Společenská témata ll.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 426, 427, 428  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Společenská témata ll.  Úvodní stránka -> Události, komentáře... -> Společenská témata ll.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Marky V.

PříspěvekZaslal: út leden 04, 2011 10:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

AniCitronAniBanan napsal:
za odznáček na 3 do chládku, neber to. Ať žije naše netendenční, neovlivněná justice a spravedlivý právní systém

Kámoš mi říkal, že má někdy chuť udělat takový testík na ulici: koupit si dvě stejný jednobarevný trička a na jedno dopředu nechat nějak hezky udělat srp a kladivo. A na druhý hákovej kříž nebo SS nebo tak něco. Pak vzít první tričko a chodit v něm v centru města sem a tam. Pravděpodobně by se nic nestalo. Pak si oblíct to druhý triko a taky chodit v centru. Otázka zní, za jak dlouho by byl sebrán a jakou by to mělo dohru. A jak by se tvářili vyšetřovatelé a soudce, kdyby jim pak ukázal např. videzáznam, jak v tričku se srpem a kladivem po městě chodit mohl.... V praxi samozřejmě nerealizovatelné, protože by to jeho "srovnání" nikoho nezajímalo. Takovou máme demokracii. To je stejný, jako kdybyste se někde veřejně zeptali: "tak kolik těch židů vlastně za války zahynulo?"
Tady musím podotknout, že nejsem žádnej nácek a masakrování civilistů se mu hnusí, i kdyby jich bylo třeba jenom deset, ale zajímá mě pravda.
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: út leden 04, 2011 10:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Doporučuji včerejší první reportáž z pořadu Reportéři ČT, každý si sám pak udělá názor, jaký národ prasat česi opravdu jsou...
http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/211452801240001-reporteri-ct/
...reportáž se jmenuje "Co všechno dokáží Češi ukrást".
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Bombay

PříspěvekZaslal: út leden 04, 2011 10:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tohle už někdy někdo řešil. Vysvětlovali to tak, že komunistická strana je ofiko strana a že nemá nic společného s pošlapáváním práv menšin, rasové diskriminaci,...
Prostě je to bordel. Já taky nemusím skupiny, které pláčou, že umřel Hitler a chodí v den jeho smrti židovskýma čtvrtěma. Ale stydím se za to, že naše vláda nemá dost koulí, aby dokázala prokazatelně zločinou stranu komoušů zakázat a postihovat cokoliv s ní spojenou stejně, jako kryptogramy 88 a podobné nesmysly.
Se divím, že ještě nezakazují spolky milovníků německé armády
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: út leden 04, 2011 10:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No jo, jenže komunistické znaky protizákonné prostě nejsou. A co teprve církev? Ta vždy páchala největší zvěrstva kriminalizována taky nikdy nebude.

Je to šaškárna.
AniCitronAniBanan

PříspěvekZaslal: út leden 04, 2011 10:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Takže když mám na čepici číslo 68, znamená to automaticky Jágr a když 88, tak mě zavřou za propagování nacismu
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: út leden 04, 2011 10:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ne, tak to pro mně znamená Lindros, co pro tebe, to nevím. :-)
Bombay

PříspěvekZaslal: út leden 04, 2011 10:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Takže když mám na čepici číslo 68, znamená to automaticky Jágr a když 88, tak mě zavřou za propagování nacismu

A když si dá přírodovědný kroužek do znaku alpskou protěž, tak se zkoumá, zda to není tajný nacistický spolek
AniCitronAniBanan

PříspěvekZaslal: út leden 04, 2011 11:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

mirio napsal:
Ne, tak to pro mně znamená Lindros, co pro tebe, to nevím. :-)

no vidíš, tak tě zavřou za Lindrose
mysH

PříspěvekZaslal: út leden 04, 2011 11:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

mirio napsal:
Doporučuji včerejší první reportáž z pořadu Reportéři ČT, každý si sám pak udělá názor, jaký národ prasat česi opravdu jsou...

a pak se i tady najdou dementi, ktery se zlodeju zastavaj, ze to jsou vlastne hodny kluci a ty tresty maji moc velky .. ja osobne bych je z fizlarny poustel taky hned domu, ale po rozmlaceni rukou kladivem
AniCitronAniBanan

PříspěvekZaslal: út leden 04, 2011 11:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Bombay napsal:

A když si dá přírodovědný kroužek do znaku alpskou protěž, tak se zkoumá, zda to není tajný nacistický spolek

A přitom kdo to byli například Edelweis Piraten nikdo z těch našich napodobitelů Wiesenthala ani netuší...a takových případů se najde. Jde o to se zavděčit a vykazovat činnost!
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: út leden 04, 2011 11:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Máš pravdu v tom, že tahle "dopředu stanovená diskriminace" funguje. Nedávno jsem jel s kámošem na hokej do Šumperka, hrál tam Havířov. Já se o nějaké Ultras a podobné nesmysly nezajímám, nepatřím mezi ně a ani patřit nechci, takže jsme vyrazili autem po vlastní ose a těšili se na hokej.

Co se pak dělo na stadioně, tomu se mi nechtělo věřit. Do sektoru hostí jsme byli vedeni dookola celého stadionu policií (zeptali jsme se pořadatele, kudy na stadion a tím jsme se propálili :-) ), sektor byl kompletně oddělen od domácích fanoušků páskami a provazy a ve chvíli, kdy jsme se do sektoru postavili, napochodoval tam policajt s kamerou a začal si mně s kolegou natáčet. Ještě je třeba podotknout, že v tu chvíli jsme byli v sektoru hostí dva , takže bezpečností riziko bylo evidentní. Pak už jsem jen čekal, kdy si přijde pro podpis...

Naposledy upravil mirio dne út leden 04, 2011 11:13 am, celkově upraveno 1 krát
maria

PříspěvekZaslal: út leden 04, 2011 11:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

v jednej dedine zvolili za starostu róma, plat cca 3300 eu, nevie ani čítať...
ale zákon to umožňuje
Čebyšev

PříspěvekZaslal: út leden 04, 2011 11:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

mysH napsal:
mirio napsal:

a pak se i tady najdou dementi, ktery se zlodeju zastavaj, ze to jsou vlastne hodny kluci a ty tresty maji moc velky .. ja osobne bych je z fizlarny poustel taky hned domu, ale po rozmlaceni rukou kladivem

Nevím, jestli to náhodou taky není v tom odkazu, ale myslím, že ne... včera ukazovali bilanci poslední amnestie... když je pouštěli - samej najásanej cigoš a pak ukázali statistiky, kolik % se jich tam obratem vrátilo (hodně, ten zbytek ještě nestačili pochytat) Konstatovali, že recidivisti páchají kolem 50 % celkové trestné činnosti. Pravda a láska zvítězí nad lží a nenávistí... než vás okradou
ygg

PříspěvekZaslal: út leden 04, 2011 11:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To mirio .... sis měl o kopii toho záznamu říct, že to máš aby ti doma věřili, žes nebyl nekde v bordelu
AniCitronAniBanan

PříspěvekZaslal: út leden 04, 2011 12:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mirio napsal:
napochodoval tam policajt s kamerou a začal si mně s kolegou natáčet. Ještě je třeba podotknout, že v tu chvíli jsme byli v sektoru hostí

pamatuju si jeden výjezd na fotbal na trase Brno-Praha Žižkov 5x občanka a 3x natáčení, ten den jsem poznal, co je to být mediální hvězda...akorát ten autogram nikdo nechtěl, jen mě natočili, prolustrovali a prošacovali

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Společenská témata ll. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 426, 427, 428  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: