Zaslal: po prosinec 27, 2010 10:41 pm Předmět: Kimi(ektomorf)-objem
Tak jsem se taky rozhodl, že si založím log a pokusím se do něj psát každý den co jsem cvičil a jak jsem jedl :)
Něco o mě
18 let
184 cm
79,8 kg
v posilovně jsem začal už někde v roce 2004, ale chodil jsem tak párkrát do roka a technika, dřepy, MT... mi nic neříkala. Jídlo už vůbec ne, cpal jsem se čokoládama, bagetama, párky v rohlíku, hamburgery... proto jsem se taky asi 2 roky držel na 70kg :)
Když sem se o to začal v září zajímat, vážil jsem ještě 70kg, po sestavení tréningu a jídelníčku mi váha vyskočila za 4 měsíce o neuvěřitelných 10kg, což je podle mě hodně dobrý výsledek. Navíc jsem jel objemový tréning a jídelníček taktéž, ze suplimentů jsem měl akorát Mutant mass gainer který mi vystačil na 3 měsíce. Byl jsem překvapený, že po InBody testech jsem dopadl takto..
Tuk - 6,7 kg
Svaly - 42 kg
Tady máte obrázek s podrobnostma:
Jinak ode dneška jsem se rozhodl cvičit tréning korte takže sem hned hodím jak to dnes vypadalo. Pořídil jsem si i další suplementy jako jsou Compress B.I.G a WPC 80% od extrifit.
Připomínky určitě piště, ale jen smysluplný !
Progres
1.12.2013 - strana 11
3.1.2014 - strana 12
Naposledy upravil Kimikaca dne pá leden 03, 2014 3:05 pm, celkově upraveno 6 krát
Pondělí 27. prosince 2010 1. tréningový den (Pondělí)
Dnes jsem se změřil a vypadá to takto:
Pravý biceps: 38cm (zatnutý)
Levý biceps: 37,5cm (zatnutý)
Ramena: 117 cm
Hrudník: 99cm (nafouklý)
Pas: 83cm (zatnutý)
Stahna: 55cm
Jídelníček radši psát nebudu, asi by jste se zhrozili...
Bench 5x5 - 60kg - myslím že třetí týden už budu mít problém
Jednoručky ve stoje (biceps): 4x10 - 10kg
Francouzský tlak obouruč jednoručky v sedě (triceps): 4x10 - 13,5 kg - tady jsem se zase trochu podcenil, příště musím přidat
Břicho: 50 sedlehů, 2x10 zkracovaček
Naposledy upravil Kimikaca dne st leden 05, 2011 8:09 pm, celkově upraveno 5 krát
Tak jsem se dneska ráno zvážil a zjistil jsem že mám už jen 77.7kg :) od pátka do pondělí jsem totiž neměl k obědu kuře, furt jsem někde lítal a jedl to co bylo, takže cukroví, brambůrky, slaný tyčky, občas nějakej panáček a pivo :) jinak ráno vločky večer tvaroh jsem měl. V průběhu dne jsem si dal i protejňák a sachariďák, ale váha stejně spadla : (
MT: 5x5 - 65kg - asi jsem se dost podcenil, myslím že bych dal víc
Rozpažování ve stoje (ramena): 4x10 - 8kg - možná přidám, ale mám víc pokrčené ruce v loktech jinak mě docela nechutně křupe v levém rameni
Břicho: 3x20 zkracovaček
Naposledy upravil Kimikaca dne st leden 05, 2011 8:09 pm, celkově upraveno 2 krát
snídaně: protejn (bohužel, chtěl jsem si dát ještě vločky, ale lehnul jsem a usnul, vstal až o půl 12, takže vločky byly později :))
svačina: 150g vloček
svačina: gainer
POSILOVNA
svačina/oběd ?: talíř buřt guláše, 1/2 sáčku rýže a půl plechovky tuňáku - jako prase jsem to zapil gainerem a protejňákem večeře: 300g vepřového, 300g sýra - jedl jsem to od 6ti do 9ti (fondy) - miluju je večeře: dojedl jsem ten půl sáček rýže a tuňáka
večeře: tvaroh
bench: 5x5 - 60kg - ten byl zase nějakej lehkej :D
Francouzský tlak obouruč jednoručky v sedě (triceps): 4x10 - 24kg (po dvou serií jsem zjistil, že tohle je zase moc, tak jsem vzal 18 kg)
Břicho: 3x20 zkracovaček
Naposledy upravil Kimikaca dne st leden 05, 2011 8:09 pm, celkově upraveno 1 krát
Ahoj, loga budu sledovat, bude to určitě inspirativní (i když ne pro mě osobně). Ať se Ti daří a kila se Tě drží.
díky kila doufám porostou, asi né tak rychle jako doteď, ale měli by trochu :) uvidíme, za nějaký čas půjdu zase na InBody testy, ale ještě dřív jsem hodím nějaký foto abych se mohl za rok podívat jaký jsem udělal pokrok
těch 10kilo je fakt dobrých...jinak jsme stejně velký, skoro stejně starý, podobně těžký, oba jsme se do toho pustili skoro ve stejnej čas a já se teď taky chystám na korte :D akorát jsem měl progres jen 6-7kg, ale budu to sledovat :)
Zaslal: so leden 01, 2011 12:59 pm Předmět: Re: ...
Tentron napsal:
těch 10kilo je fakt dobrých...jinak jsme stejně velký, skoro stejně starý, podobně těžký, oba jsme se do toho pustili skoro ve stejnej čas a já se teď taky chystám na korte :D akorát jsem měl progres jen 6-7kg, ale budu to sledovat :)
Tak dneska jsem krásně zaspal :D, nevzal si do školy vločky, takže jsem byl bez pořádný snídaně.
svačina: 2 rohliky se šunkou a eidamem + jogurt
Tělocvik - Basketball
oběd: 150g kuřecího + sáček rýže
svačina: gainer
POSILOVNA svačina: gainer +protejn
svačina: 150g kuřecí + sáček rýže
večeře: vanička tvarohu
Bench: 5x5 - 62,5 kg - kupodivu celkem v pohodě
Rozpažování ve stoje (ramena): 4x10 - 5kg - minule jsem chtěl přidat, ale dneska mi docela dalo zabrat 5kg
Břicho: 2x20 sklapovaček + rotování v záklonu (nevím jak se to jmenuje)
Naposledy upravil Kimikaca dne st leden 05, 2011 8:10 pm, celkově upraveno 1 krát
Dneska jsem se rozhodl, že udělám ty fotky. Po naaranžování skříně jsem na to vlítnul :D (v pozadí moje aktuální suplementy). Za kvalitu se omlouvám, foťák nemám. Musel jsem mobilem. Míry jsem měřil před týdnem, takže pravděpodobně budou furt stejné. Když, tak jsou tady...
EDIT: Tady jsem našel ještě kvalitnější fotky z posilovny 22. října. Myslím si, že je to po docvičení, ale krk bych za to nedal, už si to nepamatuju :D. Dokonce jsem našel v iPodu i míry z toho dne kdy sem se měřil a tuším, že to bylo po docvičení..
Mám tu jeden takovej cíl... jedná se o cvičení břicha. Někomu se to může zdát jednoduché, ale pro mě je to docela težké. Chtěl bych udělat toto . Termín si dávám, že do narozenin to udělám (tj 25.2.). Držte palce
Jen takovej dodatek: udělal jsem 30 zkracovaček do strany + 10 sedlehu se zvedánim nohou a jsem hotovej..
Naposledy upravil Kimikaca dne st leden 05, 2011 8:19 pm, celkově upraveno 1 krát
Bench: 6x6 - 62,5kg
Dřep: 5x5 - 75kg
MT: 5x5 - 75kg - je to prý sice tréning na rozvoj celých zad, ale taky cítíte jen ty spodní ??
Francouzský tlak s EZ v leže: 4x10 - 22kg
Břicho: cvičil jsem ho včera tím tréningem jak jsem již psal, že je to můj cíl, budu ho cvičit i zítra pak v sobotu a v Pondělí zase začnu podle tréningu
Dneska jsem měl na bench nějakou sílu. Musím říct, že cítím po tom týdnu korteho vetší sílu, dneska dokonce před odchodem z posilovny jsem dal ještě bez problému 1x5 se 75kg !! (Pro mě dobrý výkon)
tak sem kouknul na fotky, ono se ti zdá že vypadáš hůř, protože jsi zalitý, ale to neřeš :D Vidím že tě fkorte baví :) Asi na něj zase taky najedu, závidím ti ten bench! :)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru