Warm-Up :
◇ 8 min eliptical, zátěž 5
◇ krátký statický strečink, výdrž v poloze 2-5 sec
Dřep : PEAK 1 Warm-Up: Předkopávání: 35x5kg, 30x5kg na střídačku jednonož
☞ 12x15kg
☞ 8x55kg
☞ 6x95kg
☞ 3x135kg
☞ 1x145kg
☞ 1x155kg
☞ 1x170kg - PR - spokojenost, hloubka dobrá, akorád jsem u toho zas bručel jak Ron u 360kg, sice to bylo těžký, ale to mi neomlouvá, musim se to odnaučit :D ... i když docela mi to pomáhá :D :D
Shrnutí : ze začátku tréninku jsem si říkal, že dneska to na PR nevypadá, ale od 145 se to nějak zlomilo, 155 bylo vyloženě lehkých, tak sem přihodil 15kg a prošlo to :)
Shrnutí : maximální spokojenost, byl jsem namotivovanej ze dřepu, tak to tam lítalo :) ... 115 až příliž snadný na to abych se spokojil s tim, že je to max, tak jsem prubnul 120 z čehož sem měl trochu respekt, ale šlo to
Novej rok, novej log - resp. novej vzhled logu (trochu jsem poupravil styl zapisování, takhle to je přehlednější a můžu si snadnějc napsat něco ke konkrétní sérii) ... dál jsem se rozhod, že se občas podělím o svoje kulinářské výtvory, třeba to bude inspirací někomu jinýmu a třeba mi někdo poradí jak to líp ochutit atd.)
_________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
_________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
Take gratuluji a priste si vylepsis reputaci z minuleho treninku videem mrtvoly, kde das krasnych cistych 3x190kg :-))
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Take gratuluji a priste si vylepsis reputaci z minuleho treninku videem mrtvoly, kde das krasnych cistych 3x190kg :-))
Příště až bude dl, tak se bude maxovat pro 1 opak ... ale jakmile někdy příště pojedu 3x190, tak to hodlam napravit 100%
Tak si ty 3ky dej pak po te maximalce jako bonus, uvidis, ze se ti budou zdat mozna i lehci.
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Tak si ty 3ky dej pak po te maximalce jako bonus, uvidis, ze se ti budou zdat mozna i lehci.
Uvidíme jak mi vyřídí ta maxka, chci potáhnout alespoň 200 bez opasku, tak možná bych pak moh nasadit pásek a prubnout 3x190, uvidíme :)
Dřep supr bez pásku, jen máš celkem velkej předklon. Nezkoušel jsi tu činku chytit až na konci u kotoučů ? Mě to celkem narovnalo a hlavně jsem se na ni přestal věšet
_________________ "Clean food is rocket fuel to the athletic body."
Dřep supr bez pásku, jen máš celkem velkej předklon. Nezkoušel jsi tu činku chytit až na konci u kotoučů ? Mě to celkem narovnalo a hlavně jsem se na ni přestal věšet
Dík ... u větších vah jsem širší úchop nezkoušel, protože s nim nějak nemam pocit takovýho zpevnění trupu jako když to držim takhle úzko, ale teď jsem na cizovo radu přešel na nižší položení činky na zádech, takže možná že by malinko širší úchop šel, vyzkoušim a uvidim, jak mi to bude vyhovat ... já už jsem se nad tim předklonem taky pozastavil, že je to už asi dost, takže s tim něco zkusim udělat ... možná se na to zkusim nejdřív jenom víc soustředit, abych se tolik nepředkláněl a uvidíme
Tak včera pravidelná fyzio seance ... celý tělo je na tom výtečněm všechno krásně rovnoměrný ... jenom mi trochu zlobilo levý rameno, ale nic vážnýho, dělal to úpon bicepsu, ale pár aku jehel to krásně "rozpustilo" a dneska už nevim o ničem :)
Jinak dnešní trénink se uskuteční zejtra, protože jsem měl dneska pražský školní povinnosti (teď je to zkouškový, no ), opět jsem neodolal King's Choice Shis Kebab na Zličíně a dal jsem si dvojitou porci :D mýho oblíbenýho kuřátka s cacíkama :D .... a zejtra na to vlítnu, čekaj mě peak 2 dřepy, teď se chystam pořádně vyčistit lednici a pak se dobře vyspat :D, takže možná zkusim zopáknout 170 pro ty 2 opáčka, ale uvidíme
... dost možná si dam další trénink hned v pátek, protože v sobotu se mi to úplně nehodí, ale to mam jet zrovna maxku na DL, tak uvidim jak budu po zejtřku vypadat a kdyžtak to hold bude sobota :)
Tak to jenom tak přemejšlim nahlas
Naposledy upravil Morico dne út květen 03, 2011 2:53 pm, celkově upraveno 1 krát
Warm-Up :
◇7 min eliptical, zátěž 6
◇ krátký statický strečink, výdrž v poloze 2-5 sec
Dřep : PEAK 2
☞ 8x15kg
☞ 8x55kg
☞ 3x95kg
☞ 3x115kg
☞ 3x135kg
☞ 1x145kg
☞ 1x150kg
☞ 1x155kg
☞ 1x160kg
☞ 2x165kg - PR - první opak. docela v pohodě, u druhýho jsem šel jenom na paralel, jak sem měl respekt z toho asi ... 2x170 už jsem nezkoušel, asi bych je dal, ale to si schovam na jindy ...
Info : Jinak zkoušel jsem širší úchop, ale prostě mi to nějak nevyhovuje, hlavní věc, co mi tam vadí, že mi to nějak láme zápěstí ... takže asi zůstanu u úzkýho, uvidim, budu to ještě občas zkoušet u rozcvičovacích sérií, ale vidim to, že se budu muset naučit nepředklánět i s úzkým úchopem ... co jsem se dneska ale natočil, tak u menších vah do nějakých 135 sem udržel sklon pěknej, pak už mě to trochu předklání.
CG Benchpress : PEAK 2 Warm-Up: Stahovaní horní kladky (provazy): 35x7.5
☞ 8x15kg
☞ 6x55kg
☞ 3x75kg
☞ 3x95kg
☞ 1x100kg
☞ 1x105kg - až sem (včetně) s poctivou stopkou na hrudníku
☞ 1x110kg
☞ 2x115kg - MISS u druhýho opak., sakra! První opakování hodně lehký, ještě si pamatuju jak mi napadlo v tu chvíli - "to je nějaký lehký, tak zkusim pak 2x120" .. no a missnul sem to, chybělo tak 10 cm :) tak příště
Vzdycky me zajimalo, jak nebo co ti vypocita ty spaleny Kcal? Sporttester?
Přesně tak, mam hodinky od Sigmy + hrudní pás s měřičem tepu, nevim jak moc je to přesný (zadává se tam věk, váha) ... dělam si z toho hlavně takovou soukromou statistiku a trochu podle toho řídim jestli jim dostatečně (po energetickej stránce)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru