SILOVÉ PARAMETRY ATLETŮ

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - SILOVÉ PARAMETRY ATLETŮ  Úvodní stránka -> Atletika -> SILOVÉ PARAMETRY ATLETŮ
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
No_pain

PříspěvekZaslal: út leden 04, 2011 10:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

téměř vše z toho...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Jan_Marcell

PříspěvekZaslal: st leden 05, 2011 5:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Johncreasy napsal:
No paine...můžeš mi říct, co z toho by si nezvládl? (vyjma těch vzpěračských výbušných cviků)

Pro tebe je 290kg bench, 290kg dřep, 245kg dřep vpředu asi v klidu. Tak to jsi dobrej, smekám.
Johncreasy

PříspěvekZaslal: so leden 08, 2011 12:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No Honzo neblbni...to nemyslíš vážně. Jakej dřep? Jakej bench s 290kg? Vždyť udělal čtvrtdřep a poloviční bench s 200kg.
cipinek

PříspěvekZaslal: so leden 08, 2011 12:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

oni zřejmě nepotřebují jet v maximálním rozsahu pohybu, tak si prostě jedou tak jak potřebují a přináší jim to evidentně výsledky ve své sportovní specializaci, nemá smysl se tady hádat, samozřejmě, že by ten člověk nedřepl při plném rozsahu pohybu ani 180 kg pro jedno opakování a tak stejně by nedal bench v plném rozsahu 150 kg pro 1 opak., pokud budeme brát, že toto je teď jejich maximum, to je celé...
Johncreasy

PříspěvekZaslal: so leden 08, 2011 12:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Však ano. Pokud má výkon na stadionu, nemusí benčovat ani 70kg. O to nejde. Mě překvapila reakce No paina. Ty borci z videí nad Hartingem dávali mnohem lepší výkony.
CIZO

PříspěvekZaslal: so leden 08, 2011 1:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cipinek napsal:
oni zřejmě nepotřebují jet v maximálním rozsahu pohybu, tak si prostě jedou tak jak potřebují a přináší jim to evidentně výsledky ve své sportovní specializaci, nemá smysl se tady hádat, samozřejmě, že by ten člověk nedřepl při plném rozsahu pohybu ani 180 kg pro jedno opakování a tak stejně by nedal bench v plném rozsahu 150 kg pro 1 opak., pokud budeme brát, že toto je teď jejich maximum, to je celé...

Jsi vedle jak ta jedle :) Borec na videu by nejspíš dřepnul kolem 250 celkem v klidu a dělají samozřejmě i celá opakování (tedy alespoň většina těhle silových atletů - vrhačů).

Pravdou je, že z těch Hartigových videí mě taky oslovil jen trh a přemístění a ty čtvrtdřepy a benč mi zas tak výjimečné nepřijdou.

Derek Poundstone
Kublejz

PříspěvekZaslal: so leden 08, 2011 1:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cipinek napsal:

Podívej se prosím na první videa co sem Honza postoval , jestli se ti zdá , že Cantwell nedal 290kg na benchpressu v plném rozsahu tak už opravdu nevím ...
cipinek

PříspěvekZaslal: so leden 08, 2011 1:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ale no tak , já jsem mluvil o Robertu Hartingovi... , to je zase diskuze...
Jan_Marcell

PříspěvekZaslal: so leden 08, 2011 1:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já se ale nevyjadřoval k Hartingovi konkrétně, ale třeba těch 290kg bench tam dává Cantwell koulař, 290kg dřep zase Kanter diskař, 245kg dřep vpředu taky Kanter. Já netvrdím, že jsou to super siláci. Když ale vezmete v potaz, že silový trénink u vrhačů je jen 1/3 tréninku, tak jsou slušný výkony.
Jan_Marcell

PříspěvekZaslal: so leden 08, 2011 1:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cipinek napsal:
ale no tak , já jsem mluvil o Robertu Hartingovi... , to je zase diskuze...

Tady je video s čistou dvoustovkou. Je to v jiným formátu, proto se mi nedařilo stahnout.

http://www.derharting.de/fileadmin/Daten_Robert/div.T-Videos/2010_POR_SHAGGY_BD_200kg.wmv

Vrhači jinak občas dělají bench s deskou, kvůli rychlému provedení (výbušnost).
Jan_Marcell

PříspěvekZaslal: so leden 08, 2011 1:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cipinek napsal:

Tady je video 180kg dřep vpředu:

http://www.derharting.de/fileadmin/Daten_Robert/div.T-Videos/2010_POR_SHAGGY_KNBv_1x180kg.wmv

Video max. dřepu vzadu nemám, ale podle mně to pod 230kg nebude.
Jan_Marcell

PříspěvekZaslal: so leden 08, 2011 2:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Doplňena videa Roberta Hartinga (viz výše), 200kg bench (čistej), 3x310kg podřep, dřep vpředu 1x180kg.
Johncreasy

PříspěvekZaslal: so leden 08, 2011 11:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty gilotinabenche v podání atletů jsou šílený. U nás chodí mladej koulař a taky to takhle práská o hrudník, že všem slejzaj vlasy. Ale kluci určitě ví co dělají. Pokud ale jde jde o plynulý pohyb vedený svalem jsou ty výkony mnohem slabší. Tak jako tak ale tyhle borci mají velikou sílu (ještě aby ne )...s činkou si poradí po svém a z bodu A do bodu B jí prostě dostanou. Uvážíme li, že je to jen součást jejich tréningu, tím spíš jsou jejich výkony parádní. Ten Harting je ale přeci jen o dost slabší než Hoffa, či Cantwell (v posilce)

Naposledy upravil Johncreasy dne ne leden 09, 2011 3:54 pm, celkově upraveno 1 krát
Jan_Marcell

PříspěvekZaslal: ne leden 09, 2011 9:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

O něco slabší je, oni taky koulaři jsou většinou silnější než diskaři. Navíc mu je 26let, Cantwell má 30let a Hoffa 33let, tak to určitě dožene. Já mít takový silový parametry jako Harting tak su šťastnej jak blecha ;).
E.Leclerc

PříspěvekZaslal: ne leden 09, 2011 10:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

200 na benč, 250 dřep má hodně lidí.
Ale kdo znich k tomu dokáže zaběhnout 100m kolem 11,5s.
Pak se dá teprve házet daleko koulí a diskem.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - SILOVÉ PARAMETRY ATLETŮ Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: