|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Mablung
|
Zaslal: st prosinec 29, 2010 9:25 pm Předmět: |
|
|
Nevím zda to zde už někdo na 2xx stránce nedoporučoval, ale pokud chcete vidět HODNĚ originální film, čumněte se na Quest for Fire
http://www.csfd.cz/film/165-boj-o-ohen/
Tahle recenze ho myslím vystihla velice dobře
| citace: | | Jean- Jacques Annaud je experimentátor. Každý svým dílem zkouší něco nového, nové postupy a nové příběhy. Drží si již mnoho let velmi vysokou úroveň hlavně díky svému stylu, který je čistý a vizuálně podmanivý. Boj o oheň je pro diváka docela těžkým filmem hlavně pro udržení pozornosti. Celých 100 minut sledovat skupinu nebo pár neandrtálců, kteří mají daleko ke gestikulaci natož k řeči, jak putují pro oheň do vzdálených lovišť. Nestáčí krásná kamera pro diváka, který bude pravděpodobně usínat nudou. Přesto všechno je Boj o oheň filmem, který by měl každý vidět, protože tohle téma asi už nikdo nikdy nenatočí. |
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: út leden 04, 2011 7:34 pm Předmět: |
|
|
kick-ass neskutecnej masakr od zacatku do konce 10/10 :))
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: út leden 04, 2011 8:42 pm Předmět: |
|
|
Tak se na to podívej ještě jednou, dvakrát. Napoprvé zábavné, ale podruhé už si vybereš jen nejlepší scény...10/10 dávám filmům, které mě baví i podesáté.
Ale masakr u Razula byl skoro tak dobrý, jako ta hudba, která během něj hrála _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
Azmodan

|
Zaslal: út leden 04, 2011 8:43 pm Předmět: |
|
|
| xCROWx napsal: | Kámoška mi furt nutí Srpski film, ale asi jsem zájem o podobné téma vyčerpal u Salo aneb 120 Sodomy.
Na Tacho se urřčitě podívám, po recenzi Franty Fuky prostě musím |
Na Srpski film se vyser. Je to jen kýbl nudy. Ten film se úplně minul účinkem, mělo to šokovat, ale bylo to slabý. Ano bylo perverzní, zvrácený, nechutný, ale v dnešní době, když je možno na na netu najít takový kvanta prasáren, který jsou reálný je to o ničem, když si na to někdo hraje. Kdyby s tím přišli před deseti rokama, tak se z toho všichni podělaj, dneska už je to pasé. To Salo bylo aspoň takový umělecký _________________ Šťasten ve svém šílenství hlupák objal Ďábla.
|
|
| nahoru |
|
 |
c87

|
Zaslal: út leden 04, 2011 9:15 pm Předmět: |
|
|
Obvykli podezreli - film kvalitny ale nicim nenadchol, od polky uz bol docela prehladny bez prekvapenia, na csfd okolo 90% ja davam 7/10
|
|
| nahoru |
|
 |
c87

|
Zaslal: út leden 04, 2011 9:16 pm Předmět: |
|
|
Obvykli podezreli - film kvalitny ale nicim nenadchol, od polky uz bol docela prehladny bez prekvapenia, na csfd okolo 90% ja davam 7/10
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: út leden 04, 2011 9:32 pm Předmět: |
|
|
South Park: Bigger Londer and uncut (1999) ... =) prdel, prostě South Park... neskutečně sem se smál
Miss March - taková komedie ala american pie... zas, dcl vtipný, víc nečekat =)
|
|
| nahoru |
|
 |
U.B0B

|
Zaslal: út leden 04, 2011 10:01 pm Předmět: |
|
|
| c87 napsal: | | Obvykli podezreli - film kvalitny ale nicim nenadchol, od polky uz bol docela prehladny bez prekvapenia, na csfd okolo 90% ja davam 7/10 |
- bez prekvapeni? hmm... 8,5/10
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: út leden 04, 2011 11:18 pm Předmět: |
|
|
Lesní jahody...Bergman z roku 1957. Taky jsem si v osmnácti letech myslel že koukám na dobré filmy. Nic proti komerčním filmům, je fajn se pobavit, ale je dobré mít trochu přehled o skutečné klasice.
|
|
| nahoru |
|
 |
c87

|
Zaslal: út leden 04, 2011 11:33 pm Předmět: |
|
|
| U.B0B napsal: | | c87 napsal: | | Obvykli podezreli - film kvalitny ale nicim nenadchol, od polky uz bol docela prehladny bez prekvapenia, na csfd okolo 90% ja davam 7/10 |
- bez prekvapeni? hmm... 8,5/10 |
od polky filmu mi uz bolo jasne za Kayser Soze je ******, mna to proste nicim nenadchlo...
EDIT: tak bez jmena, robi to galibu
Naposledy upravil c87 dne út leden 04, 2011 11:45 pm, celkově upraveno 3 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
witus

|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
|
| nahoru |
|
 |
c87

|
|
| nahoru |
|
 |
Marky V.

|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: st leden 05, 2011 8:01 am Předmět: |
|
|
Pro mě režisér číslo jedna. Viděl jsem zatím osm jeho filmů a můžu říct, že třeba jeho "Lesní Jahody" či "Šepoty a výkřiky"....jsou úchvatné. Ohromily mne a make me cry. Deprese rovná se Bergman...to máš pravdu. Citliví lidé Bergmana milují, ale zároveň se jeho filmů bojí.
U Vláčila nejsem unešen vším dílem. Ovšem Údolí včel mu nezapomenu, to je jeden z pěti nejlepších českých filmů, co byly kdy natočeny.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|