|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: út leden 04, 2011 12:34 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | To mirio .... sis měl o kopii toho záznamu říct, že to máš aby ti doma věřili, žes nebyl nekde v bordelu | Já ho nepotřeboval, protože jsem vidět v záznamu živého přenosu zápasu z TV Šumperských Draků.
Supp: Jestli dva lidi považuješ za výjezd...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
U.B0B

|
Zaslal: út leden 04, 2011 4:08 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Zonaxxx

|
Zaslal: út leden 04, 2011 4:11 pm Předmět: |
|
|
to prvé video by to malo byť
|
|
| nahoru |
|
 |
BartoSKo
|
Zaslal: út leden 04, 2011 5:04 pm Předmět: |
|
|
bolo to myslim v spravach je tam 80% populacia romov a on im odpustil dlzoby za najom... cca 40 000 eur.
Ak myslime toho isteho :)
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: st leden 05, 2011 10:00 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: st leden 05, 2011 10:25 am Předmět: |
|
|
Mně už to celé leze krkem. Doktoři teda dají výpovědi. Do zahraničí se stejně všichni nedostanou. Tam budou bráni jako u nás doktoři z polska, slovenska (byt já s nimi mám jen dobré zkušenosti)=výjimečně doplní nějaká volná místa. Takže co budou dělat? Dle mě maximálně prohodí zařízení - v Kolíně Pepu zpět nevemou z principu, tak nastoupí do Pardubic. Honza z Pardubic zase nastoupí v Kolíně. Ve výsledku na doktory bude jen každý nasraný. _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: st leden 05, 2011 10:26 am Předmět: |
|
|
| Bombay napsal: | | Ve výsledku na doktory bude jen každý nasraný. | A není se čemu divit...
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: st leden 05, 2011 10:30 am Předmět: |
|
|
Jenže oni to ty doktoři všichni nedávali, že by věřili, že je všechny vezmou do Německa...výpovědi dali, aby poukázali na to, že to fakt není normální... vím, je krize.... ale nepřijde vám zvláštní, když doktor nastupuje s 13ti tisícema ? ... mě po pěti letech vejšky a při zodpovědnosti za životy celkem jo _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: st leden 05, 2011 10:37 am Předmět: |
|
|
Ja bych tem doktorum pral opravdou reformu zdravotnictvi. Sice by jich cast sla do pryc, protoze by byli nadbytecny, ale ten zbytek vcetne pacientu by se mel najednou lip. Ovsem za predpokladu, ze by se prestalo krast, nakupovat predrazeny, predepisovat zbytecny .. ale co si budem povidat, tohle je v CR pohadka .. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: st leden 05, 2011 10:39 am Předmět: |
|
|
| mysH napsal: | | Ja bych tem doktorum pral opravdou reformu zdravotnictvi. Sice by jich cast sla do pryc, protoze by byli nadbytecny, ale ten zbytek vcetne pacientu by se mel najednou lip. Ovsem za predpokladu, ze by se prestalo krast, nakupovat predrazeny, predepisovat zbytecny .. ale co si budem povidat, tohle je v CR pohadka .. :) |
lenze to je to,ze oni chcu viac penazi.ani slovo o kompletnej reforme... _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: st leden 05, 2011 10:50 am Předmět: |
|
|
| citace: | | Podle střízlivého odhadu Transparency International ČR nás korupce ve zdravotnictví přijde ročně na dvacet miliard. O tom politici cudně mlčí. |
.. lekari chteji jen 3-4mld .. tzn ze by stat byl nejakych 15mld v plusu, nejen ze by doktori brali vic, ale stat jeste usetril.
Pokud s reformou, souhlasim s doktorama .. pokud jen tupy naliti dalsich prostredku na jejich platy bez zmen, tak to at jdou do prdele. Ostatne doktori jsou rozhodne pro reformu, proti je akorat lekarska odborova komora - najednou by byli bez prace ..
|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
Zaslal: st leden 05, 2011 10:59 am Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | Jenže oni to ty doktoři všichni nedávali, že by věřili, že je všechny vezmou do Německa...výpovědi dali, aby poukázali na to, že to fakt není normální... vím, je krize.... ale nepřijde vám zvláštní, když doktor nastupuje s 13ti tisícema ? ... mě po pěti letech vejšky a při zodpovědnosti za životy celkem jo |
snad nevěříš tomu ,že má doktor nástupní plat 13 tis
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: st leden 05, 2011 11:01 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
Zaslal: st leden 05, 2011 11:03 am Předmět: |
|
|
13 tisíc hrubého  , ukaž nám tu pasku ať se tomu dá věřit
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|