MORICO's Logbook ~ hybridní trénink: posilování / kolo

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 30, 31, 32 ... 113, 114, 115  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - MORICO's Logbook ~ hybridní trénink: posilování / kolo  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> MORICO's Logbook ~ hybridní trénink: posilování / kolo
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Morico

PříspěvekZaslal: pá prosinec 31, 2010 5:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
Morico napsal:
Do ted asi posledni 2 videa u zapisu treninku nesly pustit, ted uz by to melo bejt OK :)

za cistotu provedeni u mrtvoly bych ti dal tak trojku
ale s kazdym ses narovnal, takze GUT
kdy tam budou dva metraky?

200 a doufejme i trochu víc, by mělo padnout příští MT trénink > někdy za tejden cca ...
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: pá prosinec 31, 2010 5:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Morico napsal:
Peter Ustinov napsal:
Morico napsal:
Do ted asi posledni 2 videa u zapisu treninku nesly pustit, ted uz by to melo bejt OK :)

za cistotu provedeni u mrtvoly bych ti dal tak trojku
ale s kazdym ses narovnal, takze GUT
kdy tam budou dva metraky?

200 a doufejme i trochu víc, by mělo padnout příští MT trénink > někdy za tejden cca ...

tak to toc, jsi inspiraci
Morico

PříspěvekZaslal: pá prosinec 31, 2010 5:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Ja bych se tada u tech mrtvol bal to takhle rvat Pokud bych see u prvniho opakovani takto kroutil, tak bych si fakt nelajzl pokracovat

Ono u mě je to tak, že když se pokoušim o nějaký PRka, tak se děsně soustředim na to to splnit a zapomenu se u toho na začátku pořádně srovnat ... jakmile se na začátku dobře srovnam, tak už to tak je celej pohyb a naopak ... takže na to musim dávat pozor ... ale zas nějak extra sem to nerval, kdybych neměl pocit jistoty ve středu těla, tak bych tam nutně to 3 opak. ani netahal.
Morico

PříspěvekZaslal: pá prosinec 31, 2010 5:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
tak to toc, jsi inspiraci

Díky .. pokusy o PR točim vždy :-) takže to blejsknu :)
Morico

PříspěvekZaslal: pá prosinec 31, 2010 5:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pstruh103 napsal:
možná by pomohlo zařadit dotahy... jinač ta spodní fáze pohybu byla příliš lehká :)

Přemejšlel jsem nad tim a možná je zařadim ... problém je, že musim vymyslet jak to cvičit v posilovně ... musel bych si nosit asi nějaký špalky :D
pstruh103

PříspěvekZaslal: pá prosinec 31, 2010 5:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

heh :) v jak moc luxusní posilovně cvičíš ? jako jestli by jim třeba nevadilo kdyby si nevím 3 kotouče dal na sebe.. není to ideál a není to ani nejhorší

aha já budu mít šišky s mákem
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: pá prosinec 31, 2010 5:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Morico napsal:
pstruh103 napsal:
možná by pomohlo zařadit dotahy... jinač ta spodní fáze pohybu byla příliš lehká :)

Přemejšlel jsem nad tim a možná je zařadim ... problém je, že musim vymyslet jak to cvičit v posilovně ... musel bych si nosit asi nějaký špalky :D

ja si to davam normalne na benchovku, ale to jsou orptoti tobe male vahy
ale bylo mi porazeno, ze si mam dat na kazdou dtranu dva nebo tri dvacetikilove kotouce a na ne polozit cinku

edit:kudla ryboune, stves me
pstruh103

PříspěvekZaslal: pá prosinec 31, 2010 5:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jestli tě štve rychlost mé reakce a nebo rychlosti psaní tak se omlouvám ale na obchodní akademii se rychlost psaní všemi 10 učí... :) (ale at nejsme OT)
jj bud dej ty 3 kotouče a nebo si normálně dones špalky třeba dostaneš pak slevu na cvičení :)

aha já budu mít šišky s mákem
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Morico

PříspěvekZaslal: pá prosinec 31, 2010 6:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

... když jsem to cvičil hodně dávno tak sem to dělal tak, že jsem si vylez na cca 20cm vysokej kovovej step (nebo jak se tomu říká) a činku jsem měl položenou normálně v silovym stojanu ... ale balancovat na tom s nějakýma 250kg nebo kolik bych tak zvedal na dotahy by bylo asi o hubu ...
... no a ta nejjedonužší varianta - položit si pár kotoučů místo špalků mi samozřejmě nenapadla a problém je vyřešen
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: pá prosinec 31, 2010 6:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Morico napsal:

... no a ta nejjedonužší varianta - položit si pár kotoučů místo špalků mi samozřejmě nenapadla a problém je vyřešen

klektivni IQ je na ronnie.cz vysoke, ale mam obavu, ze se postupujici hodinou bude snizovat
KOTO

PříspěvekZaslal: pá prosinec 31, 2010 8:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dotahy bych pro Raw liftera samouka vůbec nedoporučoval.

1.Málkdo se umí při dotahu sám srovnat tak,aby byl přesně v té pozici v jaké cvičí danou fázi v mrtvém tahu...

2.Efekt pro celkový dl je velmi nejistý.Podle mě by bylo lepší posílit konkrétní svaly,co tě při tom dotahu tak eliminují.Třeba například velmi těžké krčení ramen s těžkými vahami.Klidně i s mírným cheatingem který ti dopomůže využít váhy obdobné při těžkém DL...

3.To že někomu nejde dotah ještě nutně neznamená,že má slaby dotah,ale može být klidně slabý celý a nebo má špatnou techniku. (nepisu to konkrétně)
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: pá prosinec 31, 2010 8:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

KOTO napsal:
Dotahy bych pro Raw liftera samouka vůbec nedoporučoval.

1.Málkdo se umí při dotahu sám srovnat tak,aby byl přesně v té pozici v jaké cvičí danou fázi v mrtvém tahu...

2.Efekt pro celkový dl je velmi nejistý.Podle mě by bylo lepší posílit konkrétní svaly,co tě při tom dotahu tak eliminují.Třeba například velmi těžké krčení ramen s těžkými vahami.Klidně i s mírným cheatingem který ti dopomůže využít váhy obdobné při těžkém DL...

3.To že někomu nejde dotah ještě nutně neznamená,že má slaby dotah,ale može být klidně slabý celý a nebo má špatnou techniku. (nepisu to konkrétně)

ty jdes do podpisu
Morico

PříspěvekZaslal: so leden 01, 2011 11:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Koto má pravdu ... hlavně v tom, že bude rozdíl v tréninku pro silovýho trojbojaře a pro RAW lifting ... já sem o tom nebyl taky zcela přesvědčenej, jestli by dotahy byly zrovna pro mě tim nejlepším řešením, ale 100% jistej jsem si nebyl ...

a to co psal jako za 3) v tom má taky pravdu, akorád to bylo asi špatně pochopeno (nevidim důvod si to dávat do podpisu) ... podle mě to myslel tak ... že to, že mam problém s dotáhnutím tý mrtvoly nemusí nutně znamenat že mam slabej jenom ten dotah ... může to bejt, jak psal, známka toho, že sem na tu váhu, resp. na striktní provedení s takovou vahou ještě slabej a nebo že nemam OK techniku - a můžu potvrdit, že je to kombinace obojího, jednak jsem se na začátku nesrovnal správně a jednak ty 3 opáčka nebyly nejlehčí ...

Pokud budu chtít zlepšit mrtvý tah - musim cvičit mrtvý tah (samozřejmě + nějaký doplňky) ... ono je to vidět krásně i na mým progresu ... nedávno jsem přesně stejným způsobem špatně dotahoval 180 a teď jsem schopněj dát 180 plynulým pohybem až do locku ...

... jako shrnutí bych viděl prostě že se musim k tomu hlavně správně na začátku poskládat při každým opakování a bude to OK

EDIT: a ještě jedna věc, když už si někdo dává něco do podpisu, dal bych tam celou větu ... ono ten úryvek působí opravdu divně, než když je za tim ještě druhá část toho souvětí
KOTO

PříspěvekZaslal: so leden 01, 2011 12:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Morrico správně rozepsal mou myšlenku...
Hloupí ať se smějí ale pokud někdo nedotáhne maximální váhu víš jak nad kolena,tak to pro mě prostě nebude impulz k tomu,aby zařadil dotahy.
Stejně jako když neodlepíš maximálku od země,tak to neznamená,že ihned budeš cvičit DL z deficitu.
Prostě to chce potrénovat celkově DL
Morico

PříspěvekZaslal: so leden 01, 2011 12:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

KOTO napsal:
Morrico správně rozepsal mou myšlenku...
Hloupí ať se smějí ale pokud někdo nedotáhne maximální váhu víš jak nad kolena,tak to pro mě prostě nebude impulz k tomu,aby zařadil dotahy.
Stejně jako když neodlepíš maximálku od země,tak to neznamená,že ihned budeš cvičit DL z deficitu.
Prostě to chce potrénovat celkově DL

Tak tak. A deadlift z deficitu je podle mě skoro k ničemu :-)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - MORICO's Logbook ~ hybridní trénink: posilování / kolo Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 30, 31, 32 ... 113, 114, 115  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: