak marný třeba se svezeš sanitkou v zimě _________________ Dneska si k obědu udělám pečínku s rýží a zeleninou
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: st prosinec 29, 2010 11:03 pm Předmět: |
|
|
| pstruh103 napsal: | hele to by nemuselo bejt zas tak marný třeba se svezeš sanitkou v zimě |
jenže ty nevíš, že já jsem schopnej to fakt udělat.....
budeš mě mít na svědomí
|
|
| nahoru |
|
 |
pstruh103

|
Zaslal: st prosinec 29, 2010 11:06 pm Předmět: |
|
|
jestli budeš mít další trénink v pátek to radši nedělej... sanitáři budou mít beztak moc práce a tak pro tebe pošlou sanitku jenom s řidičem... a nevím jak tě takovej 1 řidič naloží a znáš jihlavskou nemocnici... párkrát jsem tam byl a co šlo tak to mi zkurvili... hlavně na chirurgii (na té nové nemocnici) ve staré svojí práci ještě jakžtakž dělají dobře _________________ Dneska si k obědu udělám pečínku s rýží a zeleninou
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: st prosinec 29, 2010 11:17 pm Předmět: |
|
|
| pstruh103 napsal: | | jestli budeš mít další trénink v pátek to radši nedělej... sanitáři budou mít beztak moc práce a tak pro tebe pošlou sanitku jenom s řidičem... a nevím jak tě takovej 1 řidič naloží a znáš jihlavskou nemocnici... párkrát jsem tam byl a co šlo tak to mi zkurvili... hlavně na chirurgii (na té nové nemocnici) ve staré svojí práci ještě jakžtakž dělají dobře |
ty vole, ty už o tom mluvíš, jako by se to mělo stát!!!
já myslím že kdyby se mi něco stalo, tak že mě nenaloží ani 5 doktorů
jinak máš pravdu, jihlavská nemocnice stojí za hovno (sou tam samí idioti)
Ale v pátek asi budou mít hodně napilno (až mi pyrotechnika urve ruce )
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: so leden 01, 2011 1:29 am Předmět: |
|
|
tak, a je po silvestru. Pyrotechnika mi ruce neurvala (a že k tomu nebylo daleko) ani jsem se neuchlastal k smrti.
všem co jste silvestra přežili, jako já, přeju šťastnej a úspěšnej rok 2011 , hodně zvednutýho železa a hlavně hodně zdraví.
ps. přání pouze pro čtenáře mého logu  vy ostatní si polibte prdel
|
|
| nahoru |
|
 |
pstruh103

|
Zaslal: so leden 01, 2011 2:58 am Předmět: |
|
|
a sakra... jak na novej rok tak po celej rok... už se mých návštěv tvého logu nezbavíš
btw. pyrotechnika mám akorát popálený prsty kdy se mi převrátila flaška a rachejtla vylítla kolem mě a já se kryl rukou :D _________________ Dneska si k obědu udělám pečínku s rýží a zeleninou
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: so leden 01, 2011 9:56 am Předmět: |
|
|
| pstruh103 napsal: | a sakra... jak na novej rok tak po celej rok... už se mých návštěv tvého logu nezbavíš
btw. pyrotechnika mám akorát popálený prsty kdy se mi převrátila flaška a rachejtla vylítla kolem mě a já se kryl rukou :D |
tak v tom případě doufám že "jak na novej rok, tak po celej rok" neplatí....
jo, taky mám puchejř jak svině...a jedna petarda mi bouchla v ruce...ale naštěstí se mi nic nestalo
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: so leden 01, 2011 4:39 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: so leden 01, 2011 9:49 pm Předmět: |
|
|
Trénink
Dřepy
5x30, 50
3x70, 90, 110
Tahy
5x50, 50
3x70, 90, 110, 130
Benč
5x50, 50, 50
3x70, 70
+ břicho
od pondělí najíždím na přípravu na závody (od trenéra), akorát ještě musím rozmyslet váhy..protože za normálních okolností bych v pondělí měj jet 200 na tah čož si ještě chvilku netroufnu
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: po leden 03, 2011 10:46 pm Předmět: |
|
|
Trénink
Tahy
3x93, 112, 112, 120, 120, 120, 120
Benč
6x45
5x55
4x62, 62
3x67, 67
2x72, 72
1x77, 77
3x67
5x57
7x50
Tahy
3x102, 120, 120, 140, 140
2x160, 160, 160, 160
serie 29
opakování 90
čas 58 minut
nějaký zhodnocení? hrůza, děs
do poslední serie benče to docela šlo, ale jak jsem začal ty druhý tahy, tak sem to nemohl udejchat a hrozně to těžklo... do těch posledních 4 serií jsem se doslova nutil...
a nejhorší je, že u všech tahů jsem, kvůli zádům, tento týden ještě snížil váhy o 15%, ale příští týden už snižovat nebudu..to bude sranda
při jedný z posledních serií se mi natrhl mozol ale ještě drží, tak mi poraďte, co mám dělat, abych si ho příště neurval...
btw. drapere, obdivuju tě...já tady mám 30 serií a už brečim a ty si jich běžně dáváš 60
|
|
| nahoru |
|
 |
Čebyšev
|
Zaslal: po leden 03, 2011 10:55 pm Předmět: |
|
|
nic, urvi ho... ale ne tak, abys ho zatrhnul do masa, pochopitelně... když to neuděláš, tak si ho příště do masa utrhneš o činku a bude to stát úplně za hovno
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: po leden 03, 2011 11:07 pm Předmět: |
|
|
| Čebyšev napsal: | | nic, urvi ho... ale ne tak, abys ho zatrhnul do masa, pochopitelně... když to neuděláš, tak si ho příště do masa utrhneš o činku a bude to stát úplně za hovno |
to nejde..on ještě není ani na tolik natrhlej abych ho mohl urvat...akorát se mi trošku podlil krví...radši bych ho tam udržel...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|